..: Nová anketa o zprávách z černé kroniky (doplněna grafika) :..

AnketaŽelPage - V pátek, 5.1.2007, byla ve 21 hodin zahájena nová anketa. Jaký je Váš názor na zprávy věnované nehodám na železnici? Hlasovat můžou všichni registrovaní čtenáři, anketa je umístěna na hlavní stránce v pravém sloupci pod filtrem novinek anebo přímo zde.

V posledních zprávách z rubriky "Černá kronika" se rozpoutala diskuze, zda-li by měly být tyto zprávy zveřejňovány tak jako doposud. Objevily se různé návrhy, jak nehodové zpravodajství pojmout: ponechat stávající stav anebo informovat pouze o mimořádných událostech, které mají na provoz vlaků významný dopad. Další možností je přinášet zprávy o nehodách zpracované v pravidelných týdenních přehledech. Nabízí se také možnost vyčlenit tyto zprávy do samostatné sekce nebo o nehodách neinformovat vůbec. Zajímá nás Váš názor, jak v dané problematice dále postupovat. Budoucí podobu zpráv z černé kroniky nyní můžete ovlivnit svým hlasem v nové anketě.

S novým jízdním řádem převládá spíše spokojenost

Výsledky 6. ankety

Velký ohlas vyvolala předchozí anketa věnovaná změnám v novém jízdním řádu. Dnes k 17 hodině se v ní sešlo celkem 120 hlasů. Výsledky byly velice těsné - zatímco pro 18 čtenářů znamená nový jízdní řád jednoznačné zlepšení, stejnému počtu osmnácti čtenářů přinesl naopak jednoznačné zhoršení. Celkově 57 z Vás hodnotí nový jízdní řád pozitivně, hlasů s opačným názorem přišlo 54. Pro dalších 6 se nic nezměnilo. Nově přidaný graf s výsledky ankety si můžete prohlédnout zde. Děkujeme za účast v hlasování a těšíme se na Vaše názory v nově vypsané anketě.


Rastislav Štangl Poslat mail autorovi | 6.1.2007 (17:53)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky

Další z regionu Česká republika (celá)


registrovaný uživatel Lenny 
09.01.2007 (16:07)  
Nelze rozhodtnout, je to půk napůl
registrovaný uživatel tenzor 
07.01.2007 (14:09)  
sunfreedom:
smát se můžeš jak chceš, z toho co jsi napsal, mi připadá, že bys chtěl zamezit tomu, aby se tu objevovaly příspěvky, které tě vytáčí, ať už je považuješ za neetické nebo z jakéhokoli jiného důvodu. Mimochodem nevím, proč by se člověk, který napíše něco ve smyslu, že by sebevrahovi měli posmrtně zkonfiskovat majtel, musel nutně ukájet. Já to beru tak, že je to názor, s kterým nesouhlasím, ale který má právo být prezentován - stejně jako opačné názory lidí kteří zase cítí potřebu za každých okolností omlouvat lidi kteří např. vjedou nepřiměřenou rychlostí a v opilosti pod vlak.
Styl na Želpage, tedy diskuse ke každému článku bez cenzury, mi vyhovuje a nevidím důvod proč k některým typům článků diskuse zakazovat.
07.01.2007 (12:40)  
tenzor: Větší bomba je tvůj úkaz klasické demagogie. Jinak si nedovedu vysvětlit, jak se dá věta: "Samozřejmě, že jsem pro svobodu slova a vyjadřování, ale autoři tohoto serveru nemusí umožnit diskusi. " (zdůrazňuji slůvko NEMUSÍ, jasně vyjadřují možnost) odcitovat: "Jsem pro svobodu slova, ale diskuze by neměla být umožněna". To se zase směju já, věř mi ;-)
registrovaný uživatel Milynho  mail  
07.01.2007 (12:07)  
Souhlasím s Petrem. Tady na Českolipsku to není tak hrozné, spojů přibylo, téměř vše se "ztaktovalo" ... přesto nejsem spokojen. Přes ČL již nejsou turnusově nasazeny klasické soupravy - zatímco ještě v roce 2003 bych naše město mohl směle nazývat "Mekkou Brejlovců", dnes dostanou šanci max. občas na Pn, příp. se díky časté neschopnosti Hyder objevují na náhradách, aspoň že tak.
registrovaný uživatel tenzor 
07.01.2007 (12:02)  
Jsem pro svobodu slova, ale diskuze by neměla být umožněna :) No to je bomba :))
To mi připomíná starý vtip "Nejsem rasista, ale Cikány bych střílel"
07.01.2007 (11:33)  
S novým jízdním řádem převládá spíše spokojenost:Spíš 9 lidí z deseti nadává a litují konec minulého JŘ.Pro mě je tento JŘ velmi špatný.Na Ústecku jsou lidé nespokojení.Černou kroniku bych nechal jako nyní,člověk má přehled a ví co se stalo a může si zdůvodnit zpoždění.Jestli nepsat o černé kronice,tak potom nemusíme psát o pendolínu a regionovách,můžem udělat odklik na tiskové zprávy,jako na railpage.net,myslím,že by klesnul počet čtenářů ŽP.
07.01.2007 (10:45)  
MirekM: čas na změnu přezdívky není, tu mám už od dvanácti a vypěstoval jsem si k ní citový vztah :-D. Samozřejmě, že jsem pro svobodu slova a vyjadřování, ale autoři tohoto serveru nemusí umožnit diskusi. Prostě bych jen vyplodil tu zprávu a bez komentáře. Ostatně, vždycky je to o tom samém. Někdo vjede pod vlak a když se podívámna podobnou diskusi měsíc zpět...
registrovaný uživatel MirekM  mail  
07.01.2007 (9:46)  
sunfreedom: Kromě realtimového moderování (na něž nejsou peníze) v podstatě neexistuje způsob, jak tomu zabránit. A ty by sis měl změnit přezdívku, když ti takhle vadí svoboda projevu. :D
07.01.2007 (1:06)  
Jsem pro zrušení, dokud se na černé kronice budou čas od času ukájet lidi, kteří potřebují nutně světu říct, že ten sebevrah by si zasloužil posmrtnou konfiskaci majetku a podobně...
registrovaný uživatel MirekM  mail  
06.01.2007 (20:16)  
Nesouvisí to úplně s tématem článku, ale ta nová anketa má vzhled nic moc. Někdejší ankety (umístěné v levém sloupci) byly výraznější i přehlednější.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko