..: Pozvánka na studentský den Fakulty dopravní ČVUT v Praze :..

FD ČVUT výuka, foto: Ondřej HábaPraha — V pátek 8. března od 13 do 19 h se na Fakultě dopravní ČVUT na Albertově (Horská 3, Praha 2) uskuteční první ročník Studentského dne spojený s Orientačním závodem s využitím linek Pražské integrované dopravy. Veřejnosti budou otevřené laboratoře (Dopravní sál s historickou i nejmodernější zabezpečovací technikou, Výzkumná laboratoř vozidel – simulátory, jednomístný simulátor letounu a další laboratoře Ústavu letecké dopravy) a jiná pracoviště fakulty: lokální knihovna, menza a další. Proběhne prezentace možností studia, prezentace klubů Studentské unie a studentských projektů projektové výuky, ve spolupráci s Drážní společností při FD budou probíhat tematické přednášky.

Start a cíl unikátního orientačního závodu budou u budovy Fakulty dopravní. Startovat lze mezi 14 a 16 hodinou. Úkolem závodníků bude předvést znalost pražské dopravy a v časovém limitu 180 minut sebrat co nejvíc bodů navštěvováním jednotlivých kontrolních bodů. Ten, komu se to povede, se může těšit na zajímavé ceny. Kategorie jsou dvě: jednotlivci a týmy (2 až 3 závodníci, kteří se ale v průběhu závodu nesmějí rozdělit).

Na akci dorazí mnoho klubů Studentské unie ČVUT i subjektů mimo ni. Na místě budou např. STOH – klub STOlních Her, u jehož stanoviště si budete moct vyzkoušet mnohé ze zajímavých her, kluby BEST, IAESTE a ISC, které pomáhají se studiem v zahraničí či zahraničním studentům u nás, klub Čajovna, u něhož budete moct uhasit žízeň. Kolejní kluby Pod-O-Lee a Silicon Hill předvedou, proč stojí za to bydlet na koleji, dále se představí Drážní společnost při ČVUT FD, Kariérní centrum ČVUT (i s prezentací projektu student.cvut.cz), Galibi, Akademický aeroklub ČVUT a Audiovizuální centrum ČVUT, které bude celou akci natáčet.

Navíc je připraven zábavný doprovodný program (např. soutěže s hodem papírové vlaštovky do dálky, prolézání telekominikačních sítí či přenos informace tichou poštou), k dispozici bude autodráha a DDR. Za návštěvu bude určitě stát i výstava fotografií k výročí 20 let Fakulty dopravní a několik dalších expozicí a soutěží o velice zajímavé ceny.

Více informací a možnost přihlášení se na orientační závod naleznete na webu Studentského dne.

FD ČVUT laboratoř, foto: Ondřej Hába ČVUT FD autosimulátor, foto: Ondřej Hába FD ČVUT dopravní sál, foto: Ondřej Hába FD ČVUT dopravní sál, foto: Ondřej Hába FD ČVUT přednáška, foto: Ondřej Hába 

Redakce ŽelPage Poslat mail autorovi | 4.3.2013 (9:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
05.03.2013 (18:49)  
Pokud je však řeč o budově na Florenci a akademickém potenciálu, nelze opomenout také romantické chvilky strávené na přírodními vědami typu matematika a fyzika. Osobně však považuji tuto budovu z repertoáru FD jako nejméně příjemnou. Chápu, že prezentace školy je v jiných budovách. Co by jste na Florenci chtěli prezentovat? R.
registrovaný uživatel VencaM 
05.03.2013 (17:41)  
->Jiri Vocasek
Ted tam byla/je nova stavba. Nejaky kancly misto Rudyho Prava. Jsem kvuli tomu nemohl parkovat kolo na dvorku a dokonce kvuli me zakazali parkovat kola v prujezdu... Infrastruktura pro cyklisty nic moc.

Ale nesmite hodnotit fyzickou cast stavby. Myslete taky na ten akademicky potencial, ktery ukryva... Pro ty co nevi, tak treba skvely projekt taktoveho GVD. V.
05.03.2013 (17:36)  
Nestaví se hotel, ale nyní vedle staví Penta, PPF, či nějaká taková firma.
05.03.2013 (17:23)  
Intelpetr: Moc si nestěžuj, dřív nešly koupit ani ty bagety dole ve studovně. Ale zas tam byla hned vedle Žabka. A ten hotel vedle už se dávno nestaví, to bylo před lety, kdy fakt nešlo větrat ani vpravo (magistrála) ani vlevo (stavba).
05.03.2013 (17:20)  
No přece tu krásnou budovu nanic, s těmi věčně vydýchanými minipřednáškovými sály, do kterých při větrání hučí magistrála a stavba, a kde se taky nedá důstojně najíst, atd atd...
04.03.2013 (22:17)  
A co byste si v budově na Florenci představoval?
04.03.2013 (16:28)  
Co takhle veřejnosti ukázat i chloubu této školy: budova na Florenci? Tím se nikdo nepochlubí :D :D
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko