..: Z vykolejené lokomotivy ve Šlapanově uniklo 2000 litrů nafty :..
ilustracni obrazekŠlapanov - Zhruba 2000 litrů nafty uniklo do kolejiště při nehodě lokomotivy a cisterny v železniční stanici Šlapanov na Havlíčkobrodsku. Nehoda se stala v úterý před polednem, situaci na místě řeší odborníci na životní prostředí, vodohospodáři, specialisté na ropné havárie a vedení obce. "O sanaci zeminy zatím nebylo rozhodnuto," uvedl starosta Jaroslav Pospíchal. Podle operačního důstojníka krajských hasičů lokomotiva s cisternou vykolejila při posunu na 105. staniční koleji. Do vodních toků se podle záchranářů ale nafta nedostala.

Polička - Řidič osobního vozidla zahynul dnes po střetu s nákladním vlakem na železniční trati mezi Borovou a Poličkou na Svitavsku. Nehoda se stala na železničním přejezdu chráněném světelnou signalizací. Auto se s vlakem střetlo v 11:30, signalizace podle předběžných informací fungovala. Provoz na trati je přerušen.

Zdroj: Aktuálně.cz

Nick Poslat mail autorovi | 1.2.2006 (15:23)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel hnatikk  mail  
02.02.2006 (17:51)  
honzaW:
přesně tak auta s majáčkem maj přednost můžou jezdit na červenou ale nesmí způsobit dopravní nehodu a když jí způsobí tak za to může pouze auto s modrým majáčkem....:)samozdřejmě každej slušnej řidič by měl udělat autu s majáčkem dostatek prostoru k projetí...:)
registrovaný uživatel honzaW  mail  
02.02.2006 (12:15)  
jak dobre ze se zabije sam??? a co ten fira co ho prejel? mylsim ze on je v pohode? ...uz se to tu jednou resilo ze "ani smrt pod vlakem neni ohleduplna k okoli" (i pres to ze tam byly prispevky jako ze lidi musej cekat kvuli spozdeni atd..) Tu smrt mu sice nepreju ale lepsi kdyz takovej clovek skonci pod vlakem a ne na detskym hristi.
ad Chary: Nikdo nemuze ohrozit nikoho! i kdyby mel plnou strechu majacku - koukni se do pravidel silnic.prov.
registrovaný uživatel tenzor 
02.02.2006 (11:06)  
Chary: sorry, ale myslím, že je lépe, když se takový darwinista (darwinista=člověk který svou smrtí díky vlastní blbosti vylepší genofond lidstva) zabije sám, než kdyby kvůli němu později zemřeli nevinní lidé
dopisovatel nebo člen ŽP MirKo 
02.02.2006 (9:13)  
Byl to blb a bylo mu 23.
Chary: To je dost přehnaný a tohle absolutně odmítám. A policajti by za projetý přejezdy měli sbírat řidičáky hned a řidiče zavřít aspoň na 3 dny do basy.
registrovaný uživatel Laborec425  mail  
02.02.2006 (8:17)  
Nikdy jsem nic špatného nikomu nepřál. Ale za tohle mu to klidně přeju. Až Vám někdo v rodině zemře při autonehodě, tak budete neohleduplný řidiče (hodně slušně řečeno) také nenávidět!
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
02.02.2006 (5:43)  
Jo, máte recht. Za jízdu na červenou má být -7 bodů. Doufám, že policisté při prošťípnutí dvanáctého bodíku vykonají veřejné blaho a služební pistolí odbachnout řidiče na místě. Dobře mu tak, nemá prasit a přicházet o body, že? Dobře mu tak.
Voloďa Lenin: přesně, při prokazatelné šotostíhačce (stačí mít v autě alespoň jeden fotoaparát) de-facto neexistují předpisy a řidič si může nafasovat i dva modré majáčky. Dva znamenají, že může omezit a ohrozit i vozidla s jedním majáčkem. Dále samozřejmě pro řidiče neplatí žádná omezení.
02.02.2006 (0:22)  
Chary, chápu, že máš pro takové řidiče pochopení. Třeba spěchal na fotoflek, to pak na nějaký ten blikající přejezd netřeba brát ohled, že??? ( http://zelpage.cz/zobraz.php?id=210 )
registrovaný uživatel Mates 
02.02.2006 (0:16)  
proc mit slitovani s nekym,kdo ohrozil nejen svuj zivot, ale i ostatnich lidi .... kdo porusenim predpisu a diky vlastni blbosti prisel o zivot, spis mi je lito pozustalych nez jeho
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
02.02.2006 (0:13)  
Poborskiii: Dobře mu tak? To je docela krutý, i s ohledem na to, co se stalo, ne? Je to prostě neštěstí způsobené lidskou hloupostí. Skutečně velmi velkou lidskou hloupostí. Ale přát mu za to _takový_ trest je přeci jen trochu moc, ne?
01.02.2006 (21:55)  
U té Poličky podle televize řidič předjel kolonu aut čekající u přejezdu a na něm ho nabral nákladní vlak. Dobře mu tak.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko