..: Červnová noc v Lednici :..

830.018-8 Břeclav-Lednice Brno/Lednice — V rámci programu ČD Welness se v sobotu 19. června uskuteční jízda historickým vlakem z Brna do Lednice, kde cestující navštíví tamní lázně a budou moci podstoupit jednu z léčebných procedur. Na večer je připraven zábavný program s tanečním vystoupením skupiny E. M. DANCERS a opékáním selátka. Na závěr budou moci návštěvníci zhlédnout ohňovou show Komediantů na káře a taneční představení ve stylu Michaela Jacksona. Do Brna by se vlak měl vrátit nejpozději 20 minut po půlnoci tak, aby cestující stihli poslední regionální vlaky domů.

Vlak vyrazí ve 14.20 z hlavního nádraží v Brně. Do Lednice by měl dorazit přibližně v 15.40. Poté budou moci cestující podstoupit léčebnou kůru v lázních Lednice, nebo si prohlédnout Lednicko-valtický areál s krásným prostředím. V 18 hodin začíná večerní program, který bude hudebně zpestřovat kapela Na 2 fáze a se svými vystoupeními se představí uskupení E. M. DANCERS a Komedianti na káře. Historický vlak by z Lednice měl odjet ve 23.05.

Cena jízdenky z Brna do Lednice a zpět činí 165 Kč. Pro děti do 15 let a pro důchodce je cena poloviční, tedy 83 Kč. Děti do 6 let budou přepraveny zdarma. K jízdnému nabízejí České dráhy dva balíčky: první v ceně 250 Kč umožní cestujícím podstoupit zvolenou proceduru v lázních a dává nárok na jednu porci selete s 0,3 l nápoje; druhý balíček stojí 90 Kč a je v něm zahrnuto pouze občerstvení.

Prodej jízdenek a balíčků probíhá v ČD centru na brněnském hlavním nádraží.

Zdroj: České dráhy


Matouš Vinš Poslat mail autorovi | 18.6.2010 (23:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Jihomoravský

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko