..: Začíná týden mobility - ČD pořádají výlet na Zbraslav, bude i výstava o dopravě :..

Ilustrační obrázek Praha - České dráhy zvou všechny obyvatele i návštěvníky Prahy na výlet vlakem na Zbraslav a na výstavu o Pražské integrované dopravě a významných železničních stavbách. Akce jsou součástí programu Evropského týdne mobility, který začíná v neděli 16.9. 2007. RegioNovy ČD vyjedou směrem na Zbraslav v neděli, a to z pražského hlavního nádraží. U železniční stanice na Zbraslavi pak budou na cestující čekat autobusy dopravního podniku, které je odvezou k tamnímu zámku. Doprava je pro všechny zdarma. Zvláštní vlaky vyjedou z hlavního nádraží v 9:44 a ve 13:44 hodin. Zpáteční spoje odjedou ze Zbraslavi ve 12:00 a v 16:00 hodin.

Speciální výstavu o projektu ČD „Živá nádraží“, Pražské integrované dopravě a o nových vlacích si budou moci zájemci prohlédnout v následujícím týdnu. Výstava bude přístupná v pondělí 9 - 17 hodin v hale nádraží Praha-Libeň a od úterý do pátku na Masarykově nádraží v Praze. Návštěvníci se zároveň dozvědí podrobnosti o právě dokončovaném Novém spojení. První vlaky by tunely pod Vítkovem a po nových estakádách měly začít jezdit už příští rok v zimě.

zdroj: České dráhy


Adys Poslat mail autorovi | 15.9.2007 (17:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Praha


18.09.2007 (19:11)  
Mohl by tam vystoupit bývalý soudruh ředitel TV Prima, nyní soudruh ředitel DP Praha a vysvětlit (kašt) cestujícím proč se bude zdražovat a to rovnou o 50%. Já jedno vysvětlení mám, je málo aut v ulicích.
registrovaný uživatel Hejk 
17.09.2007 (8:09)  
Možná,by bylo i dobré sdělit,že v rámci týdne mobility je doprava v rámci libereckého kraje bezplatná.A co další kraje?

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko