..: České dráhy hledají uživatele pro testování mobilní aplikace :..

Mobilní eshop ČD: titulní strana, foto: České dráhy/ŽelPage Praha — Cestující Českých drah s chytrými telefony se mohou už v následujících měsících dočkat mobilní aplikace pro komplexní odbavení a informování. Dráhy hledají aktivní cestující s mobily platforem Apple iOS či Android, kteří by se chtěli podílet na testování první verze aplikace. Zapojit se bude možné od poloviny prosince 2013 a do konce března 2014. Podmínkou je telefon s Androidem 2.3 a vyšším, nebo iPhone s iOS 5 či pozdějším, základní informatická gramotnost a znalost práce s chytrými telefony, datový tarif a hlavně pravidelné cestování vlaky Českých drah. Zájemci mohou kontaktovat Tomáše Kohoutka z generálního ředitelství, kdy v přihlášce uvedou svůj věk, vzdělání, profesi, zájmy, využívané aplikace a hlavně typ zařízení s verzí operačního systému. Vybraní testeři budou po podpisu dohody o mlčenlivosti zapojeni do testovacího programu. Na jeho konci 5 nejaktivnějších získá Kilometrickou banku na 2.000 km vlaky ČD.

Zdroj: České dráhy


Josef Petrák Poslat mail autorovi | 9.12.2013 (13:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby Pozvánky

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3 4 5 6      Zpráv na stránku:   
09.12.2013 (15:19)  
Základem by měla být dostupnost všech důležitých funkcí přes prohlížeč a aplikace jen třešničkou na dortu (vyšší rychlost, méně přenesených dat).

K Flame WP. Pro mě jsou důležité aplikace. Tu, kterou jsem potřeboval, byla pouze pro Android, proto byla volba jasná... Podobné je to s desktopovým systémem Windows a Linuxem, kde je situace opačná. Co se týče použitelnosti, grafiky, stability, bezpečnosti tak v tom nějaké zásadní rozdíly nejsou.
registrovaný uživatel Nechic  mail  
09.12.2013 (15:13)  
RABADe 500: WP mi nabídl zaručeně kvalitní foťák od Nokie, nízké HW nároky, což znamená vysokou výdrž baterie a rychlost i při běhu hodně aplikací, no a pak i pěkný design telefonu :D
Vadou na kráse je ten nedostatek aplikací a podivná politika Microsoftu v tomhle směru. Třeba se to časem zlepší :)
09.12.2013 (14:58)  
K dispozici mám všechny myslitelné platformy, datový tarif mám bez FUPu, vlakem najezdím hodně až moc, živím se jako tester/analytik. Tak proč ne, že ;)

Jinak k tomu off-topicu na začátku: Každý rozumný člověk používá cokoliv jiného než Android. Let the flame begin ;)
09.12.2013 (14:47)  
RABDe 500: Windows Phone někdo (rozumný) používá?
A vy o tom neco vite, nebo jste jen nadhodil otrepany vtipek?
Lide v mem okoli, kteri se tim zabyvaji nesetri na WP chvalou (narozdil od Androida). I v recenzich si stoji dobre. Podle heureky je Lumia 520 s WP 2. nejprodavanejsi telefon.
Jinak Android + iOS ma dohromady skoro 90 %, takze proto je celkem rozumne, ze verze pro WP zatim neexistuje. Na druhou stranu se obavam, ze ani existovat nebude...
09.12.2013 (14:38)  
Třeba v té dohodě o mlčenlivosti bude, že nám zpětně všechny jízdy proplatí :-) Ale tak co. Jízdenky si kupuji tak jako tak a napsat občas e-mail, že to a to nefunguje, jak má, zas není taková dřina.
registrovaný uživatel Bakiy 
09.12.2013 (14:32)  
Souhlas s pasazerem. Po precteni aplikace prvni, co me napadlo, ze KMB je vysmech... A je to myslim docela skoda...
09.12.2013 (14:22)  
Vyhovující telefon mám, datový tarif také stejně jako pracovní zkušenosti s testováním softwaru. Dokonce většinou najezdím i tisíce kilometrů vlakem každý měsíc. Nabídku ale nevyužiji, protože je zcela jednostranná. Psát motivační dopis, podepisovat smlouvu, využívat vlastní zařízení, tarif (FUP) a za to vše nedostat nic, možná kilometrickou banku...
Kdyby byl za kritický bug 500 km, za ostatní třeba 250 a pro vítěze by byla IN100, to už by znělo zajímavěji :-). Takto si vyplním soutěž z ČD pro Vás a vyhrát můžu totéž :-).
Přeji hodně štěstí kolegům testerům.
09.12.2013 (14:04)  
thingie: Pak je druhá kategorie uživatelů, kteří přesně vědí, co chcou a WP jim to nabízí. Taky jsem jeden z mála, co spokojeně používá Windows 8.1 na laptopu a okolí se mi diví. :) (asi i proto, že ten laptop je Apple).

Michal Janko: Pokud to bude potřebovat online data a má se řešit use case "nakupuju jízdenku na poslední chvíli", tak na nádražích moc volných wifi sítí v ČR nechytneš.
registrovaný uživatel thingie  mail  
09.12.2013 (13:57)  
No já mám WP. Jestli mám i rozum, to nevim, faktem je, že ten telefon je vcelku dobrej. A jo, pravda, chtěl jsem sice WP, ale určitě byl bonus, že jsou ty telefony hezky barevné.
09.12.2013 (13:55)  
Nechápu, k čemu je nutný datový tarif, když aplikace funguje i na iPodu. A testování zadarmo, to už je opravdu pro nadšence.
  1 2 3 4 5 6      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko