..: Seznam pokladen pro výdej jízdenek se slevou eLiška se rozšíří :..

Ilustrační obrázekPraha - Od 1. září si bude možné vyzvednout jízdenku se slevou eLiška na všech pokladnách vybavených zařízením pro elektronický výdej jízdenek UNIPOK. Doposud byl výdej omezený pouze na nástupní stanici cestujícího. Sleva eLiška je dostupná pro všechny majitele In-karty, umožňuje spojení krajských měst 2. třídou za jednotnou cenu 140 Kč bez ohledu na vzdálenost. Nákup jízdenky se slevou eLiška je možný i nadále jen přes eshop Českých drah, počet jízdenek je omezen na danou relaci a den. Při použití vlaku vyšší kvality se neplatí příplatek IC/EC. Od 1. září se rovněž mění tarif pro vlaky SuperCity, o této změně jsme již informovali dříve.

zdroj: Podmínky pro slevu eLiška na cd.cz, TK Českých drah


Jik | 29.8.2007 (15:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel MiW 
13.09.2007 (11:45)  
Takže jestli to dobře chápu, pokud neseženu Elišku na relaci Pha-Ov (která dost často není), objednám si třeba Ustí-Ov a vyzvednu si ji v Praze?
registrovaný uživatel JK ml. 
31.08.2007 (8:29)  
Přesně tak měli jsme stejný problém jako Vojtěch Hrubý....Manželka s potomkem chtěli jet od tchýně na Elišku Roudnice nad labem - Ostrava z prahy piňďou (Ústí- Ostrava) dokonce od tchýně by dostala příspěvek na výrobu in kartu s in zákazníkem že....Jenže to že se eliška musí vyzvednout buď v UnL nebo Praze ji od projektu jaksi odradilo že.....
30.08.2007 (15:01)  
IDeeSák: To přece není přerušení jízdy - podle SPPO dojde k přerušení pouze po VÝSTUPU z vlaku, nehledě na to, že ze Staré Paky mohu jet do Jaroměře Os z Jilemnice. Nástup za výchozí stanicí na jízdence je zcela běžná věc - nejčastěji jsem se s tím setkal u zpátečních jízdenek, kdy lidé potřebují cestou zpět jet někam dál.
registrovaný uživatel Marty 
30.08.2007 (11:55)  
Poradí mi někdo prosím, kde najdu seznam stnic či pokladen, které jsou vybaveny tím systémem UNIPOK. Dík
30.08.2007 (8:44)  
Hmmm, to v Brně bylo vždycky možné vyzvednout Elišku v kterékoliv osobní pokladně, ale nyní po zavedení toho nesmyslného trychtýřového systému už jsou jen u komplexního odbavení. Tak třeba se to vrátí...
30.08.2007 (8:02)  
Vojtěch Hrubý - nic není vyřešeno. Stará Paka není od Liberce ani 100 km, takže se nemůže "přerušit" jízda. Jiné je to už ze Dvora Králové, který je za touto hranicí. Odtud bych se toho neobával.

babilon - naprostý souhlas

V pátek jedu z Brna do Roztok u Prahy na eLišku. Jsem zvědavý, jak se průvodčí v osobáku z Prahy do Kralup bude tvářit na jízdenku do Ústí n. L.
30.08.2007 (2:48)  
Ano, pomůže to lidem ve "vesnicích", ale jenom těm, kteří bydlí mezi krajskými městy. Kdo bydlí "za" (Havířov, Děčín), má smůlu. Možná by to chtělo změnit eLišku z mezikrajské jízdenky na celosíťovou jednodenní - jednak by se odstranila diskriminace okrajových měst, druhak by se zrušily šaškárny s kupováním relací, které nepojedu.

A na druhou stranu - tím, že narostou nové možnosti použití a kontingent se jistě nezvýší, tak bude potřeba si ji kupovat dřív.
29.08.2007 (19:53)  
No sláva, konečně to bude použitelné i pro lidi "z vesnice". Když už jsem zainvestoval do In-junior, tak ať to slouží....
29.08.2007 (17:12)  
Toto otvára úplne nové možnosti pre cesty s eLiškou - doteraz sa tým dosť obmedzovala možnosť "upraviť" si zvýhodnenú trasu, teda napr. kto to potreboval, mohol ísť na eLišku do ľubovoľnej stanice nachádzajúcej sa na trase pred stanicou cieľovou, ale nešlo to naopak. Teraz už pôjde, tak len dúfam, že denný limit eL bude stačíť :)
registrovaný uživatel gapa 
29.08.2007 (16:19)  
Konečně... sice je potřeba nákup přes internet a mít i trochu štěstí, ale přesto je to dobře, že si jí bude moci člověk vyzvednout i jinde, než v krajské stanici. Takhle si budu moci zajet Rce - Ostrava a nebudu se muset trmácet do Ústí n.L.

Teď mě napadlo - jak by to bylo v případě, že bych chtěl jet z Děčína do Ostravy/Brna? Stačí eLiška, nebo je potřeba ještě lístek DC - UL ?
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko