..: Srpnové ohlédnutí :..

Ilustrační obrázekMilí čtenáři,
uplynulý měsíc na ŽelPage byl plný změn. Vám sice nepřinesly žádné výrazné novinky a funkcionality, přesto pro nás znamenají obrovský krok vpřed. Ještě před třemi lety jsme hostovali zdarma na studentském serveru Goo.cz, pak jsme si pořídili doménu a přestěhovali se na Anoweb. Současný rozsah a návštěvnost webu si ale vynutil přípravu nového samostatného řešení, a tak od 27. července jedeme na novém, vyhrazeném serveru. Ačkoliv jsme se snažili na tuto akci připravit, nebyla bezbolestná. Velký dík za její zvládnutí patří především Michawelovi, který kromě serveru poskytl i rozsáhlý support, Dandymu, který nám připravil operační systém a výrazně pomohl s konfigurací, nejmenovanému adminovi, který nad optimalizacemi a úpravami strávil nejeden den a noc, jakož i mnoha dalším, kteří denně dobrovolně dřou na tom, aby zprávy, fotky, řazení a další projekty měly pěkný a aktuální obsah.

Tak trochu ve stínu této události je změna ve skupině redaktorů. Šéfem zpravodajství se na konci června stal Honza Beránek alias JTB. Jistě vám není ze ŽelPage neznámý. Jeho elán a zkušenosti již několik týdnů přinášejí do obsahu zpravodajství ŽelPage nový styl. Skupina redaktorů získala i další posily. Máme se nač těšit.

Blíží se první výročí založení občanského sdružení ŽelPage, které bylo registrováno 23. srpna 2006. Rád bych poděkoval všem těm, kteří nám v prvním roce pomohli postavit sdružení na nohy a realizovat vytčené cíle – vydání kalendáře a řešení financování provozu ŽelPage. Díky Charymu a Davidovi se blíží vydání kalendáře 2008, který si můžete již nyní předobjednat se slevou. Již brzy vyjede z tiskárny a rádi ukážeme víc. A jako novinku jsme pro Vás připravili na tento měsíc první vydání ŽelPage Bulletinu, který bude shrnovat dění na serveru vždy za 14 dní.

Je pro nás potěšující, že se i dnes najdou lidé, kteří existenci ŽelPage nepovažují za samozřejmost a jsou pro ni ochotní něco udělat – ať už napsat článek, aktualitu, přispět fotkou, použít e-shop, stát se členem nebo i jen poslat příspěvek. Chystáme několik novinek, které by měly pomoci autorům článků a autorských aktualit a omezit hrubé a hloupé komentáře. Nadále budeme rozvíjet navázanou spolupráci s ČD, VLAKY.NET, K-Report, RailPage a řadou dalších. Rádi mezi námi uvítáme nejen nové autory, ale i vývojáře a grafiky, protože v projektech ŽelPage je stále co zlepšovat a přidávat. Potřebujeme vás, abychom mohli i nadále zůstat nejčtenějším českým železničním webem. Za tento úspěch všem přispěvatelům a čtenářům děkujeme.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 15.8.2007 (13:45)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


editor nebo admin ŽP Vlad  mail  
16.08.2007 (18:44)  
Protože si dokážu představit to obrovské množství práce, které za stručným článkem pana Zdeňka Michla stojí, nezbývá mi nic jiného, než před Vámi hluboko smeknout! Před Vámi, kteří to děláte z entuziasmu a ve svém volném čase - a máte to jako obrovského koně. Vám všem patří obrovský dík a přání ať Vás dobrá nálada a chuť do práce dlouho neopouští!
16.08.2007 (14:13)  
:o)
registrovaný uživatel FFMartin  mail  
16.08.2007 (10:23)  
Take se pripojuji s velikym "DIKY" za vse.... Jen tak dal!!!
15.08.2007 (20:45)  
Obrovská vďaka celému realizačnému tímu a veľa energie ďalej.
registrovaný uživatel Luky  mail  
15.08.2007 (18:39)  
Já taky děkuju aspoň za tu 1 fotku co sem prošla :) :D
registrovaný uživatel milos  mail  
15.08.2007 (16:01)  
ja take dekuji vsem za vse...!

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko