..: Otrokovice: další tragédie na kolejích :..

Ilustrační obrázekOtrokovice - Na železnici v Otrokovicích se stala další tragédie. Vlak tam přejel muže, zřejmě šlo o sebevraždu. V poslední době podobných neštěstí na otrokovické trati přibývá. To poslední se stalo v neděli kolem osmé hodiny večer. Osobní vlak, který mířil do Přerova, kousek za podjezdem u Štěrkoviště přejel muže. „S největší pravděpodobností chtěla tato osoba spáchat sebevraždu, neboť podle výpovědi strojvedoucího skočila proti vlaku. Lokomotiva ji pak vlekla čtyřicet metrů a následně odhodila do vedlejšího kolejiště,“ uvedla mluvčí zlínské policie Lucie Javoříková.

Policie zatím nezná totožnost muže. Zjistit by ji měla do konce týdne na základě genetické expertizy. Nedlouho před Štědrým dnem loňského roku vlak přejel v Otrokovicích jiného muže. Ten seděl na pravé kolejnici s hlavou na kolenou. Podle policie šlo o sebevraždu. V listopadu přišel na kolejích v Otrokovicích o život čtyřicetiletý muž. Ležel na kolejích u nadjezdu, zhruba 300 metrů od nádraží. I když strojvedoucí mezinárodního rychlíku Chopin z Varšavy do Vídně začal rychle brzdit, střetu nezabránil. Muž, který bydlel nedaleko místa nehody a pravděpodobně chtěl spáchat sebevraždu, na místě zemřel.

zdroj: Mladá fronta DNES


Adys Poslat mail autorovi | 16.1.2007 (22:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky

Další z regionu ČR Olomoucký


registrovaný uživatel Petr-K 
18.01.2007 (8:39)  
Jestli to neni tim divnym zimnim pocasim. V severskych statech, kde je dlouhou dobu polarni noc, je nejvetsi procento sebevrazd. Pry se to preventivne leci svetelnou terapii.
16.01.2007 (22:22)  
V neděli zas Os9147 usmrtil muže v km 149,4 u Senohrab na trati 221 Praha - Benešov.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko