..: Nehoda u Prahy a sebevražda mladé ženy v Jičíně :..

Ilustrační obrázekPraha - Na železničním přejezdu mezi Hostivicí a Prahou-Zličínem se v sobotu dopoledne střetl osobní vlak s autem. Na místě zemřel 1 člověk, další 2 skončili s těžkými zraněními v nemocnicích. Na místě tragédie zemřela přibližně padesátiletá žena, která seděla na místě vedle řidiče. Mnohočetná poranění utrpěl řidič (60), kterého vrtulník transportoval do Fakultní nemocnice Motol.

"Záchranáři z místa převezli v kritickém stavu také ženu (45) do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích," říká mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. "Nehoda se stala na přejezdu s výstražnými kříži. Automobil se dostal pod vlak jedoucí z Prahy do Rudné," uvádí mluvčí drážní inspekce Zdeněk Neusar. Neštěstí se stalo před 10 hodinou dopoledne, provoz na trati byl přerušen přibližně 3 hodiny.

Mladá žena ukončila svůj život pod vlakem

Jičín - V noci ze soboty na neděli přejel v Jičíně osobní motorový vlak dvacetiletou ženu, která si lehla napříč přes koleje. Těžkým zraněním podlehla na místě. Podle informací policie spáchala mladá žena sebevraždu. "Takové případy jsou velice ojedinělé. Před 2 lety usmrtil vlak v Lázních Bělohrad muže, který šel z hospody, ale sebevražda se neprokázala," uvádí mluvčí jičínské policie Hana Klečalová. Sobotní tragickou událost policisté dále vyšetřují. Podle informací mluvčí kriminalisté zatím například nenašli žádný dopis na rozloučenou. Naposledy se v Královéhradeckém kraji stala nehoda na železniční trati na počátku dubna. Rychlík srazil neznámého muže v Hradci Králové, který na následky zranění zemřel.

zdroj: Novinky a DNES


Adys Poslat mail autorovi | 20.5.2007 (22:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel jahoda 
22.05.2007 (13:11)  
Pro Miloše-Snad napodledy.Musím naprosto souhlasit.Dříve jsem si myslel ty Hostivice,ale stačí vyjít před nádraží kde stávala(snad i stojí)tabule se stručnou historií Hostivice a zdůrazňuje se její ženský rod.Já sám jsem často psal i volal do Četky,televize,časopisů-je to marné.Pracuji v pražské MHD a 80% obsahu článku o našich větších mimořádných událostech jsou bludy a nepravdy,včetně televize.Jenom se tomu všemu s kolegy zasmějeme.Jediná pravda je,že se něco někdy stalo.Stálá klišé,že okamžitě přijela sanitka a hasiči i policie není pravda,vïz tato nehoda,kde sanitka marně hledala auto a vlak na přejezdu Strojírenská a železnice.Nejhorší je,když víš,že i tyto malé zprávy jsou silně zkreslené,co teprve z jiných oblastí našeho života.Je to silná manuïpulace a osobní názory rádoby redaktorů,kteří blekotají při přímém přenosu.Zdravím Vladimír
registrovaný uživatel stoupa  mail  
22.05.2007 (10:37)  
pro Milose:

V největší z vesnic, v Praze u Hostivice jsem vyrostl a žil, ale předloni jsme si splnili sen a odstěhovali se na ves skutečnou, již po mnohá staletí Cítov zvanou, Stegem od pana Negrelliho důstojně objížděnou.
registrovaný uživatel milos  mail  
22.05.2007 (9:57)  
jahoda - ajaj, tak to sorry - jak jsem rikal uz nekde, deset let jsem tudy vlakem nejel a ani me nenapadlo, ze se tu precislovaly trate. za mych mladych let byla 121 Pha Smichov s.n. - Host - Slany a 122 Host - Rudna u P. Ani me nenapadlo, ze se to muze nekdy zmenit... :- ))

Stoupa: presne tak, byvalo to predmetem jazykovednych sporu po mnoha staleti, ale opravdu se vsichni shodli jiz davno, ze je to TA Hostivice (proto v te Hostivici a kolem te Hostivice atd...)

nektera media toto tvrdosijne ignoruji, nektera (napr. CT) to v reportazich hazou, jak je to napadne. Proto me potesi spravna formulace kdekoliv, kor na ZP, i kdyz asi jen zprostredkovane...

stoupa: bydlis tedy v Praze u Hostivice?
registrovaný uživatel jahoda 
22.05.2007 (9:01)  
Pro Miloše.Jedná se o trať 122,ne jak uvádíš 121,podívej se do jízdního řádu,121 je nově otevřená stará trať kolem letiště Hostivice-Podlešín.
registrovaný uživatel stoupa  mail  
22.05.2007 (8:16)  
díky, milosi,

anžto v Hostivici nebydlím, leč pocházím z té větší obce, již drahně pětiletek žiji v bludu, že Hostivice = číslo pomnožné. A pak že drážně fandovský web nepřispívá k rozšiřování vzdělanosti obyvatelstva. Díky za ponaučení (myslím to doopravdy, ne "upřímně")
registrovaný uživatel milos  mail  
22.05.2007 (0:43)  
Higgi, Tomislav: co mate proti Hostivici??? Ja sam z Hostivice pochazim a odjakziva v ni bydlim... Nepochopil jsem, co je za problem!? Ta nehoda se stala opravdu na trati 121 mezi Prahou - Zlicinem a Hostivici...

Jinak jsem ted vecer u nas v hospode potkal toho manika, co ridil tu feldu. jsem z toho trochu rozhozen, protoze (i kdyz jsem s nim primo nemluvil), tak po dvou dnech, co zabil manzelku (a svagrova to podle vseho nakonec taky neprezila), tak sedel u nas v knajpe, kam normalne chodil jen minimalne a popijel tam plzenskou dvanactku cely vecer se zamestnanci ze sve firmy... co jsem zaslechl, tak ho dnes pustili ze spitalu.
registrovaný uživatel Higgi  mail  
21.05.2007 (19:15)  
Mezi Hostivicí? Tak Hostivici neznám ;)). Ale fakt nechápu, co ty lidi blbnou. Ach jo. Je sice pravda, že může nastat stav mysli, kdy člověk jiné řešení nevidí...Kde jsou časy fénů ve vaně.
registrovaný uživatel jahoda 
21.05.2007 (14:50)  
Pánové,chce to přesná fakta.Jedná se o přejezd ulice Za Dolejšákem a tratí 122,se Strojírenskou to nemá co dělat.Stalo se 19.5.2007 v 9.53 hod. u vlaku 25910.
registrovaný uživatel milos  mail  
21.05.2007 (10:04)  
Seath: jo, byl to ten mezi Strojirenskou a nadjezdem nad okruhem Prahy. Je to ta slepa asfaltova cesta ke Zlicinskemu hrbitovu. Jestli pan prezije, tak bych se casem duvody od nej mel dozvedet, pokud o tom bude chtit nekdy mluvit...
21.05.2007 (9:48)  
Jaky prejezd to byl? Strojirenska ma PZZ, ten dalsi pred dalnici mi prijde dobre prehledny. Zbytek jsou polni cesty.

Nekdo tu nedavno psal, ze prijezd k zeleznicnimu prejezdu bez blikajici positivy je jako blizit se ke krizovatce po vedlejsi silnici. Jestli si toto nekdo neuvedomuje, Darwinova cena ho nemine...
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko