..: ŽelPage slaví třetí narozeniny a naděluje dárečky :-) :..

obrazekŽelPage slaví 3.narozeniny - Dnes jsou tomu přesně tři roky od doby, kdy se na internetové scéně objevil web ŽelPage. Zprvu to byl nevýrazný web s malou návštěvností, ale později se začal rozrůstat. Přibývali spolupracovníci a přibývaly novinky. Nejprve to byl web o skutečné železnici a též do značné míry web o železničních simulátorech, ale dnes je ŽelPage hlavně o skutečné železnici. Za uplynulé tři roky bylo zaznamenáno přes 177 tisíc návštěv, za což Vám velmi děkujeme. Během naší existence se také velmi měnil design stránek. Toto je již osmý v pořadí a dnes slavíme přesně rok od jeho uvedení.

Jak se již stalo zvykem, k narozeninám dáváme (nejen my) čtenářům nějaké dárky. Letos Vám tedy nabízíme:

Oběhy některých hnacích vozidel, které budeme postupně dále doplňovat.

Jako další dárek je tu balíček pro MSTS - motorový vůz 842 různá čísla. Autorem modelu je Dejv - dejv.msts.cz a autorem skinů 842.020, 023, 032, 034 je Pikku.

Ve spolupráci s KŽC Vám přinášíme nabídku knihy "Zrození železnic v Čechách, na Moravě a ve Slezsku" za 199 Kč (v případě zaslání poštou 219 Kč). Maloobchodní cena bude 249 Kč.

Dále Vám nabízíme předělané řazení vlaků kategorií EC, IC, Ex a nově i R. Je to zatím zkušební verze a může obsahovat chyby.

Děkuji všem, kteří se na dárcích podíleli. Doufáme, že nám zachováte přízeň a my Vám budeme stále přinášet zajímavé informace ze světa železnice. Nyní i já přeji ŽelPage vše nejlepší k narozeninám a ať vydrží, co nejdéle to bude možné...


Karel Chýla Poslat mail autorovi | 18.2.2004 (19:30)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko