..: Vlaky k sedmým narozeninám ŽelPage dojely celé :..

Ilustrační obrázekKralupy nad Vltavou - Obě víkendové jízdy pod Říp a Házmburk proběhly i přes tou dobou ve střední Evropě řádící ničivou vichřici podle plánu. Ve vozech víkendového speciálu panovala pohoda a dokonce se občas podařilo nafotit soupravu i nasvícenou. Kromě působivého krajinného divadla nezůstali účastníci bohužel ušetřeni ani divadla modrogumního, když nám v sobotu neobjednané hodinové nudné monodrama sehrála výpravčí v Čížkovicích. V neděli byl naštěstí tento propadák již stažen z repertoáru. Prozatím jménem objednatele vlaku se za tím vzniklé zpoždění účastníkům upřímně omlouváme.

Děkujeme všem, kteří se na zajištění akce podíleli, především Michawelovi, Richardovi, Jirkovi Průšovi, Nickovi, Czechdavovi a Danovi za zvládnuté občerstvení. Například kaviár a šampaňské se podle našich zdrojů podával na palubě souprav 810 vůbec poprvé. Díky si zaslouží i strojvedoucí z kralupského depa, kteří pro smysl naší cesty projevili neobvyklý cit a pochopení. Mozaika ze které se skládala úspěšná akce měla ale kamenů mnohem více, např. Chikovy jízdenky, Karlosův průvodce a další. Díky vám, kteří naši jízdu svou účastí podpořili a vzorně se při zastávkách nehemžili kde neměli co dělat. Dost možná se po Švestkové dráze nejezdilo naposledy.

Díky patří i fotografům, kteří nám již poslali nebo brzy pošlou své fotky :-)

Ilustrační foto: Karlos

Více informací již brzy v reportu.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 2.3.2008 (23:11)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Reportáže ŽelPage

Další z regionu ČR Středočeský ČR Ústecký


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Lanhut 
03.03.2008 (20:47)  
Též děkuji organizátorům za tuto akci, vím dobře, kolik práce dala její příprava. Ale, budete se divit, neodsuzuji paní výpravčí v Čížkovicích. ČD ruší pozice pracovníků zúčastněných na řízení železničního provozu bez ohledu na to, že dosud nebyla instalována potřebná technologie. Vím o čem mluvím (píšu). Na podobných akcích přece málokdo spěchá. Pokud bude prodleva v Čížkovicích nadřízenými projednávánána, zajímal by mne výsledek. Prima akce, dík!
dopisovatel nebo člen ŽP Miloš  mail  
03.03.2008 (20:08)  
Ano, i já děkuji organizátorům za všechno, hlavně za točené pivko, v 810tce jsem je ještě nikdy neměl! Nedělní jízda byla super a jsem rád, že se mi dostalo možnosti se svézt po nepojížděných tratích se super bandou dobrých lidí! :-) Těším se přístě!
03.03.2008 (20:02)  
Tez dekuji VSEM za vybornou akci..byla to opravdu jedna z nejlepsich sobot posledni doby!!!pokud bude jeste nekdy neco, dejte urcite vedet...
810 se opet ukazala jako spolehlive vozitko a holt jsme neudelali radost nekterym uzivatelum, jez zde proklamovali, ze nevyjedem....
registrovaný uživatel Honza-loko  mail  
03.03.2008 (19:13)  
Děkuji za skvělou akci!! Proběhlo to skvěle,dobře zorganizovaný, fotozastávky....Jsem touto akcí nadšen. (-jeden z mlaďasů co seděli v 810 vzádu na pětce)
03.03.2008 (16:38)  
Nebuďte skrblíci a podělte se o ten zážitek z Čížkovic.
registrovaný uživatel sergi 
03.03.2008 (15:36)  
Díky za super akci, i když jsem musel skončit v Obrnicích, aby se k nám na Moravu dostal ještě v sobotu.
registrovaný uživatel PES38 
03.03.2008 (14:26)  
Seath¨: Dalo, ale kdo to zaplatí...
03.03.2008 (12:52)  
Gratuluju ke skvele akci! Nedalo by se na pristi rok pujcit nejake lepsi vozidlo? Treba 842 nebo neco z Luzice? :)
03.03.2008 (12:25)  
Děkuji za sobotní jízdu, bylo to příjemné. Už se těším na příští rok. Nebo pokud se organizátorům bude chtít, tak i na nějakou pěknou zářijovou jízdu, kdy barvy podzimu pěkně vypadají na fotografiích.
03.03.2008 (10:51)  
:-) :-) ne, modrý nissan primera
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko