..: ÖBB začaly spolupracovat s NIKI :..

Ilustrační obrázekVídeň - Z celého Rakouska vlakem za 7€ na letiště ve Vídni, Salcburku, Linzi, Štýrském Hradci (Graz) nebo Innsbrucku. Společnosti Fly Niki, AirBerlin a ÖBB přicházejí s novou nabídkou pro cestující, kteří potřebují při cestě do svého cíle využít jak vlaku, tak i letadla. Konečným výsledkem spolupráce Rakouských drah a leteckých dopravců Fly Niki a AirBerlin je jízdenka nazvaná "rail ÖBB & fly Niki".



Ilustrační obrázekJízdenku je možné objednat přes internet nebo telefonicky (0820/737800) a za cestu vlakem zaplatí cestující z celého Rakouska k jednomu z 5 letišť pouhých 7€ (vyjma CAT). S toutou jízdenku lze cestovat pouze na nejkratší trase (nikoliv oklikou). Po rezervaci obdrží cestující kód, který předloží průvodčímu ve vlaku. Ten jízdenku vystaví a zákazník za ni zaplatí přímo ve vlaku. Cestující si zároveň mohou objednat transfer z nádraží na letiště. Jedinou podmínkou je vlastnictví platné ÖBB-VorteilsCard nebo DB BahnCard. V případě, že chce využít cestující i Vienna Airport Lines, zaplatí za jízdenku 12€. Jak zástupce ÖBB Wehinger, tak prezident NIKI Lauda věří, že díky této spolupráci získají obě společnosti nové zákazníky.

zdroj: Tisková zpráva ÖBB


CSPSV | 12.1.2007 (18:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu Rakousko


registrovaný uživatel CSPSV 
13.01.2007 (13:12)  
Hrdina hlubin, Comar: Za nepřesnost se omlouváme. Údaj byl opraven.
13.01.2007 (12:41)  
V České realitě tohle možné není - u nás se "léta v hladině 0" za nekřesťanské peníze.
registrovaný uživatel comar 
13.01.2007 (4:43)  
LaudaAir uz docela dlouho neexistuje. Kopily je Austrian Airlines.
Niki Lauda si potom zalozil novou nizkonakladovou leteckou spolecnost pod nazvem Fly Niki. Spolecne s AirBerlin provozuji levne lety z/do Rakouska a Nemecka.
12.01.2007 (20:52)  
"Společnosti LaudaAir, AirBerlin a ÖBB přicházejí s novou nabídkou pro cestující, kteří potřebují při cestě do svého cíle využít jak vlaku, tak i letadla. Konečným výsledkem spolupráce Rakouských drah a leteckých dopravců LaudaAir a AirBerlin je jízdenka nazvaná "rail ÖBB & fly Niki"."

Kde jste vzali společnost Lauda Air? Současná Laudova společnost se jmenuje NIKI, jak je i v originále správně uvedeno.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko