..: Vykolejení osobní vlaku si nevyžádalo vážnější zranění :..

Ilustrační obrázekJiřice - Včera krátce po 8. hodině ranní došlo ke střetu osobního vlaku vedeného vozem řady 809 502-8 z PJ Kralupy n. Vlt. s nákladním automobilem zn. AVIA na přejezdu nedaleko zastávky Jiřice. Motorový vůz po střetu vykolejil a vyšinul se mimo těleso dráhy.

V osobním vlaku, který pod číslem Os 19404 směřoval z Čelákovic do Neratovic bylo tou dobou asi deset cestujících z nichž pět utrpělo zranění mírného rázu (oděrky, modřiny). Lehce zraněn byl také strojvedoucí vlaku. K nakolejení motorového vozu byl přivolán nutný pomocný vlak z Prahy-Vršovic. Po 14:00 hod. byla trať opět průjezdná (první vlak 19453 do Brandýsa odjel ve 14:30) s omezením ryhlosti v inkriminovaném úseku.

zdroj: vlastní pozorování


Martin Hanzal | 8.8.2007 (12:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu ČR Středočeský


registrovaný uživatel rk_kn.  mail  
09.08.2007 (7:50)  
Avia kontra plechová krabica Hrkari expres ?! To mohlo dopadnúť aj horšie. U nás to v r. 1987 boli aj smrteľné obete - zhorené za živa. Avia, ktorá viezla vajíčka z farmy, prevrátila mot. súpravu. MV 810 + 2 prívešáky 011 do blata a priekopy. Na priecestí vybavenom PZS bez závor ! Nafta z kúrenia sa zapálila ... !

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko