..: Zvýhodněné nabídky ÖBB :..

Ilustrační obrázekVídeň - Nové výhodné nabídky pro cestující v dálkové dopravě představily ÖBB. První se zaměřuje na cestující do Německa, druhá je pak určena speciálně pro seniory při cestách do Itálie.

Stand-By do Německa od 29€

Nový produkt nazvaný "Stand-By Ticket" je určen pro last-minute cesty z Rakouska do 16 německých měst, mezi nimi i Berlín, Hamburk, Düsseldorf, Lipsko nebo Hannover. Podmínkou je vytištění poukazu z internetových stránek ÖBB a volné místo ve vlaku. Háček je totiž v tom, že přijdete na nástupiště k vlaku bez jízdenky a průvodčí před odjezdem zkontroluje, zda jsou ještě k dispozici volná místa. Pokud ano, tak si opět přímo u průvodčího zakoupíte jízdenku a jedete. Stejná procedura probíhá i u zpáteční jízdy. Nabídka se vztahuje pouze na vlaky EN 428/429 (Vídeň - Lipsko - Berlín), EN 492/493 (Vídeň - Hannover - Hamburk), CNL 312/313 "Donau Kurrier" (Vídeň - Mannheim - Frankfurt - Mohuč - Bonn - Kolín n. R. - Düsseldorf - Dortmund). Cena jízdného je 29€ k sezení, 39€ za lehátko v EN a 49€ za lehátko v CNL, všechny ceny jsou v platné pro jízdu v jednom směru.

Itálie pro seniory za 25€

Speciálně pro seniory je určena tato nabídka. Všichni držitelé "ÖBB VORTEILScard Senior" mohou jet vlakem "Allegro" z Rakouska do Říma, Florencie a Benátek za 25€ v jednom směru. Za příplatek je možné cestovat i lůžkovým nebo lehátkovým vozem.

zdroj: ÖBB


ANKU | 30.1.2007 (20:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu Rakousko

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko