..: Na Pendolino bude umístěn velkoplošný portrét Richarda Krajča :..
pendolinoPraha - Ojedinělý projekt odstartují ve čtvrtek 5. října České dráhy. Na jednu soupravu rychlovlaku pendolino s pořadovým číslem 007 bude umístěna velkoplošná portrétová fotografie předního českého zpěváka a herce Národního divadla v Praze, Richarda Krajča. Fotografie byla pořízena jedním z nejvýznamnějších světových fotografů – Antoninem Kratochvilem - v interiéru rychlovlaku pendolino mezi Prahou a Ostravou. Richard Krajčo se zařadil po bok předních světových celebrit – jako jsou například Bono Vox ze skupiny U2, herec Jean Reno, herečka Liv Taylorová či zpěvák David Bowie – jejichž portréty rovněž Antonin Kratochvil v minulosti pořídil. Portrét na vlaku pendolino bude pokřtěn za přítomnosti Richarda Krajča, Antonina Kratochvila a členů skupiny Kryštof ve čtvrtek 5. října po příjezdu spoje SC 503 cca v 11.30 hodin ve stanici Ostrava hlavní nádraží.

Celá tisková zpráva ČD, a.s.

JRtrain Poslat mail autorovi | 4.10.2006 (18:55)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci Služby Vozidla


  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
05.10.2006 (21:52)  
M & Serpík: Díky za péči, já jsem jen znuděný tím komerčním světem kolem nás. Nevadí mi byznys, nevadí mi reklama...ale tohle už zachází docela daleko. A to že mám vlastní názor Vám nedává důvod k tomu, abyste napadali mou inteligenci a osobnost jako takovou. Vím co je to marketing, vím jak funguje promotion...jen si myslím že by měla zůstat na billboardech a v médiích. Nevadí mi ani upoutávky na koncerty nalepené na tramvajích a autobusech. Ale lepit to na soupravu, která by měla přeci jen trošku vypadat...to je ujeté. Je to mlj názor, stojím si za ním. Není to žádné dogma...čili díky za jeho respektování, mějte si svůj vlastní - dnes už je to dovoleno.
registrovaný uživatel serpik 
05.10.2006 (21:35)  
EightyFour: Je to úplně prosté, Krajčo dělá reklamu na Pendolino a naoplátku dělá Pendolino reklamu Krajčovi. Nebo si snad myslíš, že lidi natáhne do SCP nějaký speciální firmní nátěr? Mylsím, že ne. Ale stačí dát někoho známéno a vhodného na soupravu a je to reklama zadara ve většině bulváních a některých "seriózních" periodik.
Pokud toto nepochopíš, tak běž raději na kašpráka do národního.
registrovaný uživatel M 
05.10.2006 (21:25)  
Ano, Masaryk, Dvorak nebo Smetana by byl skvely marketingovy tah... Zhruba stejne dobry jako dat do reklamy na penu na holeni sedmdesatiletyho dedka... Ale jinak vybornej napad, prihlas se do nejake firmy na pozici marketingovy reditel. Mas na to...

84 - to s tim Klausem hovori za vse...
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
05.10.2006 (21:05)  
samlep: Jak propagátor? Proto že jím jel? Proto že se laskavě uráčil poskytnout rozhovor do ČD pro Vás? A proč Tedy nenamalují pana prezidenta? Ten by tam jako jediný z VIP cestovatelů v Pendolinu měl právo patřit...ten jediný něco znamená.
05.10.2006 (20:48)  
Já nevím, je ale pravda, že Krajčo je propagátor SCP, takže proč ne...

Jinak bych tam nemaloval zatím nic.
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
05.10.2006 (19:05)  
Stranger: Mysli si o mě co chceš, já si za to stejně nic nekoupím. Já prostě vidím malování xichtů na dopravní prostředky jako lezení do prdele, ať by na něm byl kdokoli. Reklamní kampaň by měla být o barvávh a o logu, ne o nějakých vytlemených máničkách. Národní Divadlo neznám pokud se tam nehrají loutková představení, protože jiné divadlo bohužel nechápu.
05.10.2006 (18:50)  
" a ty starý páprdy, co jsem uvedl, nijak nemiluju, vlastně je skoro neznám.. Ale určitě něco dokázali.."

Docela fajn názor :-)

Můžete mi ukázat nějakou fotku, jak to vypadá/bude vypadat? Já jen že se tady používají slova jako "kýč" a pod. a já jsem to stále ještě neviděl (a začínám mít pocit, že autoři takových výroků asi taky ne).
05.10.2006 (18:29)  
Nevím, taurus s Mozartem je nádhernej, to byl pan NĚKDO, něco dokázal, co dokázal R. Krajčo? To co tucty jiných.... Když tam chtěli někoho dát, tak nějakého skutečně proslaveného čecha, Masaryka, Dvořáka, Smetanu apod., ale tohle? Totální odpornej kýč, ten člověk žije a není nic extra.....asi budu zvracet. (Jen bych podotkl, že hudba Kryštofa se mi celkem líbí a ty starý páprdy, co jsem uvedl, nijak nemiluju, vlastně je skoro neznám.. Ale určitě něco dokázali..)
registrovaný uživatel Calvera  mail  
05.10.2006 (18:28)  
NIcKON: hlavně že ty jsi prokázal svou vysokou "inteligenci".
05.10.2006 (18:16)  
EightyFour a jemu podobni - budu ti tykat, protoze podle urovne tveho prispevku jsi pro me buran: Vis, ze v Praze existuje budova jmenem Narodni divadlo? A vis, ze v ni pracuji lide, o kterych se da celkem uspesne (podle obecne prijimanych meritek) tvrdit, ze jsou nejen prizivnici showbyznysu? Ale pravda, omluvou muze byt, ze takoveto informace se clovek ze sobotni televizni estrady nedozvi...

Zajimalo by me, jaka fotka na Pendolinu by uspokojila jiste na vsechno nadavajici prispivatele Zelpage - uslintany, obtloustly, zarostly a snad jen podprumerny zamestnanec drah, ktery ani netusi vyznam uzlu na kravate?
  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko