..: Výluka 2. nástupiště v Bratislavě pokračuje :..
ZSSKBratislava - Vybrané vlaky ZSSK nebudou při pokračující rekonstrukci 2. nástupiště přijíždět ani odjíždět z Bratislavy hlavní stanice, ale ze železniční stanice Bratislava - Nové Mesto. Od 10.12.2006 se to týká 7 vlaků, ze kterých jsou 2 rychlíky, 1 spěšný vlak a ostatní osobní vlaky. Některé vlaky do Galanty budou vedené odklonem přes železniční stanici Bratislava východ. Je to celkem 13 vlaků, z toho je 5 rychlíků a 8 osobních vlaků. Rekonstrukce 2. nástupiště si kromě toho vyžádala i omezení jízdy osobního vlaku 4320 z Dunajske Stredy do Bratislavy, který nepojede v úseku Bratislava Nové Mesto – Bratislava hlavná stanica. Cestující však mohou využít MHD. S rekonstrukcí začali ŽSR ješte v srpnu tohoto roku a ukončení prací plánují na konec prosince.

zdroj: Tisková zpráva ZSSK


Adys Poslat mail autorovi | 12.12.2006 (9:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Stavby a projekty

Další z regionu Slovensko Bratislavský


registrovaný uživatel rk_kn.  mail  
13.12.2006 (8:30)  
Najprv si treba pozrieť koľajový plán stanice a preštudovať obeh súprav, gvd a technológiu prác v stanici. Ja by som si nedovolil kritizovať prácu niekde a niekoho, predtým ako by som to sám neskúsil!
12.12.2006 (23:23)  
Znovu připomínám pro srovnání: V Ústí na hlavním jsou tři nástupištní hrany a dá se to profesionálním nasazením výpravčích bez větších problémů odjezdit. Ale u bolševické ŽSR ne.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko