..: Další fotosoutěž s Flügelradtouristik :..

Ilustrační obrázek Praha - Nejdelší den v roce i návštěva německé lokomotivy 18.201 v Česku už je za námi, což znamená jen jedno. Je tu čas na další fotosoutěž s německým spolkem Flügelradtouristik. Od této chvíle můžete dalších 14 dnů vkládat do systému své fotky jakkoli spojené s toutou jízdou. Poté bude další dva týdny probíhat hlasování, na jehož konci se dozvíme jméno dalšího výherce. Ten půjde ve stopách posledního vítěze, Bazaly68, který, pokud nezaspal, patrně dnes pendloval mezi Prahou a Děčínem právě na palubě ostře sledované soupravy s nejrychlejší provozní parní lokomotivou kontinentu v čele. Tentokrát pro vás máme připravený jeden lístek na podobnou jízdu přes Děčín do Liberce a zpět.

Nemění se ani pravidla. Každý soutěžící může vložit až pět fotografií. Každý hodnotící bude moct sestavit pořadí až tří nejlepších soutěžních děl. Aby nebyla soutěž záležitostí jen několika málo profesionálů, není nutné vyhrát. Majitele jízdenky totiž budeme opět losovat z autorů pěti nejlepších fotografií. Výsledky zveřejníme bezprostředně po skončení soutěže.


Honza Beránek / JTB | 22.6.2008 (8:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


registrovaný uživatel bazala68  mail  
22.06.2008 (22:43)  
Jak již zde trefně poznamenali kolegové, bazala nezaspal a díky uvolněné atmosféře na palubě si výlet tímto rychlovlakem hezky užil.Navíc díky olejovému vytápění lokomotivy se z komína linula vůně "pečených řízků či opékaných buřtů", čoz značně stimulovalo chuťové buňky. Avšak ve špajzáku bylo na české poměry za lidovku a tak nebylo co řešit.
registrovaný uživatel redbird  mail  
22.06.2008 (9:48)  
Bazala68 pokračoval ve focení i za jízdy kdy se střídavými úspěchy :o))) fotil za jízdy šotouše kolem trati z Děčína do Prahy. A cvakal intenzívně i během pobytu v Praze. Ostatně jako i jiní známí šotiči. Celý den v pohybu po celé 090 a po Praze byl dost hektický. Rychlé přejíždění z místa ma místo a následné zrychlené přesuny v terénu leckdy dost neschůdném, si vyžádalo pozdější večerní pivní ozdravnou kůru. To alespoň v mém případě.
registrovaný uživatel Toušisko  mail  
22.06.2008 (9:10)  
Bazala68 si samozřejmě nemohl nechat takovou parádu ujít, takže nezaspal, jen měl po nafocení soupravy na vjezdu do Děčín hl.n. poněkud naspěch vzhledem ke krácení pobytu vlaku ve stanici z důvodu cca 35 min spoždění.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko