..: Technické problémy :..

Ilustrační obrázekVážení návštěvníci, Váš neopadající zájem o ŽelPage nás nesmírně těší, ale bohužel způsobuje na přetíženém serveru stále vážnější technické problémy. Za jejich dopady na dostupnost naší ŽelPage se omlouváme. V tuto chvíli jsme museli dočasně pozastavit nejnáročnější službu řazení vlaků. Na její optimalizaci pracujeme.

Provoz ŽelPage je financován z dobrovolných příspěvků členů občanského sdružení a provozu eshopu. Fotografie, texty, podporu i správu webu poskytují dobrovolníci bez nároku na honorář. Všem děkujeme.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 17.7.2007 (20:28)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel milos  mail  
16.07.2007 (21:24)  
pokud bych mohl redakci pomoci se zvysenim vykonu datovych ulozist serveru apod., at se na me s duverou obrati na majl nebo icq.

btw: z tohoto duvodu zmizel dopoledne i clanek o reportazi ihnedacky o ceste vlakem do bojkovic?
16.07.2007 (21:05)  
Když jsem viděl rezervační systém ŽSR, dostal jsem z toho malé profesní dejavú neb jsem poznal grafické rozhraní typické pro jazyk, ve kterém několik let programuju - Java ;-) a hlavně, cena 20 SKK za mezinárodní místenku vytištěnou na pořádný tvrdý papír, no neberte to.

Chápejte, že co se složitosti modulu řazení týká, je tím nejsložitějším a proto také mohl server přetížit. Optimalizace je možná, jen musíme dát tvůrcům čas. Hodně zdaru.
16.07.2007 (20:47)  
Řazení vlaků je služba kterou, v souvislosti s pohybem po ČR i SR, na internetu využívám nejčastěji.
add P.Šlezingr: rezervační systém ČD velmi pokulhává. I v malé stanici jakou je železničná stanica Chynorany (ŽSR a ZSSK)mají mnohem vyspělejší rezervační systém! V olomouci jsem na místenku na EC 121 Košíčan čekal zhruba 25 min ne ž vůbec nějak ten jejich systém zareagoval, zaplatil jsem 86,- a ani sem si nemohl vybrat místo ( měl jsem jej vyhlédnuté právě díky Řazení vlaků)Nazpět sem si koupil místenku na Fatru a trvalo to 5 minut, poručil jsem si kde chci hovět a stálo mě to v přepočtu 16,50 Kč....
Doufám, že se webmasterům podaří zachovat ŘV v takové podobě jak ho známe, protože takto je to nejvíce vyhovující!!Velmi jsem si tyto stránky oblíbil!!
16.07.2007 (20:37)  
Jsa zkažen Linuxem, měl bych jeden návrh: co třeba uveřejnit zdrojové kódy stránky (GNU/GPL? :-) )? Věřím, že by se lidi chytli a pomohli by s optimalizací. Chápu, že mnoho lidí má k uveřejnění zdrojáků nedůvěru; ta je však dle mne naprosto zbytečná...
16.07.2007 (20:29)  
Bodejť by Řazení vlaků nebylo nejvytíženější, když sami pokladníci ČD nemají v rezervačním systému přehled řazení všech vlaků a tak ti co mají štěstí a mají v Unipoku internet, se koukají na řazení na Želpage.
Pěkná ostuda pro ČD. Speciálně pokladní v Letohradě mi chukámk nemohla zarezervovat správná místa, protože ji systém neukázal požadovaný vlak.
registrovaný uživatel Precla 
16.07.2007 (20:15)  
No abych pravdu řekl, tak v poslední době si nejde nevšimnou pomalejší odezvy serveru.. Taky mě dnes docela vyděsil pád databáze a a pak serveru :) Ale chápu. :)
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko