..: Na Pendolino bude umístěn velkoplošný portrét Richarda Krajča :..
pendolinoPraha - Ojedinělý projekt odstartují ve čtvrtek 5. října České dráhy. Na jednu soupravu rychlovlaku pendolino s pořadovým číslem 007 bude umístěna velkoplošná portrétová fotografie předního českého zpěváka a herce Národního divadla v Praze, Richarda Krajča. Fotografie byla pořízena jedním z nejvýznamnějších světových fotografů – Antoninem Kratochvilem - v interiéru rychlovlaku pendolino mezi Prahou a Ostravou. Richard Krajčo se zařadil po bok předních světových celebrit – jako jsou například Bono Vox ze skupiny U2, herec Jean Reno, herečka Liv Taylorová či zpěvák David Bowie – jejichž portréty rovněž Antonin Kratochvil v minulosti pořídil. Portrét na vlaku pendolino bude pokřtěn za přítomnosti Richarda Krajča, Antonina Kratochvila a členů skupiny Kryštof ve čtvrtek 5. října po příjezdu spoje SC 503 cca v 11.30 hodin ve stanici Ostrava hlavní nádraží.

Celá tisková zpráva ČD, a.s.

JRtrain Poslat mail autorovi | 4.10.2006 (18:55)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci Služby Vozidla


  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   
05.10.2006 (17:11)  
Stejná blbost jako pojmenování CityElefant .
registrovaný uživatel M 
05.10.2006 (15:59)  
serpk - no, asi tak... Jen bych chtel zopakovat, ze Bono nebo Bowie jsou tam jako priklad tech, ktere ten Kratochvil fotil. Nema to byt priklad stejne uspesnych zpevaku... Jestli fotil Gotta nevim...

Jestli ma mistni osazenstvo za nejlepsi song ever Jede jede masinka a nejlepsi serial Novakovi (nebo jak se ten serial s Kemrem a Brzobohatym - nic proti nemu) je mozne, ale to neznamena, ze Krajco neni, zejmena na Ostravsku, popularni...

Dopravni prostredek s "xichtem" (jak nekdo velmi inteligentne poznamenal) muze vypadat i takto
http://www2.skyeurope.com/SK/Default.aspx?CatID=96&galleryId=59
Ano, je to vylozene hnus...
05.10.2006 (12:55)  
Portrét na dopravním prostředku nemusí vypadat špatně: http://eu.airliners.net/photos/middle/7/1/8/1099817.jpg

Hodně záleží na provedení. Tak uvidíme...
registrovaný uživatel serpik 
05.10.2006 (12:53)  
Jejda. Tady je ale marketingových odborníků, že by si mohli založit i reklamku.
Ale vážně: ČD se prostě rozhodly propagovat SCP do Ostravy. Cílová skupina, na kterou se reklama zaměřila je mladší než 40 let, nejlépe jezdící z Ostravy do Prahy. A nelepší adept pro tuto propagaci je asi ostravak R.Krajčo. Ano, Bono Vox či David Bowie jsou větší celebrity (kdo to ale posoudí?), ale těžko uvěříte, že je potkáte na trase Praha-Ostrava. Karel Gott není také vhodný na "hi-tech" vozidlo a aby přilákal zákazíky v produktivním věku.
No a Jamese Bodnda na 007 pochopí jen pár šotoušů.
registrovaný uživatel waszyn 
05.10.2006 (12:26)  
sla uz nekde fotka toho pendolina s krajcem? jestli to bude pekne provedeny proc ne?
zrovna nedavno jsem na onj videl nejaky pomalovany luzkovy vuz, pulka zluta, pulka modra, napis praha-moskva, nejaky maluvka, absolutni hnus. To snad kreslil primo nejaky udrzbar v ONJ osobne stetcem a 2 barvama.
Predpokladam ze na to pendolino daji nejakou kvalitni folii aspon... Ne takovou jako na prazske tramvaje, to je taky dobry hnus.
registrovaný uživatel M 
05.10.2006 (11:39)  
NICKON - rekl bych dobre napsane...

Ondra Malek - no, kdyz nekdy vystrcis nos ze sve diry, tak zjistis, ze jsou to zrovna ti Slovaci, kteri by se meli ukrutne smat pomalovanemu vlaku, co ma "xichtama" pomalovana letadla... A rozhodne bych si netroufl tvrdit, ze SkyEurope je beckova spolecnost (i kdyz je pravda, ze jejich xichty jsou o neco atraktivnejsi...)

EightyFour, castecne i Laborec425 - takze kdyz ne celebrity, tak treba nejakeho znameho onkologa, ne? Protoze on vlastne, jak tady hodne vyjimecnych lidi napsalo, Krajco je uplna nula... Krajco patri po bok legend patrne tim, ze je fotografoval stejny fotograf. Tak ma pravdepodobne znit ta nesrozumitelna cast TZ. Jestli se ti Krystof nelibi je problem tvuj, nekomu se zase nelibi David Bowie...
registrovaný uživatel Laborec425  mail  
05.10.2006 (9:10)  
Přesně tak. Podle mě je to urážka opravdových celebrit. Kdyby z toho ČD měly aspoň peníze jako z každé reklamy....
registrovaný uživatel Olda_K  mail  
05.10.2006 (8:43)  
Nickon: P. Krajča znám jen z radia (naposledy se mě pokoušel se svou kvalifikací zpěváka poradit, koho mám volit) a pendolino jsem taky ještě neviděl. Na tento popud nastaruju z našich plzeňských lokálek na výlet až do Prahy a už se těším, jak je tam spolu uvidím.
registrovaný uživatel Glagol  mail  
05.10.2006 (8:08)  
Zaplaťpánbu nevím co to je to krajčo. I když musím přiznat, že jsem ten název už slyšel, ale obsah neznámý.
Tak, teď si jdu dát pět 12°.
Desítku nepiju-zatím.
Mimochodem, co třeba ta předcházející zpráva o nákladní dopravě. Ta zřejmě zde, na "železničním" webu nikoho nezajímá.
Nojo, na to se vlastně nedá nadávat.
registrovaný uživatel PZ 
05.10.2006 (7:40)  
NIcKON: Vzhledem k tomu, že Richard Krajčo je všeobecně vysmíván a obdivuje ho pouze hrstka Kryštofofilů, kteří patrně Pendolino nezaplní, tak je to pěkná pitomost. Když by teda Pendolino mělo jezdit do Rakous a do Německa, tak tam měli fakt radši dát Gotta, protože ten je tam aspoň pojem. Tento je tak akorát průjem.
  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko