..: Fotografie roku 2009 – předány první diplomy a ceny :..

Duhy – předání cen Fotosoutěže 2009, foto: Josef Petrák Ostrava — Před nedávnem byli vyhlášeni vítězové jednotlivých kategorií ankety Fotografie roku 2009. Jak se pozvolna stává dobrým zvykem, bylo milou povinností odměnit řadu vítězů. Předávání a potřásání rukou začalo na Moravě v sobotu 17. dubna. Udílení diplomů a ceny i bonusu pro absolutního vítěze fotosoutěže se zhostil v brzkých odpoledních hodinách Vlad. Mezi oceněnými, kteří se sjeli do ostravské restaurace F–club, byli Johník, Payus, Josef Petrák, Samir Lepara, Dennis Hübsch a hlavně celkový vítěz Duhy, který si kromě diplomů a knihy odvezl také obrovský frgál. Po ceremoniálu následoval slavnostní oběd a diskuze do pozdních odpoledních hodin, kde nebyla nouze o výměnu zkušeností i vzpomínání na zážitky z fotografování.

Dan Forejtar a Matěj Grék – předání cen Fotosoutěže 2009, foto: Josef Petrák Dennis Hübsch – předání cen Fotosoutěže 2009, foto: Josef Petrák Johník – předání cen Fotosoutěže 2009, foto: Josef Petrák Josef Petrák – předání cen Fotosoutěže 2009, foto: Samir Lepara

Za zbývajícími autory už diplomy letí prostřednictvím České pošty a vítězům jednotlivých kategorií předá ceny vedoucí organizačního týmu – topič. Nezbývá, než Vám, fotografům, popřát krásné počasí, vyleštěné soupravy - a také i štěstí a třeba se příští rok mezi vítězi fotosoutěže objevíte i Vy!


fory Poslat mail autorovi | 25.4.2010 (8:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko