..: Petr Fejk se stane ombudsmanem kvality Českých drah :..

Petr Fejk, foto: Wikipedia Commons/Egg Praha — České dráhy neustále pracují na zvyšování kvality svých služeb – posledním počinem bylo zavedení prémiových služeb v první třídě několika vybraných vlaků. Mezi tyto kroky jistě také patří zřízení postu ombudsmana kvality. Od 1. března 2011 bude dohlížet na kvalitu poskytovaných služeb bývalý ředitel pražské ZOO, Petr Fejk. Právě od Fejkových úspěchů a zkušeností ve vedení ZOO si České dráhy stejně jako ministr dopravy slibují výraznou pomoc v boji s přicházející konkurencí.

Fejk by se měl starat o zlepšení komunikace drah s veřejností, zejména pak při vyřizování stížností a podnětů došlých do listárny, další systémové změny kvalitativních standardů služeb a školení personálu. Dohlížet bude také na nové projekty pro cestující, mezi které patří i zmíněné služby ve vozech první třídy. Důležitým aspektem pro cestující je mimo jiné i chování vlakových čet, což připustil i samotný generální ředitel ČD Petr Žaluda. Vzorem pro ČD mají být Německé či Rakouské spolkové dráhy.

Post ombudsmana kvality byl v rámci Českých drah vytvořen až v těchto dnech; dosud byly standardy služeb zejména v kompetenci Odboru produktů a obchodu ČD.

Zdroje: České dráhy; foto: Wikipedia Commons


Aleš Petrovský , Josef Petrák Poslat mail autorovi | 23.2.2011 (2:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 ... 10 11 12 13 14      Zpráv na stránku:   
23.02.2011 (7:11)  
To je trafika nebo zvěřinec?
registrovaný uživatel RadoB 
23.02.2011 (6:53)  
ČD nech sa začína mať na pozore, akosi príliš kopíruje naše slávne slovenské železničné podniky, kde hlavne na najvyšších miestach sa to len tak hemží dopravnými diletantmi. Alebo že by teda bývalý riaditeľ ZOO mal skutočne vedieť odborne a na vysokej profesionálnej úrovni riešiť sťažnosti? Načo máme dopravné univerzity, chrliace odborníkov na dopravu? Zatvorme ich, ušetríme miliardy a odborníkov na dopravu si môžeme chovať na ZOO alebo na poľnohospodárskych farmách.
registrovaný uživatel Pjetro 
23.02.2011 (6:50)  
Napadá mě jen jediné slovo ... "zbytečnost"
registrovaný uživatel TTtrain  mail  
23.02.2011 (5:49)  
Vážení cestující, lampárny jsme zrušili a protože se stále chováte se jako dobytek, bude vaše stížnosti vyřizovat bývalý ředitel ZOO!
registrovaný uživatel Hejk 
23.02.2011 (4:37)  
...to je zase funkce....
  1 ... 10 11 12 13 14      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko