..: Opilce přejel vlak, vyvázl bez zranění :..

Ilustrační obrázekBerlín - Mladý opilý Němec přestál bez zranění kolizi s vlakem. Mladík (19) si zdříml na nástupišti v Kolíně nad Rýnem, když jej přijíždějící vlak náhle vyburcoval z klímání, ztratil společensky unavený Němec rovnováhu a spadl přímo na koleje. Kolínská policie uvádí, že muž podle svých tvrzení spadl přesně mezi kolejnice a ucítil jen lehký náraz do hlavy. Šokovaný strojvůdce po srážce zatáhl za nouzovou brzdu, když najednou zpod stroje vyvrávoral bez cizí pomoci člověk, jenž měl být podle všeho mrtvý. Přesto byl opilec, disponující větší porcí štěstí než rozumu, převezen na pozorování do nemocnice.

zdroj: Deník


Adys Poslat mail autorovi | 17.4.2007 (21:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu Německo


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Laborec425  mail  
19.04.2007 (10:28)  
Tady v tom případě bych si zase na opilce nějak nestěžoval. Každý se někdy občas opije. Třeba to nebyl člověk, co pije denně.
A myslím, že střízlivý kreténi v autech kolikrát udělaj větší škody na železnici :(.
18.04.2007 (20:08)  
Opilce vlak nepřejel – vlak projel nad opilcem ležícím mezi kolejemi.
Pokud vlak (silniční vozidlo) někoho přejede, tak se vesměs stává zákazníkem pohřebního ústavu. Přejede–li končetiny silniční vozidlo, tak se z toho lze se sádrovým krunýřem za nějaký čas vylízat, udělá–li totéž kolejové vozidlo, je to rychlá amputace. Pokud budete ležet mezi kolejicovými pásy tak, že vaše vážená tělesná schránka nebude přesahovat 5 cm nad hlavu kolejnic, tak se vám nic nestane, pokud nějaký nedbalý posunovač nezapomene zavěsit šroubovku na hák a ta ležícího vezme po hlavě.
dopisovatel nebo člen ŽP Adam  mail  
18.04.2007 (10:20)  
M: Ano, kdo se ozere tak, ze neni schopen koordinovat sve pohyby, JE BLB.
registrovaný uživatel M 
18.04.2007 (10:01)  
Ne, vase reakce mne opravdu neprekvapila:-))
registrovaný uživatel Jim  mail  
18.04.2007 (9:56)  
Presne tak. Nevidim nic vzrusujiciho na tom, kdyz se nekdo ozere, a pak dela kravoviny. Kdyz chce nekdo chlastat, tak at s tim aspon neotravuje ostatni
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
18.04.2007 (9:45)  
Já si umím představit vzrušující život i bez chlastu ;o) . Mrzí mě, že se lidi neumí hodit do nálady sami, a jako nejrychlejší prostředek funguje právě alkohol. Ale co - kdo chce kam, pomozme mu tam. Třeba i pod vlak. A co takhle dopravní nehody na silnici, kdy ožralá troska v mercedesu narve do rodinného kombálu, z děcek udělá sirotky a samotný vyvázne jen se škrábancem na hlavě? Proti následnému rozsudku se odvolá (pokud se to vůbec dostane k soudu, protože fízlové jsou kamarádi), a nakonec nafasuje jen podmínku na dva roky a ani se neobtěžují mu sebrat papíry...to je pak taky zábava, k potrhání.
registrovaný uživatel js 
18.04.2007 (9:06)  
M: Ano, kdo se ozere tak, ze pada pod vlak je blbej a troska :) Vzrusujici zivot si umim predstavit i bez skakani pod vlak.
registrovaný uživatel M 
18.04.2007 (0:21)  
84, Adam - takze ten, kdo se nekdy ozere je troska nebo blbej? Hm, mate asi hodne vzrusujici zivot:-) Spis bych to videl nekde v rovine, kterou naznacil Johnny...
registrovaný uživatel Johnny  mail  
17.04.2007 (23:50)  
Ja bych teda rek, ze ten kdo tam vleze strizlivej je rozhodne blbejsi (nejlepe s malym deckem jeste), no ale jak myslite.
dopisovatel nebo člen ŽP Adam  mail  
17.04.2007 (23:39)  
Blbí maji kliku.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko