..: Dráhy spouští službu ČD Taxi :..

ČD Taxi, foto: České dráhy, a.s. Praha — Od 1. září zavádějí České dráhy v souvislosti s blížící se konkurencí další doplňkové služby pro své zákazníky. Kromě větší přítomnosti stevardek a lepšího servisu v 1. třídě chce teď dopravce oslovit cestující, jež mají zájem o komplexnější řešení přepravy mezi velkými městy. Odpovědí na možnost cesty "od dveří ke dveřím" má být nový projekt ČD Taxi, jenž navazuje jízdu vlakem na taxislužbu ze stanic Praha hl.n., Brno hl.n., Ostrava hl.n. a Ostrava-Svinov. Cestujícímu je garantována cena za kilometr, profesionalita řidiče či kvalitní klimatizovaný vůz, přičemž přepravu si lze objednat hned několika způsoby – na webových stránkách CityTaxi, e-mailem na adrese operator@citytaxi.cz, telefonicky na čísle 14041, či formou SMS na mobilním telefonu 777 257 257. Podmínkou získání výhod služby Českých drah je sdělení hesla "ČD Taxi" a předložení jízdenky či In-karty s libovolnou aplikací. Nutno však podotkout, že například v Ostravě je cena pro zákazníky ČD naprosto shodná s obyčejnou cenou této taxislužby. V Praze je naopak výhodnější využít taxislužbu HaloTaxi, kde je v rámci programu ČD Bonus ještě výhodnější cena, rovněž po předložení jízdenky či in-karty.

Ceník taxislužby ČD Taxi
stanicenástupcena za kmčekání 1 min.
Praha25 Kč20,10 Kč4 Kč
Brno40 Kč28 Kč3 Kč
Ostrava20 Kč30 Kč6 Kč

Zdroj: České dráhy


Michal Jaroš Poslat mail autorovi | 2.9.2011 (12:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu ČR Jihomoravský ČR Moravskoslezský ČR Praha


  1 ... 6 7 8 9 10      Zpráv na stránku:   
02.09.2011 (12:23)  
ahtisaary - Opravdu? Můžu požádat o informaci, které? Citytaxi, aaataxi, halotaxi, profi taxi - největší pražské taxislužby - mají obyčejné ceny dražší, než ceny ČD.

Tím neříkám, že levnější neexistují, ale asi se zase bude déle čekat, a nebude tam ta garance kvality.

Ale jestli v Ostravě žádná sleva není, tak to je teda opravdu dost trapné od ČD.
02.09.2011 (12:21)  
V ostravě i Brně se jezdí za vskutku zajímavé ceny... V situaci, kdy v Praze jezdí minimálně tři velké dispečinky pod 19kč/km je to opravdu úlet...
A opravdu netřeba jízdenky či INkarty... Vivat konkurence. Asi mají ve štatlu dražší teplákové soupravy a ponožky do sandálů...
registrovaný uživatel hugo48  mail  
02.09.2011 (12:19)  
Sice zajímavá doplňková služba, která si své zákazníky určitě najde. Nicméně tedy moc nechápu jaké výhody mi to přinese přes ČD. Jak se dívám na stránky Citytaxi Ostrava, tak stejnou cenu mají uvedenou i normálně, bez nějakého hesla nebo in-karty. A to bych se ještě nebál říct, že tato taxislužba patří v Ostravě spíš k těm dražším. Takže úspěch bude podle mne nulový. Ale tak třeba ve zbylých dvou městech na tom budou lépe.
  1 ... 6 7 8 9 10      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko