..: eTicket SC - nová akviziční nabídka do pendolina :..

Ilustrační obrázek - Pendolino mezi Lupěným a Hoštejnem Bohumín – S příchodem nového jízdního řádu a řady souvisejících změn poněkud zanikly novinky související s tarifním odbavením ve vlacích SuperCity. Doposud jsme Vás informovali, že u vybraných vlaků je vyloučeno použití slevy RailPlus na nákup místenky ve dnech se špičkovou frekvencí. Nicméně, stranou pozornosti médií i tiskových zpráv Českých drah zůstala zbrusu nová nabídka určená pro vlaky SC jak na severní, tak i jižní větvi.

Nabídka eTiket SC je určena pro cestující, kteří si svůj lístek na cestu pendolinem zakoupí alespoň v třídenním předstihu. Další podmínkou je využít k nákupu internetový (eshop ČD) nebo telefon (TeleTiket). Tento jízdní doklad v sobě zahrnuje kromě jízného i rezervaci místa a platí pro něj následující ceny:

Akviziční nabídka eTiket SC I. cenová úroveň II. cenová úroveň
eTiket SC jih (Praha - Břeclav) 350 Kč 450 Kč
eTiket SC sever (Praha - Ostrava) 450 Kč 550 Kč

Podmínky nabídky

Tuto nabídku je možné využít pouze do vyprodání stanoveného limitu počtu jízdenek (kontingentu) dané cenové úrovně na vlak a den. Dojde–li k vyprodání kontingentu v I. cenové úrovni, lze až do vyprodání následujícího kontingentu využít II. cenovou úroveň. Stanovená výše jednotlivých kontingentů jízdenek je proměnná a není nikde zveřejňována.

Při využití této nabídky je také vhodné vzít v potaz, že na jízdním dokladu musí být správně uvedeny identifikační údaje cestujícího (jízdenky eTiket SC jsou nepřenosné). Dále na tento doklad není možný přestup ani doplatek do 1. vozové třídy.

Zdroj: České dráhy – Odbavení pro vlaky SuperCity; ilustrační obrázek: Johník


Rastislav Štangl Poslat mail autorovi | 24.12.2008 (14:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu ČR Moravskoslezský ČR Praha Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
24.12.2008 (19:13)  
No vzhledem k tomu, ze je to 10-15x drazsi nez Eliska tak bych tusil, ze jich bude k dispozici tak 10x vic... :)

Teda v ramci kapacit Pendolina, ze... :)
registrovaný uživatel Martin 
24.12.2008 (19:10)  
Jelikož se mi za celý rok nepodařilo už v pondělí koupit Elišku přes internet na patek a neděli v relaci Ostrava Čechy a zpět kde je podobné omezení"Stanovená výše jednotlivých kontingentů jízdenek je proměnná a není nikde zveřejňována."tak by mě zajímalo kolik štastlivců na tuto akvizici pojede.
24.12.2008 (15:08)  
Každé zjednodušení tarifu vítám a oceňuji:-)). Ony toho naše milé ČD nějak zapomněli zveřejnit víc, třeba zrušení relaček z Prahy do Brna a Chomutova...:-P
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko