..: Hlasování o fotografie roku 2006 :..

soutez Fotosoutěž - K dnešnímu dni byly uzavřeny nominace autorů do naší soutěže, a tak přichází na řadu další její část, ve které se můžete vyjádřit i Vy, návštěvníci našeho serveru, a sice hlasování. Jak to provést?

Registrovaní návštěvníci - na homepage se v levém sloupci, v kolonce Aktuálně, objevil odkaz Fotosoutěž-hlasování. Ten Vás odkáže do sekce, ve které se Vám zobrazí nominované fotografie. Můžete si samozřejmě přepínat jednotlivé kategorie. U všech snímků se nachází tlačítko Hlasovat, po jehož stisknutí odešlete jeden hlas dané fotografii. V každé kategorii můžete hlasovat maximálně pro jeden snímek. Dobře si tedy promyslete, komu své hlasy dáte, protože nebude žádná možnost opravy.

Neregistrovaní návštěvníci - jednou z možností je registrace, která Vás nic nestojí a umožní Vám např. hlasovat a komentovat fotografie. Pokud se však z jakéhokoli důvodu registrovat nechcete, je zde ještě jedna možnost, jak se hlasování zúčastnit - a sice SMS hlasování. Výše uvedeným způsobem se dostanete k nominovanýcm snímkům, kde u každé z nich najdete kromě tlačítka pro hlasování také tlačítkoSMS hlasování, po jehož stisknutí se zobrazí nové okno s instrukcemi jako pokračovat. Obecný tvar uvádím i zde: zpfotomezeraID, čili např. zpfoto 754999, a odešlete na číslo 736 300 202. Z jednoho telefonního čísla je možné zaslat pouze jeden hlas do každé kategorie.

Uzávěrka hlasování je 10.2.2007, přičemž výherci budou vyhlášeni 17.2.2007 při příležitosti 6. narozenin ŽelPage, o jejichž programu Vás samozřejmě budeme informovat.


Martin Grill Poslat mail autorovi | 16.1.2007 (0:00)
Související zprávyopen/close

  1 2 3      Zpráv na stránku:   
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
19.01.2007 (19:12)  
Hawkey: TOP fotka bude vyhlášena v rámci každé kategorie...vyhlašovat absolutní TOP fotku podle hlasů by nebylo fér, protože třeba ne každý uživatel hlasuje ve všech kategoriích ;o)
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
19.01.2007 (19:07)  
topič: Sekce "Cizí železnice" obsahují fotografie vozidel železničních dopravců jiných, než našich a Slovenských. Je jedno kde tato vozidla byla focena ;o)
dopisovatel nebo člen ŽP topič  mail  
19.01.2007 (18:11)  
EightyFour: Prohlížel jsem si soutěžící fotky a s překvapením jsem zjistil, že v sekci Cizí železnice jsou fotky z českých luhů a hájů. Není to trochu renonc? To by se tam pak mohly nominovat fotky se slovenskými elektrickými lokomotivami zajíždějící do Čech. Nějak mi to nepřipadá logické. :-)
dopisovatel nebo člen ŽP Hawkey  mail  
19.01.2007 (14:09)  
EightyFour: určitě by bylo zajímavé ukázat kolik dostaly první tři fotky v každé kategorii, vyhlásit TOP fotku, která dostala nejvíc hlasů. Určitě bych nezveřejňoval kdo jak hlasoval.
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
19.01.2007 (8:57)  
M: Pravidla i zpracování se vymýšlela s přhlédnutím ke všem možným eventualitám. Průběžné skóre prostě nebude, protože by soutěž ztratila na atraktivitě. No a konečné výsledky...moje idea je ta, že vyhlášena budou první tři místa v každé kategorii, a víc nic. Počet hlasů u jednotlivých fotek bych si spíš představoval přímo v přehledu nominovaných fotek. Ať se každý podívá sám pokud má zájem ;o) . Ještě se o tom pobavím s Nickem jestli to je průchodné. Howgh.
registrovaný uživatel M 
19.01.2007 (1:22)  
Golfovy turnaj - nejlepsi flight jde na osmnactku.
Divak A: "A kdo vede"?
Divak B: "To nikdo nevi"
Divak A: "Boze, to je napinavy"

Pokud je system postaveny na tom, ze cekani je napinave, tak uz dnes vlastne fotografove musi byt napnuti, kdo vyhraje foto roku 2007:-)

Aspon si snad nechate poradit v tom, ze budou zverejneny (ihned) kompletni vysledky, vcetne toho, kdo jak hlasoval. Jako soutez pekna, jsem zvedav, jestli jsem pickl aspon jednoho viteze, ale mozna by nebylo spatny ty hlasy (at rozumnejsi system bodovani nebo i prubezny stav neni muj vymysl) z diskuse poslechnout a netrvat bezhlave na tom, co jste vymysleli...
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
18.01.2007 (22:20)  
M: Čekání není napínavé? Teda...to jsou mi novinky ;o) . Absenci průběžného skóre jsem zdůvodnil níže, myslím si že relevantnější důvod neexistuje. Navíc tím vzniká živná půda pro diskusi a spekulace - a to vy přece máte rádi ;o) ...
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
18.01.2007 (18:16)  
Aha, takže fotka X má padesát hlasů, fotka Y má třicet a ostatní v kategorii mají max. 8. Druhý den je to 56, 32 a 9. Téda, uplně trnu jak to dopadne...

Navíc, hlasem pro libovolnou z konce pole nic neovlivním, tak aspoň dám hlas tý Y, i když se mi nelíbí, ale víc než ta X a třeba to i vyhraje. Můj favorit, Z12, to má stejně spočítaný...
18.01.2007 (16:30)  
M má recht...
registrovaný uživatel M 
18.01.2007 (15:06)  
84: "ať je hlasování napínavé od začátku až do konce."
-
Prave, ze kdyby byly prubezne vysledky videt, tak by to bylo napinave. Takze to neni napinave vubec, je to jen a pouze cekani...
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko