..: Prezident ČR bude v pátek cestovat do Ostravy spojem SC Pendolino :..

Ilustrační obrázekPraha - V pátek 9.2.2007 využije prezident České republiky Václav Klaus ke své cestě z Prahy do Ostravy spoj SC 501 s odjezdem z Prahy Holešovic v 5:26 hod. Je to již podruhé, co pro přepravu na návštěvu Ostravska využije prezident nejrychlejší spojení ČD – SC Pendolino. Poprvé cestoval Václav Klaus spojem SC Pendolino do Ostravy loni 28.3.

Prezident tentokrát využije vlaku SC Pendolino také pro zpáteční cestu, kdy se z Ostravy bude vracet zpět do Prahy stejný den spojem SC 512. Krátce po 8:30 hod. přivítá Václava Klause hejtman Moravskoslezského kraje Evžen Tošenovský na nádraží Ostrava Svinov. Poté se prezident vydá na návštěvu Ostravska a Karvinska. Na cestě z Prahy do Pardubic doprovodí prezidenta republiky předseda představenstva a generální ředitel ČD Josef Bazala.

Klaus na SvinověBěhem návštěvy Moravskoslezského kraje navštíví prezident Klaus Karvinou, Český Těšín a Třinec. Od 15 hod. se Klaus zúčastní v ostravské ČEZ Areně zahájení prvního kola Davis Cupu, ČR - USA. V 17:21 hod. odjede z žst. Ostrava Svinov zpět do Prahy Holešovic.

zdroj: Tisková zpráva ČD, Václav Klaus, Moravskoslezský kraj


Adys Poslat mail autorovi | 7.2.2007 (16:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu ČR Moravskoslezský ČR Praha


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
08.02.2007 (8:39)  
komunismus s dnešní volností svobody"???
to je jako "socialisticky pracovat, kapitalisticky žít"
super nápad... pak už se nedivím ničemu
08.02.2007 (8:36)  
Ad NIcKON:
Nyní vidím, že jsem neměl na zprávu o cestě p.Klause Pendolínem reagovat, protože se to opravdu zvrhlo v politickou debatu. To nebylo mým cílem, chtěl jsem jen upozornit na to, že se představitelům státu nabízejí jen ty lepší služby, které jsou ale v absolutní menšině, a tak oni ani možná nevědí, v čem jezdí běžní lidé z podhradí. FRK
registrovaný uživatel Mato 
08.02.2007 (8:34)  
vb007: nechtěl jsem již do diskuze zasahovat, ale musim na toto reagovat.Bo si neměl pas, tak jsi byl v prdeli? Ted ho mas tak si jel do afriky. Co to ma spolecneho s komancema, to te ti ho nedali, nebo to ze si ho nechtel? Kdyby ti ho nedali to je neco jineho, to beru, i takovy pripady byly. Ale nejak si strelil tim prispevkem zcela mimo misu.
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
08.02.2007 (2:09)  
Někdy mám pocit, že se tu neodehrává seriózní diskuze o železniční problematice, ale hospodské tlachání v kouři startek a lepkavém pachu rozbryndané desítky chvilku před zavíračkou. Tohle je ten případ. Proboha lidi, apriorní remcání si nechte od cesty a buďte rádi, že pan prezident propaguje železnici!
registrovaný uživatel vb007 
08.02.2007 (0:08)  
To mato: za komoušů jsem byl akorát tak v prdeli, pač jsem neměl pas a po revoluci jsem byl už v EVROPĚ, AFRICE ASII... Kup si lístek do Berlína a jeď. To dřív spousta lidí vůbec...
registrovaný uživatel José 
07.02.2007 (23:47)  
"komunismus s dnešní volností svobody"??? To je něco jako čtyrhranný trojúhelník..
07.02.2007 (22:19)  
Vid je to pravda,proč si nepřiznat co bylo lepší a co se dělalo špatně.Byly tu rusáci,dnes američani-občanů se nikdy nikdo neptal,takže=.+:Bezpečnost byla výborná,nikdy jsem se nebál vyjít na ulici,což dneska v některých částech nejde.Dneska potkávam fízly jen když jdou v poledne do hospody na oběd-takže dobrou chut.Kdo chtěl tak vystudovat moh,kdo na to neměl tak se vymlouvá na režim,těch lidí v okolí je víc než dost-češi rádi brečí.Dráha byla rozhodně lepší jezdily moderní vozy a loko a tratě se ve velkým eletrifikovaly-stačí se podívat co dnes jezdí.Bydlení opět vítezí doba před 89-paneláky své splnili,keci o králikárnách neberu,páč tyto budovy jsou po celým světě.
-:izolace,dostupnost zboží,zákaz podnikání,cestování,mluvené slovo,dražší IAD.Ani jedna forma není dobrá,já bych bral komunismus s dnešní volností svobody.
registrovaný uživatel Mato 
07.02.2007 (21:22)  
sorry no comment, trošku to odběho od železniční diskuze, tímto se všem diskutujicim omlouvam, přispěvky které šly smazat jsem smaznul, ale některé bohužel zustaly
07.02.2007 (21:17)  
je to hnusná diskuse o rohlíku za desetník a o platech 5.000.... pokud soudruh byl okresním tajemníkem bratrstva kočiči pracky nebo nomenklaturním kádrem, tak určite těch 5.000 Kč měl taky...rohlíky určitě měl za desetník.. když chtěl do Jugošky, tak nemusel bivakovat před Čedokem anebo škemrat o devizový příslib... pro diplom na vejšku mohl poslat sekretářku... musí mu to být fakt líto
registrovaný uživatel Jim  mail  
07.02.2007 (20:59)  
Začíná to tady vypadat jak na stránkách KSČM. Dementní argumenty typu to či ono tehdy stálo tolik a tolik jsou zavádějcí, protože kdyby se nějakým zázrakem komunisti udrželi do dneška, kdo může říct, kolik by ten rohlík dneska stál.
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko