..: Na Pendolino bude umístěn velkoplošný portrét Richarda Krajča :..
pendolinoPraha - Ojedinělý projekt odstartují ve čtvrtek 5. října České dráhy. Na jednu soupravu rychlovlaku pendolino s pořadovým číslem 007 bude umístěna velkoplošná portrétová fotografie předního českého zpěváka a herce Národního divadla v Praze, Richarda Krajča. Fotografie byla pořízena jedním z nejvýznamnějších světových fotografů – Antoninem Kratochvilem - v interiéru rychlovlaku pendolino mezi Prahou a Ostravou. Richard Krajčo se zařadil po bok předních světových celebrit – jako jsou například Bono Vox ze skupiny U2, herec Jean Reno, herečka Liv Taylorová či zpěvák David Bowie – jejichž portréty rovněž Antonin Kratochvil v minulosti pořídil. Portrét na vlaku pendolino bude pokřtěn za přítomnosti Richarda Krajča, Antonina Kratochvila a členů skupiny Kryštof ve čtvrtek 5. října po příjezdu spoje SC 503 cca v 11.30 hodin ve stanici Ostrava hlavní nádraží.

Celá tisková zpráva ČD, a.s.

JRtrain Poslat mail autorovi | 4.10.2006 (18:55)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci Služby Vozidla


  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
05.10.2006 (6:04)  
NICKON: Já nemám nic proti reklamám nalepeným na vlacích, ale určitě ne celebrit ze světa "showbyznysu" jak se s oblibou říká. Tito lidé jsou pouzí příživníci, kteří se umí jen přetvařovat, blbě kecat a brát za to miliony. Nevadí Mi reklamyní nátěry. Česká Spořitelna, ČEZ i ČD Cargo vytrhávají HV od ČD z nudy. Nicmééně namalovat někomu pomník na reprezentativní soupravu, a to ještě zaživa, mi přijde fakt ujeté, a připomíná mi to mentaliu blízkého východu a Asie. Tam se běžně setkáte s nadživotními portréty současných politiků...já bych řekl že jsme trošku dále.

A nazývat mě hospodským politikem...já za prvé do hospod nechodím, za druhé vypiju maximálně dvanáct piv do roka, a za třetí projevuju svůj názor. Krajča neznám, Kryštof se nedá poslouchat a ABSOLUTNĚ NESOUHLASÍM s tím, že patří po bok LEGEND jako jsou David Bowie, Bobo Vox nebo Jean Reno. To je prachsprostý výsměch...to už tam radši fakt měli namalovat v nadživotní velikosti Káju...
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
05.10.2006 (1:34)  
Zakyslí závistivci, všepomlouvači a hospodští nejvyšší soudci práva a morálky opět nezklamali. Diskuze pod tímhle článkem je hodná čtvrté cenové nad osmým pivem. Nikdo z přítomných zřejmě Richarda Krajča nezná, ale už se tu ví, že je to ču**k, žádná celebrita a ksicht. Dejte si další desítku z ledničky, krkněte si, poškrábejte se na zadku a buďte spokojení, jak jste to tomu ču**kovi Krajčovi nandali. Jste fakt frajeři. Největší! Slova Petra Hapky - A lásku a všechno hezký - narveme do popelnic!
registrovaný uživatel xyz  mail  
04.10.2006 (22:57)  
84:

Možná jste pravdě blíž, než si myslíte, třeba někdo ve vedení doufá, že s Pinďou mužského i ženského pohlaví se jim začnou pěkně množit. :)
registrovaný uživatel Qaws 
04.10.2006 (21:55)  
Kdyby ty xichty radši lepili na zaneřáděný a posprejovaný vozy než na "slušnej" laminát=)
registrovaný uživatel PZ 
04.10.2006 (21:44)  
Ale nejlepší by bylo Pendolino ála Česká spořitelna... To by bylo maso!
registrovaný uživatel lada 
04.10.2006 (21:34)  
Nevim cemu se divite. Proste se dva rovnocenni partneri dohodnou, ze si navzajem pomohou a udelaji jeden druhemu (temer) neplacenou reklamu.
04.10.2006 (21:34)  
No to jsme tu ještě neměli, vůbec by bylo nejlepší pronajmot na pinďácích reklamní plochu. A jsme v háji. ;-)
registrovaný uživatel Ondra Málek  mail  
04.10.2006 (21:12)  
Větší kravinu sem hrooozně dlouho neslyšel. Jéé to se nám budou slováci smát až jim tam budem posílat pendolina s xichtama.
Jen čekám co je napadne příště, to bude v SC jezdit cirkus a hrát nějakej orchestr. Taková blbost určitě nepřitáhne cestující ale možná je pobaví a zase můžou vznikat nový vtipy na naše RYCHLOVLAKY:-D
04.10.2006 (20:52)  
Doufám, že ten jeho ksicht tam nebude napořád. Kdyby soupravě raději pravidelně myli čumák od mušek a opravili konečně zavírání dveří invalidního WC.
04.10.2006 (20:47)  
Berte to jen jako další druh reklamy. Si pamatuju, jak před rokem si banka GE Money zaplatila místenky do celého R 772 s tehdy jezdícím piňdou, nechala si ho polepit logy, do Interieru nainstalovala hafo LCD displayů a dalších ptákovin, aby mohla uskutečnit dynamickou tiskovku či co.

Já proti téhle srandě nic nemám. Min. některé z VIP celebrit skutečně vlaky Pendolino a vlaky obecně používají, a tím ukazují ostatním volbu - nemusíte všude autem, vlak je lepší ;-)
  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko