..: DB vybírá partnera pro linku Praha - Hamburk, možnosti jsou dvě :..

Berlin Hauptbahnhof - staveniště Berlín/Brno — Německý koncern Deutsche Bahn potvrdil, že hledá partnera pro provoz vlaků EuroCity mezi Prahou, Berlínem a Hamburkem. V současnosti jím je dopravce České dráhy. Ty také počítají s tím, že na linku nasadí poptávané jednotky Siemens Viaggio Comfort. Spolupráci zatím nemají jistou – Německé dráhy vybírají z více nabídek. Již dřívě pro deník E15 dementovaly, že DB má s ČD podepsané memorandum pro nasazení nových souprav na EC-linku do Hamburku. Dnes jsou ještě konkrétnější: "Kromě Českých drah jednáme také se společností RegioJet a obě nabídky jsou velmi zajímavé," vysvětluje pro magazín ŽelPage aktuální stav Stefan Tontsch z koncernu DB. Ve hře tak jsou nejen "modré railjety", ale i žluté vozy z vagonky Astra Arad či možný pronájem vozové garnitury RegioJetu. DB ale detaily nechává stranou a bude s oběma partnery do konce roku o možnostech jednat.

Zdroj: DB Konzern, E15


Josef Petrák Poslat mail autorovi | 22.9.2011 (18:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu Německo Česká republika (celá)


  1 ... 7 8 9 10 11 ... 13      Zpráv na stránku:   
22.09.2011 (20:05)  
Padla tu vela krat otazka preco si vyberaju DB a nie CD.. Nuz, preto, ze DB nechcu spolupracovat s CD. Rovnako to mozme otocit a CD si mozu vybrat vlastneho partnera ak nechcu spolupracovat s DB.

Drzim palce RJ!
registrovaný uživatel rpet  mail  
22.09.2011 (20:04)  
@ infected.bass:
Legitimní to neni a nemůže být.

ale kotatko, co to zase je?

takze znova: nepouziju slovo legitimni, nahradim slovem BEZNE. tomu uz snad porozumis. pokracujeme dal: dostal pokudu. no a? ta je taky LEGITIMNI. ustal ji? ano. mel na ni? ano. sundal konkurenta (erolines)?? ano. vyhral? ano. vari z toho miliony? ano...

necemu nerozumis?
22.09.2011 (20:04)  
Busman: A čím by se pro Vás zlepšila situace, kdyby Railjety na této trati provozoval Jančura? Dostanete sushi? Co se týče cen tak nemyslím že by RJ byli lacinější než ČD, viz současné jízdné Pha-Ova... A to nepočítám povinné místenky ve žlutých vlacích.
registrovaný uživatel Lkprak 
22.09.2011 (20:02)  
rpet:
nevim, ve ktery dobe jsi vyrostl, ale ujistuju te, ze PRESNE TAKHLE FUNGUJE CILENA LIKVIDACE KONKURENTA. a je to legitimni. a pokud konkurence nema na to, aby ten tlak ustala... chlape, podnikani je rezba a ne cajik o paty s cigem v ruce v jalte na vaclavaku..

Jen se to občas nepovede, firma krachne a zůstanou po ní dluhy a tisíce nespokojených zákazníků. Viz Sky Europe. Ale to sem nepatří.
registrovaný uživatel rpet  mail  
22.09.2011 (20:01)  
@ khunas:
Když si rozkliknete khunasuv profil, zjistítem že tam má napsáno, že je dislektik, a že má s pravopisem již delší dobu problém, a že prosí, aby to ostatní přehlíželi.

v tom pripade ti nalezi omluva. bohuzel, profily nectu...
registrovaný uživatel rpet  mail  
22.09.2011 (20:00)  
@ infected.bass:
No už jen třeba proto, že se na to nedá vypsat VŘ. Tím to stačí.

tak tady bych kecal - o tom nic nevim. mame zdroj a prepis eu legislativy, ci odkud to beres?

a za druhy: letovy koridory nad ruskem jsou statni. z tvoji logiky by tam tedy mel litat pouze narodni dopravce. nejde mi do hlavy (coz muze bejt tim, ze jsem dneska nejakej jinej...), co tam delaj smartwings??? - predem upozornuju, jedna se o analogicky srovnatelny PRINCIP. proto vynech argumenty typu "ale to nejsou koleje v cr..."
22.09.2011 (20:00)  
rpet: Ty si fakt blázen :-D Legitimní to neni a nemůže být. Ty si o podnikání přečti aspoň učebni pro prvák na ekonomkách : :-D Víc debatovat s tebou nemá smysl.

http://hn.ihned.cz/c1-47734580-jancura-dostal-sest-milionu-pokuty
22.09.2011 (19:59)  
rpet - Když si rozkliknete khunasuv profil, zjistítem že tam má napsáno, že je dislektik, a že má s pravopisem již delší dobu problém, a že prosí, aby to ostatní přehlíželi.
22.09.2011 (19:59)  
DJTiësto: Co to brát trochu pozitivněji - když ČD přijdou o Berlín, bude tu najednou pár vozů pro jiné relace, které si slušnější .mz zaslouží.
registrovaný uživatel rpet  mail  
22.09.2011 (19:55)  
@ infected.bass:
Takhle se nepodniká, ale. Nemůžeš zavést produkt, a nasadit likvidační ceny tak, že ztrátu si dosypeš z jiné činnosti. A až zlikviduješ konkurenci, tak to osolíš naplno.

nevim, ve ktery dobe jsi vyrostl, ale ujistuju te, ze PRESNE TAKHLE FUNGUJE CILENA LIKVIDACE KONKURENTA. a je to legitimni. a pokud konkurence nema na to, aby ten tlak ustala... chlape, podnikani je rezba a ne cajik o paty s cigem v ruce v jalte na vaclavaku...
  1 ... 7 8 9 10 11 ... 13      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko