..: Exkurze do CZ LOKO Česká Třebová :..

Vstup do firmy CZ LOKO z českotřebovského přednádraží, foto: Matouš Danielka Česká Třebová — Vážení čtenáři, rád bych vás tímto pozval na exkurzi do provozovny CZ LOKO v České Třebové. Exkurze proběhne 17. září 2010 od 10.00. Trvání exkurze bude přibližně 2 hodiny. Nevybírá se žádné vstupné, akce je zdarma. Jsme však limitováni počtem účastníků, takže opravdové zájemce prosím o přihlášení přes portál ŽelPage. Během exkurze se seznámíme s možnostmi provozu CZ LOKO v České Třebové a s aktuální produkcí firmy. Během exkurze je přísně zakázáno fotit, v případě porušení tohoto příkazu dojde k okamžitému ukončení exkurze. Pro případ dotazů je možné obrátit se na organizátora exkurze na emailu jindrich.brezina@gmail.com. Organizační pokyny se objeví zde v průběhu středy.

Den otevřených dveří v CZ LOKO 5.9.209, foto: Matouš Danielka Doufáme, že se exkurze vydaří tak jako již proběhlá exkurze na ŽZO v Cerhenicích. Prosím všechny účastníky o maximální spolupráci. Ti, kteří se zúčastnili exkurze v Cerhenicích vědí, že společnost, která nám exkurzi umožnila se jí snaží vždy provést v maximální kvalitě, buďme i my kvalitní účastníci.

Připomeňme, že CZ LOKO je společnost, která mimo oprav lokomotiv realizuje i jejich modernizace a novostavby. Navíc svůj modulární systém staveb licenčně vyváží i za hranice. O činnosti CZ LOKO jste se mohli dočíst i na našem serveru, například v článku o vývoji nové lokomotivy nebo v aktualitě o modernizaci 19 dieselových lokomotiv pro České dráhy, kterou bude CZ LOKO realizovat.

Více informací o CZ LOKO na stránkách společnosti.


Jindřich Březina Poslat mail autorovi | 12.9.2010 (9:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Pardubický


  1 2      Zpráv na stránku:   
12.09.2010 (22:19)  
Vladan: Obávám se, že e to kvůli tomu, že když je den otevřených dveří, tak ukáží jen nějaké stroje a zbytek uklidí někam mimo dosah návštěvníka. Tady se bude asi procházet halou a budou tam rozestavěné stroje, na kterých se pracuje. Některé ještě "tajné". Takle o nich (jak vypadají) bude vědět jen několik lidí (kteří se přihlásí), kdežto kdyby se fotilo, tak by se to objevilo na K-Rep. a pak na Aktuálně.cz a dalších severech... (po domluvě s autorem fotografie) a bylo by to venku! Co se jednou na web (i nedopatřením) vypustí se již pracně vrací zpět...

lbc: Drobet mi to připomíná ř. 730, 731... Jinak v archivu K-Rep. je tuším že i krátké vyjádření, jaké to je uvnitř z pohledu fíry. No a také pár jiných fotek ze zkušebního provozu (ne jen z výstavy)...
registrovaný uživatel Vladan 
12.09.2010 (20:46)  
Proč se tam nesmí fotit? Kdykoliv tam byl den otevřených dveří, mohlo se kamkoliv a fotit cokoliv? V první chvíli jsem uvažoval, že se hned přihlásím, ale tam kde mi už teď vyhrožují, že pokud se zákaz poruší, že hned exkurzi ukončí tedy chodit nemusím.
registrovaný uživatel lbc 
12.09.2010 (15:25)  
Dobrý den.
Vzhledem k tomu, že bylo dříve vyrobeno několik stovek lokomotiv řady T466.2 a nyní řada 742, uvažuje se o možné modernizaci části těchto lokomotiv? I o možné využití části lokomotiv na náhradní díly?
Dle odkazu je firmou CZ LOKO modernizována lokomotiva řady 742 http://cs.wikipedia.org/wiki/Lokomotiva_742.7
http://www.k-report.net/foto/i009040.jpg
Co mě na první pohled zaujalo, je lepší výhled z kabiny strojvedoucího.
atd
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko