..: UZEL, první míle studia pro dopraváky :..

Příjezd účastníků seznamováku, foto: UZEL Soběšín — Chystáte se do prvního ročníku na ČVUT Fakultu dopravní? Právě pro vás je tady jediný seznamovák Fakulty dopravní, UZEL. Seznamovák pořádají současní studenti dopravky pod záštitou Studentské unie ČVUT a děkana Fakulty dopravní ČVUT prof. Dr. Ing. Miroslava Svítka, dr.h.c. Pokud chcete svůj vysokoškolský život začít jinak než na první přednášce, kde nikoho nebudete znát, je pro vás UZEL jako stvořený. Čeká na vás spousta týmových a seznamovacích her, přednášek o tom, jak to chodí na fakultě, a tipů, jak si užít studentký život na kolejích i mimo ně se studentskými kluby. Starší studenti vám poradí s každou maličkostí, která vás jen napadne.

Stavba mostu, foto: UZEL Celá akce proběhne ve dnech 17. až 20. září 2015 v Masarykově táboře YMCA v Soběšíně. Program začíná již společnou cestou vlakem s organizátory z Prahy do kempu, kde můžete potkat další lidi, kteří vlaky milují nebo jim tento dopravní prostředek alespoň nevadí. Můžete se seznámit s novými spolužáky, se kterými se budete ještě dlouho potkávat – přímo ve škole, na kolejích, v rámci studentských klubů i všude jinde. Svou účast jako hosté přislíbili vyučující a lidé z vedení fakulty a také aktivní členové ze Studentské unie ČVUT. Organizátoři sice chystají drobné odměny pro ty nejúspěšnější soutěžící, ale na všechny čeká zejména spousta nových kamarádů a zážitků na celý život.

S jakýmkoliv dotazem se můžete obrátit přímo na organizátory na adrese uzel@su.cvut.cz. Všechny další informace najdete na stránkách UZLU. Tak dlouho neváhejte a hlaste se, kapacita je omezená.


Jan Máca Poslat mail autorovi | 20.7.2015 (7:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu Česká republika (celá)


registrovaný uživatel Jackub 
20.07.2015 (14:58)  
@ Pikehead: Nemyslel jsem to zle. Jen jsem chtěl říct, že doufám, že nevjedou do stávajících zatuchlých a zavedených kolejí a nepojedou v nich ve své kariéře...

@ Radek Papež: Tak to bychom se asi shodli! ;-)
editor nebo admin ŽP RaPa  mail  
20.07.2015 (14:51)  
Jackub: U nás ve škole máme vlaky rádi, to je pravda. Ale že by nám šlo o to, aby přežily všude a za každou cenu? O tom by mohli v (ne)jednom kraji vyprávět :-)
20.07.2015 (14:47)  
Jackub: ačkoliv s jádrem Vašeho názoru souhlasím, nenapadá mě vůbec nic, co by mohli účastníci setkání UZEL udělat pro to, aby Rathistan na horní Pacifik vysoutěžil dopravce s normálními vozidly.

Jak jste to myslel, mají jít účastníci setkání UZEL nejdřív udělat akci Occupy Zborovská, aby jim tam aspoň na chvíli zaturnusovali Stadlera?
registrovaný uživatel Jackub 
20.07.2015 (12:42)  
Tak hlavně, aby to nebyla jen líheň ultras. Lidé, kteří vlaky skutenčně milují a jde jim o to, aby přežily, by se mi měli ze všech sil snažit, aby vozidlo na snímku (a jemu podobné) bylo co nejdříve už jen v muzeu. Omlouvám se předem za rozpoutání případného flamu, ale prostě mi to nedalo, když vidím tu fotku...
20.07.2015 (11:28)  
Okurková sezóna dostoupila svého vrcholu.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko