..: Zaměstnanci ČD mohou na Den železnice využít slevové nabídky :..

Reklamní tauři v depu - Království železnic, foto: Josef Petrák Praha — Po prázdninové soutěži připravilo pražské Království železnic další zajímavou nabídku, tentokrát však určenou pro zaměstnance Českých drah. Každý, kdo přijde na Den železnice 25. září shlédnout největší modelové kolejiště u nás a prokáže se zaměstnaneckou In–kartou, získá jednu vstupenku pro dospělého zdarma. V Království železnic, které se rozkládá v areálu o rozloze více než 2 800 metrů čtverečných, lze mimo zmíněného kolejiště spatřit také velkou výstavu současné produkce stavebnice LEGO obsahují veškerý současný sortiment a také několik již nevyráběných modelů a zatím neuvedených novinek. Zejména malým návštěvníkům se bude jistě líbit rozsáhlá expozice lokomotivy Tomáš a připraveno je pro ně i promítání známých LEGO filmů. Generálními partnery tohoto rozpracovaného projektu jsou České dráhy a ČD Cargo, mediálním partnerem pak ŽelPage.

Zdroj: Království železnic


Dominik Jaroš | 1.9.2010 (20:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Stavby a projekty Pozvánky

Další z regionu ČR Praha


  1 2      Zpráv na stránku:   
02.09.2010 (8:56)  
Jacek, TTtrain) Samozžejmě můžete chtít jít do jiného modelářského klubu či expozice, ale musí mít zrovna otevřeno – denně se podíváte jen do KŽ. Alternativní projekt ke Království železnic v České republice neexistuje.
registrovaný uživatel TTtrain  mail  
02.09.2010 (0:23)  
Pokud bych měl v úmyslu ukázat dětem vlakodrom a la DDR, jistě navštívím "Království". Pokud je zajímá modelové kolejiště, asi zvolím "něco" cca v Dejvicích. Z mediálního partnerství Želpage jsem poněkud na rozpacích, zda má smysl se takto ponižovat?
registrovaný uživatel Jacek 
01.09.2010 (23:01)  
No pokud se jako zaměstnanec a zejména jako modelář budu chtít podívat na skutečně modelové kolejiště, vyrazím rozhodně kamkoliv jinam, např. do nějakého KŽM. A oželím i slevu:-)
registrovaný uživatel Neonym  mail  
01.09.2010 (21:27)  
půjdu se tam podívat, až to bude hotové...
01.09.2010 (21:04)  
Ty hektametry čtvercové jsou poměrně na drahé adrese, reklama nejen (u logických) ČD. Přitom ty strécové nemají zatím co nabídnout.
01.09.2010 (20:08)  
Borovička) Neberte to jako oficiální informaci, ale jen mnou domněnku, nicmémě České dráhy jsou partner projektu Království železnic, tak to teoreticky může být i partnerský benefit.
01.09.2010 (20:06)  
No ani malým náštěvníkům se toto kolejiště zrovna moc nelíbí. A kdo tomu platí tu všudepřítomnou reklamu? (Zdaleka nejde o nějaké zelpage.cz)
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko