..: In–karta s novým designem a akviziční slevou :..

In–karta s novým designem (od 13. 12. 2009), foto: České dráhy PrahaZe všech novinek, které prosinec na dráhy přinese, byla tou nejméně výraznou avizovaná modernizace vzhledu zákaznické karty Českých drah, In–karty/Rail+. Současný fialově laděný design vystřídá nový, modrý s výraznějším logem dopravce. ČD chtějí docílit většího rozšíření své zákaznické karty mezi zákazníky. Vyjma rozšiřujícího se počtu slevových nabídek v partnerském programu ČD Bonus umožňují všem, kteří si pořídí novou In–kartu s tříletou aplikací In–zákazník, koupi za akviziční slevu. Každý zákazník, který si novou kartu zakoupí mezi 13. prosincem 2009 a 13. lednem 2010, zaplatí místo standardních 990 Kč pouze 840 Kč.

Co získáte? Nejdůležitější je asi 25% sleva na vnitrostátní doklady a mezinárodní doklady z ceníku TCV. Dále máte 50% slevu na místenky (vyjma rezervací do ubytovacích vozů), nově od 13. 12. také slevu na síťové jízdenky ČD Net, které budou stát 450 Kč pro držitele karty a 600 Kč pro ostatní. Na kartu je možné nakupovat akční lístky eLiška, traťové jízdenky, doplatky do 1. třídy nebo přímo aplikaci In–gold, která je síťovým dokladem pro cestování všemi vlaky v 2. i 1. třídě. Součástí je doplňkově také elektronická peněženka; při koupi dokladu v automatu UNIPAJ platbou z EP či platební karty nebo v e–shopu ČD vám bude zpětně vráceno 6, resp. 3 % ceny. K nové In–kartě zákazníci obdrží také brožuru s přehledem dostupných slev, aby se lépe zorientovali.

Senioři nad 70 let pak za shodnou zlevněnou cenu 840 Kč získají kartu s roční aplikaci pro neomezené cestování osobními a spěšnými vlaky, na cestování dálkovými spoji mají také slevu 25 % a ostatní výhody.

Zdroj: České dráhy


Josef Petrák Poslat mail autorovi | 7.12.2009 (13:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3 4 5 ... 7      Zpráv na stránku:   
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
21.12.2009 (13:15)  
S křížkem po funuse, ale...

právě jsem si byl koupit novou kartu In Zákazník, protože stará co nevidět vyprší a čip se odebral do RFID nebe... a paní v pokladně mi oznámila, že cena 840 platí jen pro prvozákazníky. Má někdo podobnou zkušenost?
registrovaný uživatel M 
10.12.2009 (21:27)  
Pikehead - diky. Ja nejakou tu hloupou kartu navic v penezence snesu. Stejne jako nejaky ten hloupy papir s nucenym obehem:-))
10.12.2009 (15:48)  
Tak jeste s odstupem: NFC se netyka jen mobilu, ale pokud spojite mobil s NFC: (a)spojite internet a vasi NFC kartu (nemusite pouzivat validator); (b) muzete si prohlizet obsah karet (zustatek na EP, platnost ruznych aplikaci atd.); (c) usetrite misto na x ruznych karet.

Sphere program asi pro emitenta neco stoji a CD nejsou ochotny za toto zaplatit - ze nechteji ani po zvyseni ceny In-Karty je dost zoufalstvi. Taky by te predrazene in-karte mohla pridat trochu atraktivity... Myslim, ze diskuse uzitecnost Sphere slev ukazala dostatecne, takze komu by chybela, jde ziskat u Hudyho (http://www.hudy.cz/zakaznicky-servis/hudy-partner-karta.html), jen je to dalsi hloupa karta navic.
registrovaný uživatel M 
10.12.2009 (11:22)  
JP - ja o in-karte diskutoval. Uvedl jsem nekolik prikladu, u kterych pouzivam vyhod "co-brandoveho" programu sphere. Golf byl pouze jednim z techto prikladu. Snazil jsem se uvest priklady, treba byl nekdo, kdo o tech vyhodach ani nevedel (a pritom by chtel). Rozhodne jsem nikoho do uzivani nenutil nebo se neznazil rict, ze je nepostradatelna. Potom nekdo zacal o milionarich, snobismu atd.
Sphere byla dobrou soucasti In-karty a je skoda, ze uz (dlouho) neni. Cenu In-karty jsem dostal zpet jen diky tem slevam a to bez ohledu na to, jestli hraju golf nebo lyzuju nebo nedelam nic
registrovaný uživatel Kakov 
09.12.2009 (22:18)  
810.563:
ale tak pred deseti lety taky bylo na JMK vice druhu strojku, jakejsi soukromnik mel dokonce jeste anglicke streight (nevim jak se to spravne pise) a dnes to jednotne jde ;-)
takze ono by to slo premenit, samo nebylo by to zdarma a nedalo by se to v cele CR udelat najednou, ale slo by to,
proste by se zacalo v krajich, ktere zatim nemaji zadnou kartu ani IDS a pak by se pokracovalo dal...
registrovaný uživatel bugear 
09.12.2009 (20:59)  
@Sim: On ten bonus na účtu EP dokonce dokáže zobrazit, jenom tam chybí tlačítko Převést na EPIK.
@M Podobne jako se nic neplati treba ISIC kartou... Asi byste se divil, i když to je spíš o tom, jakou kartu tou ISIC grafikou potisknou.
09.12.2009 (20:12)  
Karel Kovařík, 08.12.2009 (23:05): To je možné, tam to prozkoumané nemám, ale v Královehradeckém se používají minimálně 3 druhy a některé ani nejsou vybaveny čtečkou karet (a možná ani nejdou). Ale v rámci celé ČR těch typů bude víc než 3, takže kdyby měla takarta platit všude na silnici, tak do toho nikdo nepůjde, protože s tím budou akorát problémy (nejen technické, ale i s rozdělováním peněz).
09.12.2009 (19:03)  
OK, tak naposledy. Tahle aktualita je o In–kartě a ne o golfu, tak si to vyříkejte jinde. Díky.

(K tomu souhlasu – souhlasil jsem s tím, že mám–li slevovou kartu, tak si zjistím, kde a na co se dá uplatnit, a kolik to reálně stojí. Ne, že chodím hrát golf na hřiště s marží 1800 CZK/game.)
registrovaný uživatel Kakov 
09.12.2009 (18:51)  
Sim:
tak to jo, ja to spatne pochopil, me ta poznamka prisla, jako ze jste nahodou ten automat videl, nejak jsem prehledl, ze jste zdatny uzivatel PK. pak ten muj prispevek byl trochu navic
registrovaný uživatel Kakov 
09.12.2009 (18:43)  
M+JP:

pokud chcete panove pokracovat tak rad prijmu vhozenou rukabvici (kdyz JP tak nejak souhlasite). ten golf tolik opravdu stoji!!!! alespon tam kam me pan M posila

JP: verim, ze na rozdil od M dokazete si opravdu zjistit, jak se veci maji a objektivne posoudit, proc golf za 1800?? pan M, me odkazuje, ze preci kdyz chodim do restaurace a hraju golf... je pro me Sphare nepostradatelna, to ma nekolik problemu

1) golf kde berou sphare je v blizkosti meho bydliste horomyslicich
2) tady je cenik, presvecte se kolik tam stoji hra
http://www.golfparkpl.cz/cz/hriste/cenik.html

me ten debatni krouzek take moc nebavi, ale nenecham si od nejakeho M nadavat do omezencu, jen pro to, ze mam jiny nazor a jine zaliby

M:pokud chces, lidi merit podle znalosti o golfu (jak pises) tak tim si nam to opravdu nandal a ukazal nam jakej jsi borec
az mi sezenes gol tak za 200 Kc tak si klidne pujdu zahrat
  1 2 3 4 5 ... 7      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko