..: Železnice Slovenskej republiky zastihne zmena :..

Ilustrační obrázekBratislava - Riaditeľ štátneho správcu železničnej infraštruktúry Železníc SR (ŽSR) Dalibor Zelený odstúpi z funkcie. Danú udalosť potvrdila hovorkyňa železníc Martina Pavliková. "Riaditeľ sa rozhodol odísť z osobných dôvodov" poznamenala hovorkyňa. Podrobnejšie informácie sa dozvieme v piatok 04.04.2008 v správach. Dalibor Zelený bol riaditeľom ŽSR od októbra 2006, do funkcie ho vymenoval súčasný minister dopravy Ľubomír Vážny. Podľa informácií ČTK z prostredia železníc by sa Zeleného nástupcom mohol stať Štefan Hlinka, súčasný námestník generálneho riaditeľa pre ekonomiku. Nie je však isté, či ho minister vymenuje na dlhší čas, alebo bude poverený len dočasne vedením podniku a možným zastupovaním.

zdroj: Sme.sk


Bea Želtvayová Poslat mail autorovi | 4.4.2008 (16:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu Slovensko Bratislavský


registrovaný uživatel rk_kn.  mail  
06.04.2008 (10:59)  
Zaujímavá bola zmena názoru býv. gen. riadieľa na výstavbu ŠRT Košice - Wien. Spočiatku bol proti výstavbe, teraz zasa pripúšťa jej stavbu !
04.04.2008 (22:19)  
Vilu ve Třebovej dostavěl tak teď už ho to pálit nebude :-)
04.04.2008 (17:42)  
Co udělal dobrého ing.Zelený na ŽSR nevím, vím ale vím že se na ČD proslavil hlavně personálními čistkami a stagnací celé organizace. Hlavně, aby nebyl angažován u české železniční sítě. Úplně nejlepší by bylo, kdyby se přemístil na nějaký teplý flíček v zahraničí a v Čechách neškodil železniční dopravě. FRK

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko