..: Vlakem a autobusem do Orlických hor na jednu jízdenku :..
OREDO - Při cestě do oblasti Orlických hor a Podorlicka se vyplatí použít veřejnou dopravu. Integrovaný dopravní systém IREDO nabízí výhodnou jednodenní jízdenku IREDO Rychnovsko za cenu 100 Kč pro jednotlivce, nebo za 200 Kč pro skupinu až 5 osob (z toho nejvýše 2 dospělí nad 15 let). Na výlet je možné vyrazit kdykoliv, vlaky z Hradce Králové odjíždí každou hodinu.

Od 1.ledna 2006 byl na území Rychnovska a Orlických hor zahájen provoz integrovaného dopravního systému pod názvem IREDO (Integrovaná REgionální DOprava). Tarif IREDO umožňuje na jednu jízdenku využít integrované vlakové i autobusové spoje. Ing.Vladimír Záleský, jednatel krajské společnosti OREDO, která je organizátorem regionální dopravy v Královéhradeckém kraji, uvádí: „Dosáhli jsme tím propojení autobusové a železniční dopravy. Například v Hradci Králové na nádraží je možné zakoupit jízdenku IREDO třeba přímo do Říček nebo Deštného v Orlických horách. Cestující pojede vlakem a v Častolovicích nebo v Rokytnici v Orlických horách přestoupí na autobus. Stejně tak je možné si při cestě zpět zakoupit jízdenku IREDO přímo do Hradce Králové.“ a dodává: „Jízdenky IREDO vydávají České Dráhy a autobusoví dopravci AUDIS BUS a ČSAD Ústí nad Orlicí. Na vybraných spojích je uznávají také dopravci CDS, OSNADO a Connex Východní Čechy.

Pro neomezené celodenní cestování všemi spoji IREDO je nabízena výhodná jednodenní síťová jízdenka IREDO. Její cena pro jednotlivce je 100 Kč, dále je nabízena její skupinová varianta za 200 Kč, která platí až pro 5 osob, z toho nejvýše 2 dospělí a až 3 děti do 15 let. Ing. Záleský vysvětluje: „Skupinová jednodenní jízdenka je ideální nabídkou pro rodiny s dětmi. Stačí si koupit jednu jízdenku a cestovat na ní celý den. Je možné navštívit více míst a pro cesty mezi nimi libovolně využít vlaky a autobusy.

zdroj: OREDO


CSPSV | 15.6.2006 (12:01)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu ČR Královéhradecký

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko