..: Pozvánka na výměnné setkání, bude i stánek ŽelPage :..

burzy, foto: Lukáš VernerPraha — Klub železničních cestovatelů si vás dovoluje pozvat na jubilejní, již 150. výměnné setkání, které proběhne v sobotu 14. prosince 2013. Tuto akci pořádá Klub železničních cestovatelů nepřetržitě od roku 1989! Jelikož se blíží Vánoce, je to dobrý tip na předvánoční nákupy předmětů s železniční tématikou. Výměnné setkání se koná od 7 do 11 hodin v prostorách kulturního sálu železniční stanice Praha hlavní nádraží.

Na této akci bude mít stánek i náš železniční e-magazín o drahách – ŽelPage. Budete zde moci zakoupit naše nové nástěnné kalendáře 2014, ale i další předměty z našeho e-shopu. Dále zde budou v prodeji nové zahraniční knižní jízdní řády 2014 železničních správ ZSSK (Slovensko), MÁV (Maďarsko) a CFR (Rumunsko) a svůj stánek zde bude mít i firma SAXI (Muzeum Výtopny Zdice), která bude mít v nabídce nové kalendáře, železniční publikace, pohlednice, pexesa, omalovánky aj.

Samozřejmě zde budou k zakoupení i různé další předměty, jako jsou třeba železniční a dopravní publikace, jízdenky, starší jízdní řády, dopravní předpisy, odznaky, mapy, fotografie, železniční DVD, modely a modelářské potřeby značek MERKUR, ROCO, PIKO, TILLIG, BRAWA aj. a další předměty, jak železniční povahy, tak i z oboru MHD, tuzemského původu i z ciziny. Předměty je samozřejmě možné i prodat nebo vyměnit.

burzy, foto: Lukáš Verner burzy, foto: Lukáš Verner burzy, foto: Lukáš Verner

Využijte sběratelské setkání k nákupu vánočního dárku. Je to ideální příležitost. Přístup do kulturního sálu ve 2. patře Fantovy budovy je z 1. nástupiště naproti čekárně ČD Lounge. Veškeré informace získáte na telefonním čísle 606 366 199 a na webu Klubu železničních cestovatelů.

Zdroj: Klub železničních cestovatelů


Pantograf Poslat mail autorovi | 10.12.2013 (13:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Praha

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko