..: Fotogalerie - detaily fotografie 163.216-5 :..
 

163.216-5


163.216-5Informace o fotografii:
 - Úsek: Lbín - Ohníč
 - Datum: 20.8.2018
 - Autor: Junior 
 - Pozn.: NEX 60102
 - Zobrazeno: 2796x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 10
 - Rating od uživatelů:
 8

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
06.01.2019 (12:49)  
a mmch pokud je obloha do zelena, tak ty nepoužíváš editaci: úprava odstín, sytost, odstín C, posun odstínu...Čímž obloha bude mít odstín modré dle libosti...
Ovšem jak TY tímto krokem změníš zelenou, to tedy nechápu...Neboť 163 je evidentně zelená a modrý kanál s ní těžko hne.
Tak příště zkus tu o červené karkulce...
06.01.2019 (12:22)  
Topič: co to zase plácáš? Kde píšu, že jsem foto editoval? Po šesté píšu, že je to zmenšené a vytažené křivkami, žádný jiný zásah, aby někdo neřekl, že jsem něco dobarvoval.
A můžeš nás mistře poučit, co je špatně na: 640/8 a iso 200. Co bys tam ty nastavil?
No hlavně že ty jsi odborník, poslední foto jasným důkazem, šum, špína na čipu, chyba v prosvětlování... ani jsi se neráčil foto opravil, ale hlavně že jsi ho nalil, sám schválil...
Takže po sté: jaký správný odstín má mít 163.216. Já to nevím, byt jsem jí řídil. Ty to víš, protože jsi jí nikdy neviděl... to dává jasný smysl.
04.01.2019 (14:34)  
A.N.: Ty seš neskutečně natvrdlej. Když máš zelenou oblohu v důsledku přeexpozice a tmavej podexponovanej spodek, protože seš jelito a buď to neumíš naexponovat nebo to zprasíš editací, tak je jasný, že barvy na fotce nejsou odpovídající. Ty sis jako vždy vybral jednu věc, a to zelenou oblohu, aniž by ses obtěžoval pochopit v jaké souvislosti jsem o ní psal a budeš o tom plácat a plácat pořád dokola.
04.01.2019 (12:24)  
Jenže oblohu řeší jen Topič, protože neví jak vypadá 163.216. U fota jsem psal, že jsem záměrně nic nestahoval barevně, aby někdo zase neřekl, že jsem si 163 dobarvil...Proto také vloženo více odkazů na fota 216, aby bylo zřejmé, že zde prezentované foto nemá vůbec reálný odstín té 216.
Ono to chce řešit podstatu prvotní debaty a ne se po týdnu probrat a začít řešit úplně něco jiného..
04.01.2019 (10:11)  
Já začínám mít pocit, že vyjádření některých ultrašotoušských trollů by bylo lepší ignorovat. ;)

Teď jsem se tak trochu rozkoukal, co se tady děje.

Jo, ta fotka z Káčka, už to vidím. Co mi vadí, je obloha do zelena (to není foceno večer, že?) a docela nehezký výpal na čelním pruhu peršinga. Rovněž trošku vytáhnout ve středech by sneslo. Ta nafialovělost kopce.. no, možná malinko.. ale hlavně ta obloha..

Ohánět se tady barvou peršinga a mít oblohu zelenou jako sinice, je prostě nesmyslné trollení.. To raději řeknu, že to nevidím a držím.. no.. mlčím, že :D

Jen můj názor pokud někoho zajímá..
04.01.2019 (4:46)  
Junior: ano, tebou nalinkované mají ten správný odstín, byť jsou foceny večer a trošku tmavší než za poledního slunce. Narozdíl od té mojí. Ve všech případech se to od toho tvého odstínu celkem podstatně liší.

Topič: ty diskutuješ věcně jen nad tím, co se ti hodí a prosadíš si svojí myšlenku stejně, jako pod tvou nedávnou fotkou, kde máš 99,9% kritiky a ve finále to svádíš na program.
Ale nikdy se nedozvíme jak to je správně. To je pak těžký...Dokonce přesvědčovací metoda funguje i tak, že loko jsi nikdy neviděl, ale je ti jasné, že i ten co na ní jezdí, jezdil...atd. vlastně neví nic...
04.01.2019 (0:57)  
A.N.: Kdybys pozorně četl a hlavně dokázal pochopit obsah toho, co jsem napsal ve svém prvním komentáři, tak bys přišel na to, že jsem se vyjadřoval pouzek tvé fotce z k-reportu, která není dobře zeditovaná a tudíž má nevěrohodné barvy. V prvním, ani v žádném další mém komentáři jsem neprovonával další fotky a už vůbec jsem netvrdil, že barva lokomotivy je na té či oné fotce víáce nebo méně odpovídající skutečnosti.

Na každé fotce, kterou jsi jako "důkazní materiál" nalinkoval má barva lokomotivy odlišný odstín zelené, jinou sytost. Rozhodně nejsou totožné s barvou lokomotivy na tvé fotce, jak tvrdíš.

Lokomotivu jsem asi nikdy nefotografoval a nebudu tvrdit, že na té či oné fotce je taková nebo maková (správná x špatná).
Pouze a jedině tvrdím, že tvoje fotka z k-reportu je nevěrohodná a napsal jsem proč tak usuzuji.

Kdybys dokázal diskutovat věcně, bez urážek a zbytečných a zcela nesouvisejících poznámek a výpadů, které používáš téměř vždy, zřejmě veden snahou udělat z oponenta hlupáka, ackoliv ho tímto způsobem vedení diskuse uděláš akorát sám ze sebe, mohla být debata pod fotkou odbyta v několika málo komentářích.
03.01.2019 (21:22)  
A.N: A čo fotky na ktoré som dal odkaz ja? Tie vami nejak ostali nepovšimnuté a odtieň je bližšie mojej fotke ako tým na ktoré ste odkázali vy
03.01.2019 (20:58)  
A.N.: Jednoznačně lze říci, že některé z těch linkovaných fotek mají barvy silně přesyceny :)
03.01.2019 (20:12)  
Balďas: no já zase 216 vídám asi 2x týdně...na vlastní oči, bez editace přes foťák. Lze tedy jednoznačně říct, že všech cca 5 fotek co jsem nalinkoval je špatně editováno? To se mi ani nechce věřit...
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko