..: Kalendář 2010 vychází :..

Kalendář ŽelPage 2010 - titulka, foto: ŽelPagePraha - Dobrá zpráva pro všechny naše příznivce. Již čtvrté vydání kalendáře ŽelPage, tentokrát na rok 2010, je v tiskárně a brzy se objeví všude tam, kde jste ho vloni kupovali. A nebude stát ani jedinou korunu navíc.

Do příštího týdne si ho navíc můžete předobjednat jen za 99 Kč*.

Kalendář se opět snaží zachytit železniční současnost v našich zemích objektivy autorů fotogalerie ŽelPage. Zpracování kalendáře je tradičně v rukou nakladatelství Ermat Praha, takže vysokou kvalitu přípravy i tisku dosaženou v předchozích letech jistě znovu naplníme. Věříme, že vám opět uděláme radost.

Kalendář ŽelPage 2010 - leden, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - únor, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - březen, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - duben, foto: ŽelPage
Kalendář ŽelPage 2010 - květen, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - červen, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - červenec, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - srpen, foto: ŽelPage
Kalendář ŽelPage 2010 - září, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - říjen, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - listopad, foto: ŽelPage Kalendář ŽelPage 2010 - prosinec, foto: ŽelPage

Seznam prodejců bude postupně doplňován. Pokud se chcete stát prodejcem, kontaktujte nás, prosím, na email shop@zelpage.cz. Koupí a distribucí kalendáře pomáháte tomuto webu.

* zvýhodněná cena 99 Kč platí pouze pro včas uhrazené objednávky podané před zahájením prodeje kalendáře prostřednictvím eshopu www.zelpage.cz, zásilky budou distribuovány po dodání kalendáře v červnu 2009


Redakce ŽelPage Poslat mail autorovi | 24.5.2009 (7:28)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3 4 5 ... 11      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel mmr 
26.05.2009 (6:35)  
Chary: děkuji za přípomenutí, samosebou, že email je již neplatný. Jelikož doména přestala již existovat, ale byla platná. NECO@DejteMiPokoj.cz (určená pro nekomerční korespondenci). www.dejtemipokoj.cz byl on-line rezervační systém pokojů v nízkonákladových ubytovnách, hostelech atd... Bohužel záměr nevyšel (byl zhacen onou mozkovou příhodou).
registrovaný uživatel 350 009  mail  
26.05.2009 (6:33)  
Jaké rozsévání hněvu? Proč v tom vidíte něco, co v tom vůbec není?
Jedinný, kdo to tu tak řeší, tak je jedině Chary, který z vás adminů se nad tím dokáže pozastavit.
25.05.2009 (23:02)  
Děkujeme za připomínky.
Anketu mezi těmi, co si kalendář koupí/koupili, dost možná uděláme.
Pro představu - negativních ohlasů je pár, většina "překvapivě" opakovaných, přesvědčených, od anonymních a jinak neaktivních nebo dokonce z přesvědčení vše co se zde objeví, tedy logicky i úspěšný kalendář kritizujícíh "uživatelů", kterým zjevně o nic většího než rozsévat hněv a zlobu případně vyřídit si osobní účty nejde. Kdoví kolik skutečných osob se za touto "horou" anonymních jmen vlastně skrývá.

Objednaných kalendářů je v tuto chvíli 61 a je v nich řada z dřívějška již známých jmen i jmen zcela nových.
Děkujeme tedy především za důvěru, věřím, že ji nezklameme ani počtvrté.
25.05.2009 (22:20)  
Mě se kalendář moc líbí a jako každý rok jsem si ho objednal. Menší připomínka snad jen, že oproti loňsku chybí zubačka ze Štrby nebo nějaká souprava TEŽ. Panorama Tater... Všem fandům železnice zdar.
registrovaný uživatel milos  mail  
25.05.2009 (21:48)  
btw uz v tom letosnim banan zrovna neni... :- ))
(a me tam chybi, psal jsem to hned v jednom z prvnich prispevku teto diskuse)

ale to uz se tady stale opakuje - proste nekdo zvolil takovy model takrikajic neurazejici jistotu za 99,-, jiny by to zkusil s necim odvaznejsim za dve kila (a podle me by s tim uspel taky). akorat tu stale ten co se rozhodl pro prvni model snazi ziskat uznani od tech, kteri by videli radeji to druhe.

(a nemyslim tim opet otevreni debaty - "tak at si to teda udelaji lepe")
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
25.05.2009 (21:25)  
zirecku, jestli chceš do sbírky, nějaké poslední zbytky 2009 se mi ještě povalují pod postelí :-)

Co se týče kecalů a remcalů, já osobně to beru jako kolorit a jako potenciální přínos. Samozřejmě že by to šlo udělat lépe, a určitě by se tam ta silueta co je zde v diskusi linkovaná hodila. Jen že pak by se určitě ozvaly hlasy, že podruhé v řadě je zástupcem "neklasické" fotky silueta :-) Tuhle předpověď prostě uplně vidim. Vidim jí v tý stejný kouli, ze který si vymejšlím ty zamítací komentáře do cenzrůdy ;-)

Samozřejmě že kalendář jen z ug je přehnaný, ostatně kdo mě zná tak ví, že často argumentuji absudní extrapolací za účelem vyvolání diskuse. O to víc mě nepřekvapil Raquac, který by si takový kalendář koupil. Trošku mi to připomíná (před?)loňský ČD, kde byly samé umělecké fotky, až z toho byly dvě hodně podobné na témže místě, ty rajky v protislunci a ještě něco...

Nějakou číselnou představu, kolik se za peníze prodalo toho loňského, toho pěkného, máme, a odhadem za devět měsíců budeme mít představu, jak uspěl ten letošní, nudný. Třeba v tom 2011 budou taurusí blechy pod kopečkama, něco ug, lidi na nástupišti a žádná brejle ani banán. Na druhou stranu by si určitě jistá skupina dovedla přestavit jen tematický brejlovcový.

Budu se opakovat, připomínky byly zaznamenány, teď jen zbývá počkat, jak dopadne kšeft a jaký bude vývoj v dalších letech.
25.05.2009 (21:12)  
Chary, MG: Připadá mi, že se to zveličuje: Nepamatuju se, kdo by tady mluvil o tom, že chce celý kalendář z UG. U minulého kalendáře byla vašnivá diskuze? Já tam čtu mnohem menší počet příspěvků, z toho většinu pochvalných. A především "líbí se" mi více tamnější slušnější reakce členů ŽP. Moc nechápu, kde berete ty předpovědi, jak by se uvíjela debata, kdyby to a ono a tamto. Ze zdejší debaty je poměrně zřejmý závěr, že to chtělo trošku oživit, nic víc. Chtěl jsem to jenom dodat, když jsme tady ukazováni za kecaly, remcaly, odsuzovatele a kdo ví co ještě.

Kalendář 2009 jsem nestihl, 2010 mám objednán a těším se na něj, i když 2009 byl pro mne osobně pestřejší, :-).
registrovaný uživatel Raquac 
25.05.2009 (20:03)  
Josef Petrak: Čím menší edice, tím cena vyšší. To vim taky, proto se ptam. V jakych cislech se ale pohybujeme? Pri nakladu treba 300 vytisku jde cenu za kus 200 Kc, 300 Kc, 400 Kc....kolik zhruba?
25.05.2009 (19:59)  
Raquac) Čím menší edice, tím cena vyšší. Rozumný náklad, co se kalkulovalo, je 800-1000, pokud to chceme prodávat za rozumnou cenu.
registrovaný uživatel Raquac 
25.05.2009 (19:56)  
Chary: To by byl kalendar jako vino. Ten bych si s chuti koupil...jestli by nas bylo 1000, tezko rict. Ale zajimalo by mne, kolik stoji vytisteni dejme tomu jen 500 popripade 300 kusu? Kam by se pak cena zhruba vysplhala?
  1 2 3 4 5 ... 11      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko