..: Tip: Vlakem za sportem - boxlakrosový turnaj v Praze :..

Ilustrační obrázekPraha - Ve dnech 24. – 27. dubna 2008 se v Praze-Radotíně uskuteční další, již 15. ročník divácky hojně navštěvovaného, boxlakrosového memoriálu Aleše Hřebenského. Turnaj pořádá zdejší tým LCC Radotín za podpory Magistrátu hl. města Prahy, městské části Praha 16 a za spolupráce několika dalších partnerů. Na zrekonstruovaném, moderním hřišti v areálu místní sokolovny se střetnou jak týmy české, tak i zahraniční. Přímo na místo konání této sportovní události se lze navíc pohodlně a rychle dopravit vlakem Pražské integrované dopravy, čímž vzniká zajímavá příležitost pro krátký jarní výlet do metropole, navíc slibující zajímavý program.

Z mančaftů, které se turnaje zúčastní, jmenujme namátkou domácího mistra za rok 2007, tým LCC Radotín, dále LC Jižní Město a LC Pardubice. Ze zahraničí se turnaje zúčastní např. kanadští Adanac Warriors, ze Spojených Států US Team Philadelphia, z Německa tým BI-BER a mnoho dalších. Finále tohoto klání bude přenášeno sportovním kanálem České televize, ČT4 Sport. Memoriál je pořádán na památku předčasně zesnulého hráče týmu, Aleše Hřebenského, který se stal nešťastnou obětí dopravní nehody.

Na celé sportovní klání se lze snadno dopravit vlakem: nádraží Praha-Radotín se od stadionu LCC Sokol Radotín nachází 4 minuty chůze. Pro fanoušky, kteří by chtěli zažít neopakovatelnou atmosféru turnaje, existuje několik variant dopravy. Pokud pojedete z Prahy, nejjednodušší a nejrychlejší je cesta vlakovými spoji linky S7 z Hlavního nádraží, nebo Smíchova do stanice Praha-Radotín. Doba strávená ve vlaku z centra města čítá pouhých 17 minut. Další z možností je cesta ze západu, od Berouna a Plzně. Tam lze využít jak osobní vlaky, které z Berouna do Radotína dorazí za 33 minut, tak i rychlík, jenž zastavuje sice až na pražském Smíchově, ale poté se stačí svézt dvě zastávky zpět do Radotína. Pro přesné informace můžete využít detailní jízdní řád s řazením souprav, který náš web poskytuje.

Zdroj: LCC Radotín


Vítek_V | 19.4.2008 (8:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Praha


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel M 
20.04.2008 (21:47)  
Foxx - tato, ted jsi na nej byl moc osklivej, to je na kleceni... Ale jinak priklad no.1:)

Jinak, Josef Petrak, Vitek (a mozna jeste nekdo) - ja urcite, Venca mozna taky, jsem to myslel obecne - na webu CD totiz tenhle boxlakros mozna neni, ale misto toho jsou tam jiny uplne stejny lahudky a o tom jsem psal...

PS: Asi v cervnu udelam promo tomu nasemu sportu - finale se hraje v Praze, navic na docela peknym stadione a vlak jezdi primo za tribunou, takze neni co resit. Pak ze se nedokazem dostat do medii:)
registrovaný uživatel Foxx  mail  
20.04.2008 (12:13)  
Vítek_V: Nezlob se, ale ten článek je opravdu trošku mimo mísu. Na webu o boxlakrosu jak vyšitej, ale s železnicí ho spojuje jen ta poznámka o tom že tam jezdí vlak.
Dělám na jednom webu o letectví a je to jako bych psal že se zítra hraje v Frankfurtu bundesliga, udělal shrnutí týmu v posledních pěti kolech a pak tam připsal že z Prahy tam lítá 8x denně spoj. Asi by mě zbytek redakce ukamenoval :-))
20.04.2008 (11:21)  
Venca Burgán & spol., + Ti kteří si lámou hlavu „proč tady ten článek je:“
Rád bych se zde pro začátek vyvaroval označení, že se jedná o „Vítkovu akci“. Toto téma nebo jakékoliv jiné mohl a může zpracovat kdokoliv, komu se jen bude chtít. Je to jen o tom, jestli budu něco dělat anebo jen kritizovat, což je, chápu, jednodušší.
Další věc je, sice zde argumentujete, co to tady dělá, je to reklama, že se to tak pak může sem cpát X-krát do měsíce…
Víte pánové, kdybyste místo řešení, proč to tu je (což stejně neovlivníte) řešili něco jiného, kde se k něčemu dopracujete. Btw. konkrétně lakrosový turnaj v Radotíně, který je mimochodem každoročně pořádán (viděli jste tu někdy o tom zmínku?), je na vysoké evropské úrovni. Co se týká návštěvnosti, každoročně se zvyšuje a je v řádech tisíců návštěvníků. Takže nevidím důvod, co autorovi brání v tom, aby tuto pozvánku zpracoval a doplnil ji informacemi o možném způsobu dopravy, který je v tomto případě nejrychlejší a nejjednodušší.

Já Vás chápu, máme víkend a vidím článek, který vystupuje "z kolejí" tak proč si nerejpnout.. No, z mé strany doporučení, což si třeba někdy sednout a napsat něco svého a pak se pochlubit a ne jen prázdně plkat o ničem, co stejně už nezměníte? Zkuste to, redakce vám pak jistě s kompozicí textu a vytvoření celého díla poradí, či pomůže.

Títmo bych byl rád za ukončení diskuze na téma „co to tady sakra dělá“ nebo „nechápu smysl.“ Dovolím si za redakci citovat kolegu Georga. „Na druhú stranu, je to tip na cestu, podobne ako spústa ďalších, ktoré sa tu a inde objavujú. O obsahu ste dostatočne varovaní už v úvode, takže nikto nikoho nenúti to otvárať a už vôbec nie čítať to celé...“

Přeji pěkný zbytek neděle..
20.04.2008 (1:37)  
nějak jsem nepochopil, co tu ten článek dělá
registrovaný uživatel Foxx  mail  
19.04.2008 (21:24)  
Dneska jsem měl den blbec, ale tahle diskuse mě ho opravdu zlepšila. Trošku mě to připomělo jeden starej vtip. :-)
19.04.2008 (21:21)  
No tak vedle je tady někdo jinej, kdybych byl vedle jako vždy, co se mi snažíte namluvit, tak bych v mém předchozím komentáři neuvedl bod 2, takže nemusíte mít strach že bych to nepochopil, že to není akce ČD, ale že to je jen Vítkova akce.Vítka jsem nekritizoval!Můžete mi říct kdy jsem ho kritizoval?Co Josef vzpomínáš kdy sem tě kritizoval?Pokud jde o fotky tak se bůry hoděj vid.
19.04.2008 (21:05)  
Venco) Ty jsi totiž vedle jako vždy. Tohle NENÍ iniciativa ČD. O této akci přinesl informaci Vítek a zpracoval i informaci, jak se na místo dostanete vlakem, protože je to nejrychlejší způsob dopravy do Radotína z centra. ;)
19.04.2008 (20:57)  
Vítek:já nechápu co mi chceš sdělit,jaksi nevim důvod proč bych ti měl psát vzkaz?
Pokusím se to vyluštit.
1.Moje kritika je na ČD,páč nevyužili možnost přitáhnout zákazníky do O2 arény vlakem,ačkoliv mají stanici asi 100 metrů od haly.A to i přesto, že bylo vyprodáno na nejlepší hokej.
2.Pokud tohle není akce lákadlo ČD-rozuměj nemají s tím nic společného, a je to tvůj článek s tipem na výlet pak v pořádku, že dáváš zájemcům tip a snažíš se podpořit dráhu.Můj tip je že přitáhneš pár lidí.Za aktualitu tě můžu pochválit,ale taky nemusím,tebe jsem však nekritizoval abys věděl.
3.Můj příspěvek narozdíl od jiných smazaných má zde své místo,páč není s rozporu pravidly dole uvedených.Výtka ČD je na místě a navíc je to vlastně i další tip ČD na další akce.Kritika slouží k zlepšení dnešního stavu.Dnes je vlastně sleva VLAK+ mrtvá,která je dělaná na sportovní a kulturní akce.ČD hodlaly podporovat sport a jejich slogan zněl úplně stejně jako tvůj v nadpisu.K tématu komentář je.Stejně jako mě, si mohl napadnout i diskutující po de mnou.TEBE JSEM NEKRITIZOVAL vo co jde?
19.04.2008 (20:30)  
Milý Venco, můžeš být tak laskav a poslat mě do vzkazů link, či zdroj na servery drah, kde je o této akci nějaká zmínka?! Buď tak laskav prosímtě. Jinak tvé sdělení postrádá jakýkoliv smysl. A pak s ním tak bude také nakládáno
19.04.2008 (18:26)  
No abych se nemusel rozčilovat tak se tomu směju,souhlas s ostatníma že tohle je k prdu.Vedení ČD vůbec nepřemejšlí,lákat lidi na takovou kravinu kde přijde 50 diváků z toho 45 rodinný příslušníci.
Už jsem to tady psal nechápu proč neudělali zvláštní vlak R-Cheb-Sokolov-KV-Ostrov-Klášterec-Chomout pak trat 120 a Praha Liběň,jízdní doba i jízdný by ušlo, nebo aspoň slevu vlak+ na finále hokejový extraligy,kde přišlo 16,17 tísíc lidí.Já tam byl na 5 zápase a musim říct, že tam bylo minimálně 5 tisíc karlovaráků.Jo tahle všichni jeli gumokolem jako já.I kdyby tim vlakem jelo jen 250 lidí tak by se vyplatil,jenže to oni nechtěj,oni chtěj vlaky prázdný aby se dali zrušit,páč nemaj s čím jezdit.A dělaj tyhle blbosti,páč vědí že se na to nikdo nechytne a že si dokážou že něco dělaj.
Hlavně že SLAVIA JE MISTR!!!ale hokeje krásný
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko