..: Marketing a PR skupiny Student Agency převzal Aleš Ondrůj :..

Aleš Ondrůj u premiérového SC Busu, foto: Josef Petrák Brno — Krátce po odchodu z vedoucí pozice Odboru produktů nastupuje bývalý ředitel marketingu Českých drah do konkurenční společnosti Student Agency vlastněné Radimem Jančurou, v niž bude mít na starosti i produkty dceřiného dopravce RegioJet. Kromě vznikajícího projektu InterCity vlaků Praha – Ostrava – Žilina povede i marketingovou a komunikační strategii ostatních železničních projektů, autobusové dopravy, prodeje letenek a dovolených, vzdělávacích a pracovních pobytů. V komunikaci doplní jak ředitele Jančuru, tak oba ředitele Regiojetu — Jana Paroubka a Jiřího Schmidta, kteří k žlutému dopravci přišli také od ČD. Současně s tím se Ondrůj stal ředitelem pražské pobočky SA. V průběhu svého působení u Českých drah se zasloužil zejména o nástup produktů SuperCity Pendolino a SC Bus/DB Expressbus; marketing dopravce ale zaměřoval také na e-shop a jeho početné produkty nebo příměstskou dopravu v rámci systémů Esko.

Zdroj: Student Agency


Josef Petrák Poslat mail autorovi | 20.9.2010 (16:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel M 
22.09.2010 (10:32)  
http://ekonomika.ihned.cz/c1-46518830-chtel-pokorit-zlute-vlaky-nyni-je-bude-propagovat

Ondrůj mohl nastoupit v tak krátké době k Jančurovi, protože neměl konkurenční doložku, která po určitou dobu zakazuje pracovat u přímé konkurence. Tu firmy používají stále méně od doby, kdy jim zákoník práce přikazuje platit bývalému zaměstnanci finanční kompenzaci po dobu trvání doložky.
Ondrůj ujišťuje, že informace získané během svého angažmá v ČD nezneužije. "Představa, že budu v další práci používat interní informace drah, je pro mě nepřijatelná. Navíc mám podepsanou dohodu o mlčenlivosti," dodal Ondrůj.
registrovaný uživatel tarten 
22.09.2010 (10:21)  
Pikehead: Trochu se zacinam desit toho, co nastane po Ondrujovi. Ma nejake nastupce, nebo to vsechno jen dohnije?

Proč by neměl mít nástupce? ČD řídí bankéř, ne koloťuk (no offence).
22.09.2010 (8:18)  
Pan Ondrůj se na ČD naučil jak to dělat špatně, nyní to obrátil o 180 stupňů a šel jinam. Řekl bych progresivní postup. Členové KSČ před rokem 1990 také proklamovali nebezpečí ve velkém osobním majetku a nyní jsou z některých šikovní milionáři. Historie se moc nemění, jen se v různých, ale podobných formách stále opakuje.
Myslím si, že pro Žlutou společnost bude přínosem, protože si dopravní puberťátství odbyl na ČD.
FRK
registrovaný uživatel Foxx  mail  
21.09.2010 (23:54)  
Dale Cooper: Ochraná doložka je celkem běžné opatření u manažerských smluv. Zajišťuje aby člen vedení nějakeho podniku nabitý informacemi strategického charakteru, aktuální znalosti trhu (za peníze podniku) atd. nepřešel ke konkurenčnímu subjektu. Proto se ustanovuje ochraná hlůta... ve Vašem případě by prodavačka z Tesca nemohla jít do Kauflandu, pač ví jak dobře v tescu frčí taveňáky, ale do Hornbachu už jo, protože obkladačky Tesco nevede :-)
registrovaný uživatel ReActor  mail  
21.09.2010 (23:37)  
GRATULUJEME !
21.09.2010 (22:17)  
Trochu se zacinam desit toho, co nastane po Ondrujovi. Ma nejake nastupce, nebo to vsechno jen dohnije?
registrovaný uživatel M 
21.09.2010 (18:48)  
Treba by jim mohla poradit, jak preskladat cudliky na kase a tim zvednout trzby:-)
21.09.2010 (15:22)  
Hehe, ono je Apríla? :-)
Ale jo, popřejme panu Ondrůjovi mnoho pracovních úspěchů. Čas ukáže.
A poukazovat na to, že včera chválil ČD a dnes bude SA? Koho chleba se jí, toho píseň se zpívá.
ekoter: Konkurenční doložku jako na co? Na to, že pracoval v marketingu a jako mluvčí? Takže když odejde pokladní z Tesca, tak nesmí půl roku nastoupit v Kauflandu? To jste vymyslel pěknou volovinu...
registrovaný uživatel dalich  mail  
20.09.2010 (23:58)  
Alešovi Ondrůjovi vděčíme za to, že na pokladnách berou platební karty a že se ČD snaží alespoň v očích lidí zlepšit. Jako markeťák byl a je skvělý (osobně znám).
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
20.09.2010 (21:30)  
EC 174: Žijeme v době, kdy ti za "dýchání pro firmu" nikdo nic nedá, tak proč to dělat?

ekoter: Já třeba mám konkurenční doložku, ale vůbec nemám problém s tím, že by ji snad při podání výpovědi nechtěl někdo roztrhat... A vy pana Odnrůje znáte tak dobře, že si troufáte vyřknout takový ortel?

tarten: Já si myslím, že by ho stejně neudržely. Pro takového člověka jistě neváhal nový zaměstnavatel sáhnout hluboko do kapsy, ale co je hlavní - CO je větší výzva pro entuziastu a profesionála, než pomoc při rozjíždění nové firmy, nového projektu a nových produktů? Začíná se od nuly, nic není svázáno kostlivci z historie a poměry... Tohle je kapku jiná liga ;o)
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko