..: Další jednotka 471 pro Ostravu :..

Ilustrační obrázekBohumín - Ostravská flotila jednotek řady 471 CityElefant získá další posilu, nově dodanou soupravu s elektrickým vozem 471.035. Ta tak doplní jednotky 471.024 (Opava) a 471.025 (Ostrava), které již na hranici Moravy a Slezska jezdí. Podle ostravské tradice ponese jednotka jedno z jmen významných měst a obcí na Severní Moravě. Spekuluje se o dvou názvech - Český Těšín nebo Bohumín.

S novou jednotkou příjdou nové moderní spoje

Od nového jízdního řádu dojde k rozšíření vozebních ramen těchto souprav na Moravě. Nově přibude jeden pár osobních vlaků v úseku Bohumín - Zábřeh na Moravě. CityElefanty se tak podívají i do Olomouckého kraje. Dále budou tyto jednotky nasazeny na nové vozební rameno Ostrava hlavní nádraží - Ostrava centrum (Stodolní ulice) - Havířov - Český Těšín, a to v dvouhodinovém taktu. Na rameni Český Těšín - Opava východ dojde pouze k drobným změnám. Počet spojů vedených jednotkou 471 zůstane stejný, ale polovina z nich nebude garantována. V pozadí zůstává vozba nepatrného množství vlaků vedených soupravou 471 na trati 320. K současnému jednomu vlaku v úseku Český Těšín - Bohumín bude přidán jeden další.

Zdroje: Kraj Moravskoslezský, EMJ 471


Samir Lepara | 26.10.2007 (16:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Vozidla

Další z regionu ČR Moravskoslezský


  1 2 3 4 5 6 ... 8      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Precla 
28.10.2007 (13:18)  
Znám pár bejvalejch sprejerů, kteří si tím kompenzovali svou osobnost jako tvrdí hoši z ulice.. Všichni sou to blbci s IQ tykve.. Všude se někde najde nějakej vůl, kterej se nudí a emá nic jinýho na práci než vymýšlet ptákoviny a nahánět v krvi adrenalin..
28.10.2007 (11:00)  
cestujicí : výborný nápad naprosto souhlasím
editor nebo admin ŽP Nick  mail  
28.10.2007 (2:22)  
M: Take jsem to nemyslel nijak zle ;-) Jen je treba si uvedomit, ze jsme uplne stejni lide, jako vsichni ostatni. Take jsme lini. Take nemame tolik volneho casu. Nekteri ho maji jeste mene, protoze ani nestihaji cist vsechny komentare a reagovat na ne ;-) Jediny rozdil je v tom, ze misto abychom se v patek vecer sebrali a sli na pivo, tak tu hledame nove aktuality na zpracovani, kodujeme nove veci do ZP, nekteri usilovne premysleji nad stale zlobicim routerem atd. Proto popichnuti "udelejte newsku" na me sice nepusobi zle, ale zaroven ho nemohu nechat bez odezvy ;-)

Jinak k odbocnemu tematu. Kolinak si rozmysli, jestli pojede vcas relativne volnym R od HB, nebo si pocka na vecne zasekane a plne IC z Ostravy. Nabidka R se tu s novym GVD jeste zvysi, takze najezdu kolinskych delnasu se v bezpriplatkovem IC bat nemusite ;-)
28.10.2007 (0:25)  
Rybízek: Jako vhodnou protiakci bych viděl posprejování Vorlova auta. Samozřejmě okénka, světla a SPZetku ne, aby s tím mohl jezdit. Myslím, že by názor rychle změnil.
registrovaný uživatel M 
27.10.2007 (22:54)  
Nick - protoze sem liny a protoze moje newska by vypadala zhruba takto - Na iDnesu se rano objevila tato infromace. Vice se dozvite tady - link... :-)) Nemyslel jsem to nejak zle... Delnas na KMB uz mozna jezdi, ale Praha-Kolin by ho asi vyslo draho docela.

No a jeste k tomu umeni-neumeni. To, ze bych je to nechal zaplatit (s peknou prirazkou) ale absolutne nijak nesouvisi s tim, jestli to je umeni. Ano, samozrejme, ze bych je to nechal zaplatit... John Doe (Se7en) byl taky "magor" a vrah. Ale soucasne to mel vsechno vyborne pripraveny prece a "uznani" si zaslouzil. Jsou to proste dve odlisny veci. Jde o to, jestli budete jenom jako Pitt (mel ho proste za debila) nebo trochu hloubavejsi a podivate se na to jako Freeman (ten si uvedomoval, ze je to koumak, ale to jeste neznamena, ze mu chtel postavit sochu...)
27.10.2007 (19:26)  
vážení čmárat po vlakách je pěkný svinstvo a nechal bych to kretény co si řikají umělci všechno zaplatit ale co mě štve nejvíc tak je to že to jěště známí lidé propagujou viz režisér vorel asi před 3 týdny na radiožurnálu povídal že kvuli novému filmu ,tuším že to byl gympl, se účastnil počmárání nějakého vagonu prý sám nečmáral jen se díval a byl to adrenalin jak prase. tak z takového rozhovoru se mi ježí chlupy.
27.10.2007 (14:59)  
vzdělání a inteligence nemají žádný vztah k sociální intelegenci či kultuře chování (snad jsem nenapsal žádný nesmyslný termín, nejsem psycholog)
27.10.2007 (14:33)  
Argumenty o inteligentných a vzdelaných citlivých sprejeroch neberiem - v absolútnej väčšine prípadov sú to skrátka vymätení asociální magori s totálnym nedostatkom úcty k pravidlám, majetku a bez najmenšej známky estetického cítenia. "Protesty proti spoločnosti" sú obľúbený argument, ktorému nerozumejú ani oni sami - hlavne keď nemajú ujasnené, čo to tá "spoločnosť" vlastne je. Ak sa chcú vymknúť konformite, nech idú zadarmo pomáhať Armáde spásy alebo nech sa odstťahujú na nejaké izolované miesto a tam si založia "spoločnosť" vlastnú. Argumentovať "umením" alebo dokonca "právom na umelecké vyjadrenie" (rozumej "beztrestné zničenie fasády") je skrátka totálna demagógia a je len škoda, že sa zatiaľ proti tomu nezasahuje podstatne ráznejšie.
Podobne aj Ztohoven a ostatní: to, čo by bol inak sprostý vandalizmus hraničiaci s trestnou činnosťou, sa vyhlási za umenie a očakáva sa, že to je tým pádom vyriešené. Keby im niekto do laku na aute vyškrabal obraz, tak by asi tiež neboli práve nadšení, kreténi...
Najviac udivujúce potom je, že sa tu natočí film o pubertálnych sprejeroch v pozícii hrdinov a ešte aj verejnoprávna televízia sa tým prezentuje ako fantastickým dielom...
27.10.2007 (12:59)  
M: a jak to bude s eLičkou za 140 Kč?
Ten "dělnas" už teď stejně jezdí na KMB; většinou ale mají NB:)))))
editor nebo admin ŽP Nick  mail  
27.10.2007 (12:03)  
M: A proc newsku nepripravite Vy? :-)
  1 2 3 4 5 6 ... 8      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko