..: Dny českého kulinářství na palubě vlaků ICE :..

Variace na Knedlo-Vepřo-Zelo podávaná v ICE, foto: Zdeněk Michl Bramboračka podávaná v ICE, foto: Zdeněk Michl Frankfurt - Jídelní lístek v BordRestaurantech vlaků InterCityExpress během října ovládla česká kuchyně. Deutsche Bahn totiž v tomto měsíci nabízí hladovým zájemcům variace na tradiční českou kuchyni. Houbovo-bramborová krémová polévka, vepřová plec se zelím a bramborovými knedlíky nebo králičí ragů s knedlíky a kapustou, to vše si můžete dopřát alespoň během těchto týdnů i na nezvyklém místě.

Autorem této nabídky je dvaatřicetiletý Oldřich Sahajdák, zkušený kuchař, executive chef z La Degustation Bohême Borugeoise a absolvent CIA - Culinary Institute of America v kalifornském Napa Valley. I degustace během českých dnů na palubě ICE byla zahrnuta do našeho redakčního průzkumu a proto se pokochejte pohledem na tyto speciality, které jsou zároveň i malou ochutnávkou výsledků naší letní ankety o kvalitě stravování ve vlacích.

Zdroj: Deutsche Bahn, foto: Zdeněk Michl


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 23.10.2008 (7:00)
Related newsopen/close

More on Reportáže

More from Německo


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
23.10.2008 (10:57)  
aron - jasně, i speciální velikost porce. Po tomhle bych ze žrádelňáku odešel hladovější než jsem tam přišel.
Registered user aron 
23.10.2008 (10:51)  
Chlapi neblbněte,dyť to sou speciality.
Registered user junkrs 
23.10.2008 (10:45)  
Jenom s dvěma knedlíkama, jo? Tak to bych chtěl přidat!:-)
Registered user Hanys  mail  
23.10.2008 (10:32)  
Já bych jim nabídnul smažák,brambor a tatarku.:)
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Comments are users' expressions.
ŽelPage has no liability for their contents.

- Correspondent or Member of ŽelPage, - Editor or ŽelPage Administrator

Add comment
Comments are only allowed for registered users.
Before you insert your comment, you have to log on or register.
Sign in
 
 
  
 
   Register

© 2001 - 2024 ŽelPage - Webmaster


Info
informacni okenko