..: ČD Net LIDL opět v prodeji :..

ČD Net exkluzivně pro LIDL, foto: ČDPraha — Již tradicí se u nás stala spolupráce Českých drah s obchodními řetězci při prodeji výhodných jízdenek. Tento podzim tak České dráhy spolu se supermarketem Lidl opět nabízí možnost cestování všemi vlaky Českých drah na zvýhodněné jednodenní síťové jízdenky ČD Net Lidl za 199 korun. Cenová úspora oproti běžné jízdence ČD Net je 351 korun. Cestovat můžete o třech listopadových sobotách, konkrétně 10. 11., 17. 11. a 24. 11. Zakoupené poukázky lze za platnou jízdenku ČD Net vyměnit buď u pokladních přepážek, nebo bez manipulační přirážky u průvodčích přímo ve vlaku. Jízdenka platí ve 2. vozové třídě. Při využití spoje SC Pendolino je třeba dokoupit potřebnou rezervaci.

Zdroj: Lidl


JiříK. | 22.10.2012 (15:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 ... 4 5 6 7 8      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Sim 
23.10.2012 (6:41)  
Honza > podivejte se na definici sotouse, je jich na webu dostupnych nekolik. Vy je splnujete a vas zpusob cestovani, zde popisovany, tomu taky odpovida.

Nesotous cestuje vlakem tak, ze je mu uplne fuk, kudy vedou koleje. Najde si v jizdnim radu vlak, prijde na nadrazi, zhrozi se front u kasy a s ulevou zjisti, ze se za poslednich par desetileti zmenily pouze barvy ceduli a vagonku. Koupi si na nej listek, nechapave se podiva na pokladni pri dotazu, jestli je IN, protoci panenky pri placeni a jde splhat po zebriku do nejblizsiho becka. Lekne se dehumusovaneho interieru, s myslenkou, ze je asi omylem v jednicce prochazi vlakem a hleda znamou kozenku.
23.10.2012 (4:18)  
takze sa opytam takto. aku mam nadej ze v sobotu by som ju mohol este stihnut kupit vo vsetine alebo sa najde dobra dusa ktora by mi to poslala na dobierku
registrovaný uživatel Honza  mail  
23.10.2012 (1:08)  
Myslím že tuto výhodnou jízdenku by využilo hodně nešotoušů, ale řada z nich netuší, že něco takového existuje a pro 1 - 2 lidi je to pořád výhodný, když si koupí 2 Lidlenky než Sone+ za 600.
Já bych třeba přivítal někdy akci, že by klasická ČD Net za 550 platila pro 2 (ve všední den samozřejmě).
A i kdyby to bylo jen pro šotouše, je jich přece dost když Lídlenka má uspěch ne :-)
Pro šotouše ideální je ta jízdenka na léto, pokud bude příští rok ještě.
Nebo dokoupení IN 100 do konce tvrdé platnosti In karty. Aby to nebylo tak výhodné, tak pro jistotu tu tvrdou platnost prodloužili ze 3 let na 6 let a tu krátkodobou In 100 před lety zrušili....
registrovaný uživatel R.U.R.  mail  
23.10.2012 (0:49)  
kaňas:
Já na webu Lidlu čtu:
„platí ve dnech 10. 11., nebo 17. 11.,
nebo 24. 11. 2012.“

M:
Doplatek do 1. třídy jde fakt úplně ke všemu, jen člověk musí být IN, a taky se ten doplatek prodává minimálně na týden. Ale už jsem takhle jel i třeba jedničkou rychlíkem z Kladna do Prahy na Masaryčku, Kladno - Praha-Ruzyně na žákovskou jízdenu, z Ruzyně na Masnu na studentskou lítačku, a k tomu ten doplatek na INkartě. A taky jsem jel tušim do Úval na jednotlivou jízdenku PID v jedničce s doplatkem na IN. A s žádným průvodčím jsem neměl problém - teda krom toho že občas je člověk musí upozornit, že má ten doplatek, protože oni si občas hned nevšimnou… A někteří se divili, že to takhle jde, ale jako v dobrym, že byli prostě jen překvapeni netušenými možnostmi tarifu ČD :-))
registrovaný uživatel Honza  mail  
23.10.2012 (0:31)  
babilon: Ten, kdo mění trasu cestou podle toho, jaká souprava zrovna přijela, je šotouš jak vyšitý. To samozřejmě jo, ale s první větou nesouhlasím. Sváteční cestující nemají moc ani tušení, kudy ty tratě vlastně vedou a když zjistí, že je možnost i jinudy (a mají děti), určitě využijí (naco se vracet stejnou cestou, kterou už znám, když je jiná, kterou neznám?).
Lídlenka se vyplatí všem těm, kteří mají normální cestu dražší než 199 Kč. Takže když pojede moje máma za přítelem do Vyškova např. 10. a vrátí se zpátky 24. tak ušetří skoro 200Kč. A to už je celkem dost.
Když budu chtít jet za kamarádem do Třince, tak za IN 25 dám skoro 700, kdežto na Lídlenku 199. To je docela rozdíl ne? Akorát velká nvýhoda je, že o víkend a svátky nejedou ty vlaky, které by se hodily a cestování se komplikuje, protahuje, čeká se přes hodinu na nádru a podobně :-(

Edit:
Jo houby 700 do Třince, jen do té Olomouce, do Třince to bych si asi musel vzít půjčku :-)
23.10.2012 (0:14)  
jasně, jenže to by už musel tu cestu mít předem přesně naplánovanou
Normální cestující ví, kudy chce jet. Ten, kdo mění trasu cestou podle toho, jaká souprava zrovna přijela, je šotouš jak vyšitý.

Abychom neutekli od původní turistovy myšlenky. Současná lidlenka se hodí šotoušům a těm, kteří jedou hodně daleko. Všem ostatním je k ničemu. Kdyby místo slevy na jeden konkrétní poměrně speciální produkt (ČD-Net) byla podobná sleva např. na zpáteční jízdenky, pak by to udělalo radost daleko většímu počtu lidí.
Mimochodem, dovedu si představit, že by ČD-Net (nebo lépe všechny jízdenky) byl levnější každou sobotu, to by mohlo získat zákazníky natrvalo, nejenom na tři dny v roce.
registrovaný uživatel kaňas 
22.10.2012 (23:49)  
Mimochodem, na té poukázce je buďto gramatická chyba, nebo platí 3 dny. Jak jinak si vyložit, že "jízdenka platí 10.11, 17.11. a 24.11.", nemělo by tám být spíš nebo?
registrovaný uživatel Honza  mail  
22.10.2012 (23:11)  
babilon: jasně, jenže to by už musel tu cestu mít předem přesně naplánovanou.
A kdo cestuje vlakem jen vyjímečně, nemá ani moc tušení, jaké možnosti dneska jsou.
Jednou jsem jel elefantem z Roudnice do Vraňan a seděl tam vedle mě starší pár, který evidentně jel vlakem po xy letech a pořád něco řešili s jízdenkou, kolik je to stojí osobákem a kolik rychlíkem tak jsem se jich zeptal co řeší, že osobákem i rychlíkem to stojí stejně a oni si koupili zpáteční jízdenku z Úholiček do Roudnice, kam jeli (jak jsem pochopil) osobákem do Kralup a pak Rychlíkem do Roudnice a zpátky si koupili jízdenku znova, protože netušili, že tamta byla zpáteční!! A protože jeli osobákem, tak jím připadla levnější (ta jednosměrná) než ta do Roudnice "na rychlík".

A jinak můžu říct, že snad větší výhodu traťové jízdenky (síťové), než že se něco ušetří, vidím v tom že nemusím řešit jestli mám koupenou jízdenku, jestli jde průvodčí a budu muset omílat zase znova stejnou písničku, ale prostě nastoupím a když jde průvodčí, jenom mu ukážu "placku" s jízdenkou a to je všechno.

Jinak to vymýšlení jízdenek je pořádnej opruz!! Když potřebuju třeba cestou z Děčína do Ústí si "odskočit" do Boletic, tak musím si koupit doplatek na jízdu "druhou stranou" a protože jízdu se nesmí přerušovat, tak si musím koupit ještě jízdenku extra z Děčína do Boletic a na tu s doplatkem jet pak až dál z Boletic do Ústí, to samý když budu chtít jet do Povrlů a podobně.

Nebo jsem jednou chtěl řešit, že pojedu z Děčína východu tím směrem, podle toho jaký vlak mi tam přijede, když liberečák co měl ty 2 810kový přípojňáky tak s tím, když normální tak 810 do Těchlovic a když se mi tam ty vlaky potkají, tak už lístek těžko stihnu koupit. A tak bych mohl pokračovat.

Ideální by prostě bylo, kdyby se koupila jízdenka a ta se dala použít kdykoliv, jako když si koupím jízdenku na MHD, tak je taky šumák jestli jí použiju teď, a nebo zítra nebo za měsíc.
22.10.2012 (22:48)  
a na jakou jízdenku mi dá někdo slevu 66%??
To byl alternativní návrh turisty místo síťové jízdenky.

žádnou nesíťovou jízdenku takto kloudně použít nejde
Tak se koupí dvě jízdenky, jednu pro cestu tam, druhou zpět.
registrovaný uživatel Freeman  mail  
22.10.2012 (22:45)  
O prázdninách jsem využil nabídky ČD - jízdenku na léto. Využil jsem ji především k cestování do odlehlejších koutů naší země. Jel jsem jen párkrát, ale během jednoho dne jsem stihnul navštívit např. Trutnov a pak zámek v Jičíně. Hlavní věc je, že zakoupením takové jízdenky cestující šetří peníze, čas i nervy, než aby chodil v každé přestupní stanici kupovat lístek zvlášť. Pokud pak ujede vhodný spoj, dá se využít i alternativní trasa. Nemyslím si, že každý kdo tohle dělá, je buď šotouš, nebo má něco společného se železnicí. Spíš tím ušetří čas, který by jinak strávil na nádraží ve frontě u pokladny a vydá se během volného času prozkoumávat okolí.
  1 ... 4 5 6 7 8      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko