..: Vítězem kontraktu na zajištění dopravy v Porúří se stává Abellio :..

Bombardier Talent 2 - vizualizace, foto: Bombardier Transportation Düsseldorf — Koordinátor západoněmecké aglomerace Porýní-Porúří Verkehrsverbund Rhein-Ruhr vybral pro období 2016 až 2028 dopravce Abellio Rail k zajištění provozu v balíku tratí, zvaném Niederrhein-Netz, který se nachází v severní oblasti Porýní-Porúří a čítá linky RB33 Mönchengladbach - Krefeld - Wesel a RB35 Dusseldorf - Emmerich, přičemž druhá jmenovaná linka by měla být v roce 2017 prodloužena do nizozemského Arnhemu. Tento kontrakt, který byl podepsán 22. března 2013, zadává podmínky, že dopravce musí zajistit vhodná vícesystémová vozidla, která budou prodána VRR a následně budou dopravci pronajímána.

Zdroj: RailwayGazette, Verkehrsverbund Rhein-Ruhr


Adam Vanting Poslat mail autorovi Ohodnotit na Flattru | 2.4.2013 (7:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu Německo


04.04.2013 (12:33)  
Ahoj, prosím jsem docela dlouho mimo železniční dopravu a nevím jaké jsou teď nejnovější technologické novinky v rámci kolejové dopravy? Nevíte prosím ve stručnosti něco, nebo nemáte odkaz na nějaké zajímavé články týkající se inovací (pokud možno v češtině:-)) Díky moc moc!!
03.04.2013 (18:16)  
Není to tak. To s koupí, prodejem VRR a následujícím pronájmem je takový trik, aby nabízející nemusel nabídku zatezovat odpisy vozidel. Po skoncení smlouvy proste vrátí vlaky VRR. Vyhraje-li po 2028 linku nekdo jiný, pronajme si jeste plne neodepsaná vozidla od VRR.
02.04.2013 (21:49)  
Když budou dopravci pronajímána vozidla, skoro bych se vsadil že převezme i nějaké to depo a zaměstnance - je to tak? Nemá někdo bližší informace?

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko