..: ŽelPage přivítala pětimiliontého návštěvníka :..

Ilustrační obrázekPraha - Dnes krátce před polednem zavítal na naše stránky již pětimiliontý návštěvník. Prozatím tím vyvrcholil pokračující trend dynamicky rostoucího počtu přístupů, které registruje webový auditor Toplist. V poslední době ŽelPage registruje přes 8000 návštěv denně.

Redakce by proto chtěla poděkovat všem věrným návštěvníkům za jejich přízeň, která nás žene stále dopředu. Děkujeme všem, kteří se od loňska rozhodli chod stránek podpořit členským příspěvkem. Největší dík ale patří těm nemnoho pracantům, kteří i denně bez nároku na hmotnou odměnu připravují nový obsah - píší novinky, publikují své nejhezčí šotoúlovky, spravují databáze řazení vlaků, akcí a výluk nebo se prostě "jen" starají o to, aby stránky běžely.

ŽelPage i nadále jede bez reklam, byť by při současném zájmu z prodeje inzertního místa mohla vytěžit nezanedbatelné částky. Přesto vás dokážeme nekrmit zaplacenými informacemi jako jiné "noviny zdarma". Jsme hrdi nato, že tu jste s námi!


Honza Beránek / JTB | 18.10.2007 (23:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
22.10.2007 (17:07)  
Nick: jo tak dovolené v Alpách se ti zachtělo? :-) Samopše ti nestačily? :-D
21.10.2007 (9:14)  
Gratuluji, jen tak dál:)
20.10.2007 (21:32)  
Snad jen bych chtěl diskutéry ujistit, že dokud se najde dost autorů, kterým stojí zato publikovat bez nároku na hmotnou odměnu, dokud se najde dost šílenců, kterým stojí zato na ŽelPage utrousit místo jedovatého štípance za chybu nějakou korunu členského příspěvku, dokud tu bude parta prima lidí, která dokáže obsloužit server a pomoct těm začínajícím to správně vywebit, tak tu máme dostatečný potenciál proto, aby ŽelPage fungovala i nadále bez všudypřítomné komerce. Až tu nebudou, pak tomu ani ta reklama moc nepomůže.
registrovaný uživatel milos  mail  
20.10.2007 (20:14)  
nick: no ale zase davat sem reklamu treba CD by bylo nodeni drivi do lesa :- ))

napr normalni baner na konci clanku - proc ne... provoz urcite vyzaduje investice, tak proc nechat penize lezet...

ale zase se prijde o tu raritku - pekne stranky bez reklam...
registrovaný uživatel Kóřa 
20.10.2007 (19:19)  
Mnohokrat děkuji správcům,adminům,autorům a uživatelům kteří jsou zde aktivní za BÁJEČNÉ stánky, která mne rozveselují, odreagují, uvolní i poučí.
Mnohokrate DÍKY pánové.
registrovaný uživatel M 
20.10.2007 (9:54)  
Praci prasky asi ne, ale cokoliv "pro muze" jo...
editor nebo admin ŽP Nick  mail  
19.10.2007 (21:23)  
Nenapadna reklama - tyto dve slova se skoro vylucuji. Coby inzerent bych asi nedal penize za reklamu, ktere by si ani nikdo nevsiml. Kontextova reklama potrebuje relevantni inzerenty - na zeleznicim serveru budou mit inzeraty treba na praci pracky asi velmi malou ucinnost.

Na ruznych serverech se reklama zavadi skoro hned po spusteni. Po zjisteni, ze to moc nevynasi (nebo s jidlem roste chut?), reklamy na webu pribyva. Aby byla ucinna, je agresivni, takze vam obcas vyskoci reklamni banner pres celou obrazovku. Nehlede na to, ze se temer nikdy nepodari vydelane penize rozdelit ke spokojenosti vsech a tak uz skoncilo spoustu drive nerozbitnych pratelstvi.

Na druhou stranu si myslim, ze by 99% ctenaru nemelo problem prispet par korunami. Kdyz si predstavite napriklad stokorunu, jak dlouho vam takovy kredit vydrzi v telefonu, kolik piv nebo krabicek cigaret to je? A pritom kdyby se takovych stokorun seslo vic, vrcholny management ZP by mohl mit prijemnou zimni dovolenou v Alpach ;-) (to byl vtip)
registrovaný uživatel Njorloj  mail  
19.10.2007 (20:25)  
moc hezke cislo, k cifre gratuluji a za odvedenou praci dekuji
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
19.10.2007 (18:49)  
JTB: Ani já s tím nemám žádný problém, stejně jako ho nemůže mít objektivně 95 % ostatních návštěvníků. Ze složení redakce mám pocit velice solidní záruky, že by získané peníze plynuly do podstatného zdokonalení želpage a ne do kapes provozovatelů. Spíš bych se tázal mezi drážními zaměstnanci, zdali jejich místy opravdu zoufale pomalý internet snese ještě načítání reklam. Vydavatelé by si ovšem měli co nejdřív pro potenciální inzerenty udělat větší jasno o struktuře čtenářstva (místo bydliště, věk, vzdělání, příjmová skupina, oblast zaměstnání).
registrovaný uživatel funTomas  mail  
19.10.2007 (18:44)  
zdravím a grutuluji:-) ohledně reklam, pokud by to bylo jak navrhuje JTB, tzn. nic nasilneho a ve stridmem mnozstvi.. proč ne. Btw. zahanbil sem se, když jsem zjistil, že se platí členské příspěvky a já, jako stálý čtenář a uživatel, nemám zaplaceno. Omlouvám se a jdu hledat návod, jak zjednat nápravu.
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko