Frankfurt - Jídelní lístek v BordRestaurantech vlaků InterCityExpress během října ovládla česká kuchyně. Deutsche Bahn totiž v tomto měsíci nabízí hladovým zájemcům variace na tradiční českou kuchyni. Houbovo-bramborová krémová polévka, vepřová plec se zelím a bramborovými knedlíky nebo králičí ragů s knedlíky a kapustou, to vše si můžete dopřát alespoň během těchto týdnů i na nezvyklém místě.
Autorem této nabídky je dvaatřicetiletý Oldřich Sahajdák, zkušený kuchař, executive chef z La Degustation Bohême Borugeoise a absolvent CIA - Culinary Institute of America v kalifornském Napa Valley. I degustace během českých dnů na palubě ICE byla zahrnuta do našeho redakčního průzkumu a proto se pokochejte pohledem na tyto speciality, které jsou zároveň i malou ochutnávkou výsledků naší letní ankety o kvalitě stravování ve vlacích.
Zdroj: Deutsche Bahn, foto: Zdeněk Michl
a kolik je asi cena za to jídlo, polívku ... , v porovnání s českými cenami s jídlem ve vlacích :D
Ten talir je plnej, takze mi neni jasne, co jeste chtit - aby to donesli v lavoru?
Ale vepřo-knedlo-zelo jako specialitka v ICE, to je luxusní, no :-)
Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.
- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.