..: Žena ze Světlé nad Sázavou sražena rychlíkem :..

Světlá nad Sázavou - V sobotu ráno cca v 7:45 ve Světlé nad Sázavou srazil R 673 na přechodu šedesátiletou ženu. Vlak ji vlekl několik metrů, svědkové neštěstí se jí snažili poskytnou první pomoc, ovšem její zranění nebyla slučitelná se životem a přivolaný lékař už mohl pouze konstatovat smrt. Podle vyjádření policie se nejspíš jednalo o nepozornost a nešťastnou náhodu. O sebevraždu prý nešlo.

Podle mluvčího drážní inspekce Zdeňka Neusara vše nasvědčuje tomu, že žena šla spolu s dalším cestujícím na rychlík, jenž jel z Prahy do Brna. Zatímco muž šel po nástupišti, žena procházela v kolejišti po štěrku. "Nevíme, z jakého důvodu. Každopádně strojvůdce na ni houkal, ale nestačil zastavit. Žena nereagovala," sdělil mluvčí. "Zavinění na straně železnice tam nebylo prokázáno. Myslela možná, že vlak jede po jiné koleji," dodal.

Zdroj: ceskenoviny.cz


Jirsik | 11.2.2008 (11:44)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu ČR Vysočina


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
11.02.2008 (13:39)  
V Havlíčkově Brodě je normální,že cestující od rychlíků na Brno a Prahu chodí na přípojný osobní vlak na Chotěboř místo podchodem přes koleje.Tohle se stává vždy u každého rychlíku.
11.02.2008 (12:27)  
tragedie, jakych je cim dal tim vice...nedavno tu byla debata ohledne zpozdovani vlaku v dusledku prejeti lidi....ano, je tomu tak, stava se to temer kazdy den, staci kontrolovat na babitronu "cervene"vlaky a zkontrolovat dle ISOŘ...mel jsem asi stesti, odjizdel jsem z Havl Brodu Pannonii toho dne, v 04.03, takze jsem se jeste dostal do prahy vcas..
registrovaný uživatel zaza 
11.02.2008 (12:12)  
No jo, důchodci...
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko