Frankfurt - Jídelní lístek v BordRestaurantech vlaků InterCityExpress během října ovládla česká kuchyně. Deutsche Bahn totiž v tomto měsíci nabízí hladovým zájemcům variace na tradiční českou kuchyni. Houbovo-bramborová krémová polévka, vepřová plec se zelím a bramborovými knedlíky nebo králičí ragů s knedlíky a kapustou, to vše si můžete dopřát alespoň během těchto týdnů i na nezvyklém místě.
Autorem této nabídky je dvaatřicetiletý Oldřich Sahajdák, zkušený kuchař, executive chef z La Degustation Bohême Borugeoise a absolvent CIA - Culinary Institute of America v kalifornském Napa Valley. I degustace během českých dnů na palubě ICE byla zahrnuta do našeho redakčního průzkumu a proto se pokochejte pohledem na tyto speciality, které jsou zároveň i malou ochutnávkou výsledků naší letní ankety o kvalitě stravování ve vlacích.
Zdroj: Deutsche Bahn, foto: Zdeněk Michl
Kommentare äußern den Ansicht der Leser.
ŽelPage übernimmt keine Haftung für deren Inhalt.
- Korrespondent oder ŽP Mitglied, - Editor oder ŽP Admin
Bevor Sie Kommentieren, melden Sie sich bitte an oder registrieren Sie sich.