..: ČD Telematika partnerem HC Moeller Pardubice :..

Ilustrační obrázekPardubice - Silného obchodního partnera získal hokejový klub HC Moeller Pardubice. Tím se stala od 1.1.2007 společnost ČD Telematika. "Spolupráce s HC Moeller Pardubice souvisí s naší novou strategií. Díky ní se můžeme stát silným hráčem na trhu. Naším majoritním vlastníkem je společnost České dráhy, které podporují sport. Mně osobně je hokej nejbližší," podotkl generální ředitel společnosti ČD Telematika Stanislav Beneš.

Smlouva byla podepsána na jeden kalendářní rok s opcí. "Nebudeme zveřejňovat finanční detaily, jen mohu říci, že se jedná o spolupráci bezbonusového charakteru," doplnil generální manažer HC Moeller Pardubice Zbyněk Kusý. "Jsme rádi, že spolupracujeme se společností z oblasti, z níž jsme neměli dosud žádného partnera. V klubu se staráme o 300 dětí, což samozřejmě přináší nějaké náklady. Tento silný partner nám pomůže," dodal generální manažer HC Moeller.

"Skupina České dráhy, jejíž členem je ČD-Telematika, a sport mají k sobě blízko i v dalších oblastech. Týká se to především programu Vlakem za sportem, propojujícího nejrůznější sportovní soutěže se zvýhodněným cestováním vlaky Českých drah," poznamenal Aleš Ondrůj, tiskový mluvčí Českých drah, a doplnil: "Propojení široce populárních sportů, jako je například lední hokej či míčové sporty se společností, která ročně přepraví 180 milionů cestujících, má své přirozené opodstatnění pro úspěšné budování vztahů mezi značkou a zákazníkem."

zdroj: HC Moeller Pardubice, Tisková zpráva ČD Telematika


Railfort Poslat mail autorovi | 7.1.2007 (15:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Legislativa

Další z regionu ČR Pardubický


  1 2      Zpráv na stránku:   
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
07.01.2007 (20:16)  
F.S.: To je možné, nebyl jsem si tím zcela jistý. Ale to je kontrolní balík, takže se toho zase tak moc nemění.
07.01.2007 (17:11)  
NIcKON: České Dráhy nemají 100% akcií společnosti ČD Telematika, mají jich jen 51%
07.01.2007 (16:47)  
Polostátní asi proto,že je to dceřinná společnost matky ČD a ta je státní.Z důvěrných kruhů:divím,že zrovna Pardubice,páč přednosta Pce je pan Kadlec a jeho syn hraje ve Slávii,tak bych spíš čekal slávku.Bůhví jaký známosti má Kusý.Zajímalo by mě kolik jim dali.No a Ondrůj dobře takové věci musí využít,ale on je jenom cvičená opice,páč dělá jen to co mu diktuje Štáhlavský s funkcí ředitel jeho kanceláře!proč?oni jsou milenci,prostě ho natírá!jsou to teplý bratři neboli buzeranti.
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
07.01.2007 (16:43)  
M.Z.: Tato společnost je 100% vlastněna Českými drahami, jejichž akcie drží ze 100 % stát. Proto polostátní. Nebo je to nějak jinak?
07.01.2007 (16:12)  
Čekal bych, že třeba do tohoto podniku už A. Ondrůj kecat nebude. Měl by přestat prosazovat politiku "My jsme železnice" a začít se držet toho, co mají na starosti, tj. osobní dopravy ...
07.01.2007 (16:04)  
Co to je "polostátní" organizace ? Můžete být prosím tak neobyčejně laskav a upřesnit, kolik % akcií této společnosti vlastní kterýkoli stát ? Z internetového výpisu z obchodního rejstříku není patrné, že by nějaký stát něco vlastnil.
Pravda, od 4.1.2007 se mohly poměry změnit …
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
07.01.2007 (15:48)  
ČD Telematika je pořád polostátní organizace, asi se dostatečně nevyznám v účetních záležitostech, ale není mi jasné, jak může někoho sponzorovat.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko