..: V podtatranských vlacích hučela diskotéka :..

Tatranská Lomnica, foto: Vítek_V Poprad – Neobvyklou jízdu zubačkou ze Štrby na Štrbské pleso či vlaky Tatranských elektrických železnic mohli o velikonoční neděli zažít cestující v rámci netradiční promoakce organizátorů místních koncertů. U příležitosti festivalu T-Mobile Music City v Popradě se naskytla i pasažérům možnost poslechu taneční hudby přímo ve vlaku. Mezi 8. a 18. hodinou byli na palubě dvou jednotek 425.9 a jedné soupravy zubačky přítomni DJ s mixážní aparaturou a cestujícím zpříjemňovali jízdu svou hudební performancí. Ohlasy cestujících na tento netypický "bonus" k běžné jízdě byly obecně velmi kladné.

Video z místa dění přínáší deník SME.

Zdroj: sme.sk


xfilipís | 13.4.2009 (14:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Reportáže

Další z regionu Slovensko Prešovský


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Natix  mail  
13.04.2009 (22:11)  
Podobná akce jménem Tramix funguje už pár let v Praze, s tím rozdílem, že se neodehrává ve vlaku, ale jak vidno z názvu, v tramvaji. Dotyčná tramvaj udělá kolečko po Praze, přičemž hlavní atrakcí je prý průjezd Václavákem, a svou cestu zakončí před některým ze známých pražských klubů, kde můžou partypeople pokračovat v zábavě. :)
13.04.2009 (17:33)  
"jedné soupravy zubačky přítomni DJ s mixážní aparaturou a cestujícím zpříjemňovali jízdu svou hudební performancí." // to zpříjemňování bych dal do hodně uvozovek :o) doufám, že takové "vylepšení" na českých drahách nebude :))
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
13.04.2009 (15:49)  
Tyhle akce už běží pěkně dlouho...silvestrovské vlaky se takhle pořádají už bratru deset let :o) Tomu říkám pořádný test antishock bufferů na CDP...i když dnes už není problém hrát z flash pamětí, a ty - jak známo - nepřeskakují (jen to je mp3...bleeee...)
registrovaný uživatel MIGOŠ 
13.04.2009 (14:49)  
Nějak se to rozmáhá, v únoru proběhla podobná akce ve zlínských trolejbusech, ale to si objednali spešl vozy studenti UTB v rámci festivalu BUsFEsT. Ne každému se tento nucený způsob poslouvhání může líbit a dokážu si představit, jak na to místní babičky musely reagovat...
registrovaný uživatel thingie  mail  
13.04.2009 (14:48)  
Zaplatit se můžou leda zombiepop sr…vímeco, což by asi poslední zbytek příčetných cestujících vedlo k nucenému vandalismu na za produkci odpovědném zařízení ve vozu. Ani tohle mi nepřijde, že by se dalo snést víc jak tak deset minut :-)
13.04.2009 (14:30)  
paraaadicka taka "disco" :-D , podla mna by mohla v niektorych vlakoch hravat hudba, popripade aj radio, ktore by si za to zacvakalo...
registrovaný uživatel Qaws 
13.04.2009 (14:01)  
Hej, tak to je mazec :-D
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko